Şimdi Ara

The Walking Dead Çizgi Romanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 8. kitap Türkçe olarak çıktı mı? ve sadece d&r da mı var?
  • 93 kitap var diyorlar hepsini nasıl alacaksınız? Tanesi 25 tl zaten, yuh ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

93 kitap var diyorlar hepsini nasıl alacaksınız? Tanesi 25 tl zaten, yuh ya..

93 tane mi oha. peki bunların kaçı türkçe ye çevrilmiş bilgin var mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Network94

quote:

10 tanesi türkçeye çevrilmiş şekilde internette mevcut, basılı olarakta 7 tane var galiba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Network94

quote:

10 tanesi türkçeye çevrilmiş şekilde internette mevcut, basılı olarakta 7 tane var galiba.

internette derken pfd şeklinde mi?
  • oha 93 kitap nedir yaw?
  • kitapları hangi siteden bulabilirim?

tamam buldum. dr kitapyurdu hepsinde varmış. ama isim olarak yürüyen ölüler diye aratmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertblade -- 22 Mart 2012; 0:58:02 >
  • manga vasisinde var türkçe ama sadece 10 bölüm mail atsak belki çevirmeye devam ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

manga vasisinde var türkçe ama sadece 10 bölüm mail atsak belki çevirmeye devam ederler

muhtemelen çevirme işlemine başlamışlardır dizi bu kadar tutulduktan sonra

• yanlış olmasın 2 haftadır hiçbir gelişme yok herhalde o kadar zamanda 1 tane çevrilirdi galiba çevirmiyorlar en son rickin oğlu vuruldu orda kaldım merakla bekliyorum :)
  • Beyler.bir arkadas soyledi , Amerikada her cikan sayi 20-30 sayfa arasiymis , yani turkiyedeki 1 sayi amerikada 5-6 sayiya hitap ediyor.
  • PM ile link gönderirseniz sevinirim.
  • Pm atarmisiniz internette nerde çizgi roman
  • pdf (ing-tr fark etmez) link varsa banada pm lütfen.
  • quote:

93 kitap değil sayı var. 10'ar sayı halinde çıkıyor kitaplar. Yani muhtemelen 9 kitap var.
  • Sezon finalini izledim ama 7 ay falan bekleyemecegim. Dizi kitapla aynı olmasa bile, kitaptaki önemli yerleri söyleyebilir misiniz ? Yoksa meraktan ölücem. Spoiler yağmuruna tutun beni hadi
  • 90. sayıdan sonra çıktı mı ya? Çıktıysa nerden bulabiliriz?
  • Geçen gün bir solukta 5. kitabı okudum bir solukta, açık ara en iyi kitaptı. Ağzım açık okudum çoğu yerini. Yeni kitaplar 6 ayda bir geldiği için yavaş yavaş okuyorum ama 6. kitabı almamak için sabırsızlanıyorum açıkçası, olaylar çok fena yere bağlandı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Geçen gün bir solukta 5. kitabı okudum bir solukta, açık ara en iyi kitaptı. Ağzım açık okudum çoğu yerini. Yeni kitaplar 6 ayda bir geldiği için yavaş yavaş okuyorum ama 6. kitabı almamak için sabırsızlanıyorum açıkçası, olaylar çok fena yere bağlandı :)

İnternetten araştırdığım kadarıyla dizi çizgi romandan tamamen olmasa da çoğunlukla bağımsız ilerliyormuş. 6.kitap hapishaneden kaç sayı uzaklıkta acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nereata

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Geçen gün bir solukta 5. kitabı okudum bir solukta, açık ara en iyi kitaptı. Ağzım açık okudum çoğu yerini. Yeni kitaplar 6 ayda bir geldiği için yavaş yavaş okuyorum ama 6. kitabı almamak için sabırsızlanıyorum açıkçası, olaylar çok fena yere bağlandı :)

İnternetten araştırdığım kadarıyla dizi çizgi romandan tamamen olmasa da çoğunlukla bağımsız ilerliyormuş. 6.kitap hapishaneden kaç sayı uzaklıkta acaba?

Ana hatlar benzer de olaylar farklı oluyor genelde. 6. kitabı okuyamadım hâla maalesef. Çünkü ne zaman D&R'a falan gitsem 6. kitap yoktu, şu an Çanakkale'de olduğum için de çizgi roman satan bir yer bulamadım. İnternetten kitap almamak gibi pis bir huyum da var. Neyse birikiyor seri. :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.