Şimdi Ara

The Walking Dead Çizgi Romanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkez dizi bölümünde spoiler diye veriyor. Onun için geçen bölümden hiç zevk alamadım(çoğu kişi). Bunun içinde çizgi romanın spoilerlerini burada toplayılım ki, diziyi mahvetmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet 5. bölüm için daha izlemeden baya spoiler aldık bölümün zevki kaçtı. Çizgi romanı okuyanlar burada yazsın :D
  • Dizi tam olarak çizgi romanla aynı gitmiyor.

Kız kaybolmamıştı, kayboldu.

Hershel zombileri bir çözüm bulunur diye ahırda tutuyor içlerinde oğluda var.

• evet tam olarak aynı gitmiyor mesela çizgi romanda darly diye bir karakter hatırlamıyorum ama burda var . Birde madem çizgi roman konusu sormak isiyorum sizce kız nerden çıkıcak acaba nerden gelecek bence iki ihtimal ya kız ahırla bağlantılı ordan biryerden çıkıcak ya da bu sezon hapishaneye gitmeyecekler o bir sonrakisezona kalıcak açılıştada 5 sene sonra 10 sene sonra gibi ileri bir tarihle hapishanede başlıyacaklar ve kız elinde katana arkasında zombi köleleriyle dolaşan bir abla olarak büyümüş şekilde karşımıza çıkacak sizce ?
  • Konuyu ben açacaktım da üşendim.

Kitap diziye göre çok daha iyi ilerliyor, gerçi daha ilk 3 kitabı bitirebildim ama hayran kaldım resmen. Dizide saçma sapan ayrıntılara takılıp durdular. Yok otobanda takıldılar, yok kız kayboldu onu arayalım yok Carl'ı ameliyat yapalım 3 bölüm sürsün, yok Carl'ın ameliyatı için 2 bölüm materyal topyalalım o arada da Otis'i öldürelim.
    Shane daha ilk kitabın sonunda öldü arkadaş, bunlar ne diye tutup duruyorlar ki bu adamı çok merak ediyorum?
    Kitaba dönecek olursam hapishane kısımları gerçekten çok bombaydı, özellikle katilin kim olduğunu görünce şaşırdım baya.

• Benden erken davranmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena

Benden erken davranmışsın

@smd
    Sizi beklersek, dizi konusunda spoiler yemeye devam edebilirdik. Hala çizgi romandan spoiler veren var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan arkadaşla görüşelim, ilk mesaja da eklensin
  • Arkadaşlar kitapların pdf i var mı yoksa alayım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Arkadaşlar kitapların pdf i var mı yoksa alayım mı

+99999999337362718822899999999999
  • O değil de
    Darly Dixon kitapta yok.

Dizide olmasaydı kaç kişi izlerdi merak ediyorum ya da son bölüm
    ölseydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

O değil de
    Darly Dixon kitapta yok.

Dizide olmasaydı kaç kişi izlerdi merak ediyorum ya da son bölüm
    ölseydi?

Ben şahsen devam ederdim ve sarı çiyanı Amerika'ya gidip yerdim.

• pdf olarak indirebileceğim yer varmı ? Varsa pm lütfen...
  • varsa bende pm alabilir miyim?
  • Varsa bende bir pm.
  • Size tavsiyem kitabı elinize alıp okumanız. Zevkiniz 10'a katlanır.

Bu arada yayıncı firmaya mail attım. 2 hafta önce falan 7. kitap çıkmış, eğer bulamadığınız kitap olursa yardımcı oluruz dediler. Daha 4. kitaba bakamadım, bugün veya yarın bakacağım yoksa mail atacağım.
    Ayrıca 3 ayda bir çıkıyormuş yeni kitap. Ve 6 dergiden oluşuyormuş. Yani 6 ayda bir yeni cilt geliyor Amerika'da.
  • Dün 4. kitabı aldım. Aldıktan sonra arkadaşla yemek yemeğe gittik o sıra beklerken ben de kitabın 1/5ini falan okuyabildim. Güzel başladı, umarım güzel devam eder.
  • Baya bir süre geçmiş ama . 4. kitabı şimdi bitirebildim, üstteki mesajdan sonra hiç okuyamamıştım şimdi bir çırpıda okuyabildim. Ortaları ve sonu çok güzeldi
  • Turkce bulabilecegim bir yer varmi bu kitaplari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Turkce bulabilecegim bir yer varmi bu kitaplari?

Ben D&R'dan alıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.