Şimdi Ara

The Walking Dead, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi dk ya indirdim şimdi ama 2. bölümden itibaren hepsi paralı.. ee ne anladım ben bu işten şimdii.. neyse bakalım beğenirsem alırım bölümleri artık
  • Shift 2 yide indirin kaçırmayin if]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'deki oyunun aynısıymış bence oyun yavaş ilerliyor ayrıca 5 oyunlu sadece ilki bedava konu bütünlüğü için hepsini almak gerekir ve bu da 36 lira yapar.
  • Çok şarj yiyor oyun hem sırf zombi de öldürmüyorsun DEAD TRİGGER die bi oyun var o da güzel!
  • indirdim ama 1.83 tl para kesti kartımdan ??

ücretsiz diyordu..

tıkladım

kredi kartı bilgileriniz eksik dedi.. ( önceden parayla aldığım çok şey vardı)

neyse bilgileri yazdım devam dedim oyun iniyor bi baktım 1.83 tl çekilmiş karttan
  • 1.bölümü 18 saat içinde bitirdim. oyun gerçekten çok sürekleyici olmuş. Ancak 2-5 arası bölümler paralı. Satın alıp almamak arasında kaldım. Acaba 2.3.4. ve 5.bölümlerinde neler olacak merak etmiyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaDo

Beyler bende de 2. nesil İpod var. Fakat oyunu yüklemeye çalıştığım zaman, 0xE8008001 hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir? Bu arada yazılım güncel 4.2.1

malesef ipod touch 2g bu işi çözemez ben şimdi iphone 5 e indiriyorum bakalım ekran 5 için uyarlımı
    yazılımınız malesef güncel değil şimdi ios 6.1 çıktı
  • game of the year olmus bir oyun pc de bitirmistim oynamayanlara tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Beyler bende de 2. nesil İpod var. Fakat oyunu yüklemeye çalıştığım zaman, 0xE8008001 hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir? Bu arada yazılım güncel 4.2.1

malesef ipod touch 2g bu işi çözemez ben şimdi iphone 5 e indiriyorum bakalım ekran 5 için uyarlımı

Yok uyarlı değil ekrana göre küçük kalıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Yok uyarlı değil ekrana göre küçük kalıyor oyun.

tüh keşke uyarlasalardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 20 Aralık 2012; 20:45:37 >

• Ulan indirdim açılmadı ne bicim rezillik yaa. Bende mı sorun var,herkes oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet indiriyorum bakalım ilk bölümde ücertsiz olsa GOTY olmuş bir oyun. Hep böyle konuları güncel tutalım.
  • Güzel oyun hatta baya güzel konusu,işlenişi falan.
    Pcde türkçe altyazılı olarak oynuyorum oldukça zevkli.

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Evet indiriyorum bakalım ilk bölümde ücertsiz olsa GOTY olmuş bir oyun. Hep böyle konuları güncel tutalım.

şu konuyu takip edebilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_69271613/mpage_5/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.