Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Vampire Diaries 1. Sezon 2. Bölüm Promo Fotoğrafları

The Vampire Diaries (2009-    ) | 6.Sezon

• Ablamızda fena hani.
  • Dizinin ilerleyen bölümlerinde kurtadam falanda çıkar
  • İlk bölüm çıktı.
  • Bunlar nasıl vampir anlayışı var ya gündüz gözüne çıkan vampirler ne .... !!! Vampirlerin yüz karası resmen bunalr bu Twilight dan sonra ii ce suyu kaçtı bu olayın.....
    Ama trueblood güzel dizidir... :D
  • İlk bölümü Amerika’da dün gece yayınlanan yeni vampir draması “The Vampire Diaries“, son dönemdeki Twilight çılgınlığının da desteğiyle olsa gerek 4.8 milyonluk bir izleyici çekerek The CW kanalının en çok izlenen prömiyeri unvanına sahip oldu. 18-49 yaş arası yetişkinlerde 2.1, 18-34 yaş arası genç hanımlarda ise 3.1′lik bir reyting alan dizi, geçtiğimiz sene yeniden çevrim “90210“un ilk bölümünde elde ettiği 4.7 milyonluk izleyici rekorunu kırarak kanalın yeni gözdesi olacağını kanıtladı.
  • Ben dun ilk bolumunu izledim cok klasik olmus. Hele bas role koyduklari Stefan midir nedir tam bir odun. Hic yakismamis o role.
  • Son zamanlarda vampir enflasyonu var
    sabah erken kalkan vampir oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Ben dun ilk bolumunu izledim cok klasik olmus. Hele bas role koyduklari Stefan midir nedir tam bir odun. Hic yakismamis o role.

Dizideki Stefan daha önce Fallen'da oynamıştı. Üç bölümlük bir mini dizi. Konusu değişikti, rolüde baya iyiydi. Anlaşılan vampir ayağına oda gitti. Ama reytinglere bakılırsa iyi etki yapmış. Genç, yakışıklı, ha bide vampir.
  • Stefan'ı ben de hiç tutmadım. Kalas gibi duruyor. Damon daha iyi. Dizi genel olarak klişelerle dolu bir dakika geçmiyor ki klişesiz bir sahne olmasın o derece yani ama bakalım bir kaç bölüm daha izleyeceğim böyle devam ederse bırakırım.
  • İyice suyunu çıkarttılar vampirlerin

Zombies Rulezzz
  • Ooof çok sıkıldım bu vampirlerden. Ne çok vampir filmi,dizisi çevirdiler son zamanlarda. Hakkaten şöyle zombili uzun soluklu bir dizi çevirsinler yahu.
  • Hep aynı şeyler diyosunuzda fakat benim özel güçleri olan karakterli dizi/filmlere zaafım var
    Ne biliyim ben çok beğeniyorum.Tabii siz de beğeniyorsunuz ama hep vampir olunca bayıyor sizi sanırım.

İlk bölümü birazdan izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaskayA.ppb

İyice suyunu çıkarttılar vampirlerin

Zombies Rulezzz

Yakında Zombi-Aşk temalı dizide yaparlar.
  • Dizi nasıl izlemeye değermi ?
  • iyi gidiyor iyi , ilerki bölümlerde oluşacak olan konuların girişlerini ve kişilerini son bölümde iyice irdelediler ,

bence izleyin ne çok fazla ne de yetersiz tam kararında bir dizi
  • ben de beğenerek izliyorum.tavsiye ederim.
  • O kadar çok vimpir doldu ki etrafta hiç izleyesim gelmiyor.Ona rağmen indiriyorum bölümlerini:)
  • Bende yeni basladim. True Blood ve bu iyi sardi ayrica dizinin muzikleride cok hos.
  • Bende 3 bölümdür başroldeki hatun(Elena ) için izliyordum ama diziye yavaş yavaş hareket gelmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 4 Ekim 2009; 3:51:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.