Şimdi Ara

The Walking Dead

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar The Walking Dead dizisine başlamak istiyorum nasıl bir dizi biraz bahsedermisiniz.Ve diziyi en iyi hangi sitede izleyebilirim.

• gah git bi çay koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

gah git bi çay koy
    1.sezonu 6 bölümlü ekim 2011'de 2.sezon gelicekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

gah git bi çay koy
    bu dizi hakkında konu açan 100 küsürüncü kişisin heralde..

tekrar söylüyorum...

dizi 6 bölüm harika bir dizidir. spartacustan sonra izlediğim en harika dizi... bir gecede 1 sezon bitirdim hala daha izliyorum... hadi şimdi git izlemeye başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: HjojoT

bu dizi hakkında konu açan 100 küsürüncü kişisin heralde..

tekrar söylüyorum...

dizi 6 bölüm harika bir dizidir. spartacustan sonra izlediğim en harika dizi... bir gecede 1 sezon bitirdim hala daha izliyorum... hadi şimdi git izlemeye başla

Alıntıları Göster
    çok iyi dizidir tavsiye ederim 6 bölüm internetten bulabilirsin bölümlerini direk link veremem. Sıkılmazsın asla sonu biraz kofti

• quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

çok iyi dizidir tavsiye ederim 6 bölüm internetten bulabilirsin bölümlerini direk link veremem. Sıkılmazsın asla sonu biraz kofti

Alıntıları Göster
    iyi dizi az aksiyon tavsiye ederim hatta uyu izledikten sonra biz seni kaldiricaz 1 yil sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

iyi dizi az aksiyon tavsiye ederim hatta uyu izledikten sonra biz seni kaldiricaz 1 yil sonra

Alıntıları Göster
    Dizinin konusu kısaca şerif var o çatışmada komaya giriyo uyandığında tüm dünyayı zombi istila ediyo. Tabi hayatında izlediğin en gerilimli film hatta dizi olcak. 1. sezon 6 bölüm 2. sezon seneye başlancak çekimleri dizi tam olarak dizi değil ilk bölüm 80 dk film formatında The pacific gibi. Burada izleyebilirsin.

http://diziport.com/the_walking_dead_1_sezon-izle/1_bolum/

UYARI: BU DİZİ SÜREKLİ HEAD SHOOT OLAYI OLDUĞU (ZOMBİLER KAFAYA VURMADAN ÖLMÜYOLAR ASLINDA ZATEN HEPSİ ÖLÜ İNSAN) İÇİN KANIN GÖVDEYİ GÖTÜRDÜĞÜ SÜREKLİ İNSAN PARÇALANMA SAHNELERİNİN BOL OLDUĞU BİR DİZİDİR. KESİNLİKLE KADINLAR İZLEYEMEZ VE DAYANAMAZ. MAKYAJ İŞİNİ AŞMIŞ BİR DİZİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 29 Ocak 2011; 22:52:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prince Of Persia: The Two Thrones
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Dizinin konusu kısaca şerif var o çatışmada komaya giriyo uyandığında tüm dünyayı zombi istila ediyo. Tabi hayatında izlediğin en gerilimli film hatta dizi olcak. 1. sezon 6 bölüm 2. sezon seneye başlancak çekimleri dizi tam olarak dizi değil ilk bölüm 80 dk film formatında The pacific gibi. Burada izleyebilirsin.

http://diziport.com/the_walking_dead_1_sezon-izle/1_bolum/

UYARI: BU DİZİ SÜREKLİ HEAD SHOOT OLAYI OLDUĞU (ZOMBİLER KAFAYA VURMADAN ÖLMÜYOLAR ASLINDA ZATEN HEPSİ ÖLÜ İNSAN) İÇİN KANIN GÖVDEYİ GÖTÜRDÜĞÜ SÜREKLİ İNSAN PARÇALANMA SAHNELERİNİN BOL OLDUĞU BİR DİZİDİR. KESİNLİKLE KADINLAR İZLEYEMEZ VE DAYANAMAZ. MAKYAJ İŞİNİ AŞMIŞ BİR DİZİDİR.

Alıntıları Göster
    Bayağı oldu izleyeli.Forumda ilk izleyenlerdenimdir sanırım.Çok güzel bir dizi bence,sürükleyici ancak kısa oluşu can sıkıyor.İzlersen uzun bir süre beklemeyi göze almalısın zira 2.sezon kasımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

Alıntıları Göster
    Uygun altyazıyı bi türlü bulamıyorum beyler bilen varsa pm atabilirmi :\
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

Uygun altyazıyı bi türlü bulamıyorum beyler bilen varsa pm atabilirmi :\

Alıntıları Göster
    Şaşırma diye söylüyorum zombilerle ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Şaşırma diye söylüyorum zombilerle ilgili.

Alıntıları Göster
    eh işte ortalama bi dizi.çok abartılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

eh işte ortalama bi dizi.çok abartılıyo

Alıntıları Göster
    cok guzel bır dızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

cok guzel bır dızı

Alıntıları Göster
    The Walking Dead izledim anladığım kadarıyla zombilerle ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

cok guzel bır dızı

Alıntıları Göster
    imkanın varsa indir de izle hic sitelerden falan ugrasma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

nihat doğan sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: en birinci ben oldum

quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

nihat doğan sen misin?

Alıntıları Göster
    İndirebileceğim güzel bi site önerebilirmisiniz ? biraz dolaştım ama bulamadım nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: ColoredLight

İndirebileceğim güzel bi site önerebilirmisiniz ? biraz dolaştım ama bulamadım nedense

Alıntıları Göster
    İndirebileceğin bir site ne yazık ki bulamadım ama gerçekten çok sıkı bir dizidir. Standart zombi klişelerinin çok ama çok ötesinde, bunu nasıl başarmışlar bilmiyorum. Grafikler, tasarımlar, kan sahneleri harika. Hele son bölümde ya da öncekinde anımsamıyorum bir patlama sahnesi var aklım uçmuştu :D Tek endişem git gide klişeleşmesi, en sonunda yarım yamalak bitmesi. Sonuçta çok uzun uzadıya işlenecek bir konu gibi görünmüyor zombi istilasına uğramış şehir :/ ya da bana öyle geliyor :D

• 2.sezonun Kasım 2011de çıkmasının mantığı nedir ?

10 ayda ne yapılacakmış ? Açıklama yapıldı mı?
  • ilk 2 bölüm süper, gerisi at çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

ilk 2 bölüm süper, gerisi at çöpe
    sezon finali idare eder ama dizi güzel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.