Şimdi Ara

The Walking Dead, 26 Temmuz'da Appstore'da yerini alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  TV dizisi ve Çizgi Romanı ile beğeni kazanan 'The Walking Dead' ilk bölümü ile Appstore'da bu perşembe yerini alıyor.

Geliştiricisi Telltale'in blog sayfasında yayınlanan duyuruya göre, oyunun ilk bölümü olan A New Day'in 26 Temmuz'da Appstore'da yayınlanacak. iPad 2, yeni iPad, iPhone 4/4s ve dördüncü nesil iPod Touch'ı destekleyecek olan oyun, 4.99$'lık fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 'Multi-Pack' adı altında ek bir pakette sunacak olan oyunda, şimdiden bu paketi alarak ilk sezona 14.99$'lık indirimli fiyatı ile sahip olma imkanı da verilecek. Ayrıca geliştirici firma, oyunun ikinci bölümü Starved for Help'in iOS platformuna çıkışı için oldukça hızlı bir biçimde geliştirildiğini de dile getirdi.

• Dizilerin oyunları hiçbir zaman güzel olmuyor umarım bu oyun bu düşüncemi değiştirir

• Dizinin ağır fanları indirir...
  • umarım iyidir fiyatı ne kadar olur acaba ?

• oyundan ziyade dizinin yeni sezonu önemli... 3.sezonunda 14 Ekim de başlayacağını belirtelim...

• Diziyle bir alakasi yok bu oyunun. Daha cok cizgiromana bagli gidiyor. Adventure sevenler kacirmasin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telltale in adventure oyunlari her zaman zevkli olmustur.ancak androide 1 oyun bile cikarmadilar gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ANDROİD?

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Dizilerin oyunları hiçbir zaman güzel olmuyor umarım bu oyun bu düşüncemi değiştirir

pc de denemediyseniz deneyin pcye çıktı oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Worldwide

ANDROİD?

What is Android, man?

• quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Dizilerin oyunları hiçbir zaman güzel olmuyor umarım bu oyun bu düşüncemi değiştirir

pc de denemediyseniz deneyin pcye çıktı oyun

pc linkini atarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Mr WorldwideANDROİD?
    What is Android, man?

android versiyonu çıkacak mı beyler

• pc deki iyi değildi, bu nasıl olacak bakalım.

• ilk bölümü oynadım pc de Türkçe altyazılı olarak çok beğendim.oyuna etki edecek seçimler yapmamız gerekiyor fena değildi.
  • Reserved.
  • Rezervard Hemen alıcam
  • Güzel..

• Saat kaçta çıkacak ?

• Çıkmış, kullannan yok mu ?

Edit; Benimki şuan iniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 27 Temmuz 2012; 15:16:45 >
  • ben indirdim oynuyorum resim olarakta koyabilirim türk storede bulamadım istediğiniz soruyu sorabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.