Şimdi Ara

The Walking Dead'e baslamalımıyım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk sezonu efsanedir . ama 2 ve 3. sezonlar için aynı şeyleri söyleyemem. 4. sezon güzel başladı. toparlayacaklardır bence. ama izlemelimiyim diye soruyorsan kesinlikle izlemeni öneririm. bu dizi kıtlığında kaliteli yapımlardan biridir TWD
  • ilk sezon çok iyi.2.de biraz sıkılırsın ama yinede güzel.3.sezonda fazla zombilerle uğraşmıyolar.Başka kasabadaki insanlarla çatışıyorlar.4.sezon bence güzel başladı.yönetmende değişmiş.
  • Sana vakit kaybettirecek bir dizi degil . Konusu cok sakat , kült olmus bir konu . Zombi kurgusunu isleyen pek fazla dizi yok zaten o yuzden kendi kategorisinde zirvede . Oyunculuk on planda , zombilerin gorsel olarak zayif bir yanini goremedim , bazi anlarda olayin hissiyatini cok iyi veren sahneler var , harbiden uyuz olup yada cok benimseyebilecegin karakterler var , 2. Sezon duraksayarak ilerlesede 3. ve 4. Sezonlarda eski formuna kavusacaktir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

beklentiyi yuksek tutmadan izle daha fazla haz alirsin izle derim.

Katiliyorum milletin abarttiği gibi bi dizi değil ama ben izliyorum vakit geçsin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: TheArsenal

Düşünüyorum sizede sormak istedim.

herkes görselliğin ve vahşetin derdinde . görsellik her bölümde şahane , gelelim konusuna böyle bir konunun işlenme biçimini bırak diziyi şu zamana kadar süre gelmiş hiçbir filmde bulamazsın . ilk 2 sezon gerilim ve korku olarak yeterince doyurucu hele ki 1.sezon muhteşemdi , aynı kaliteyi 3.sezonda bulamıyoruz . dizinin şuan 4.sezon 1. bölümü yayımlandı devam ediyor ve şahane bir başlangıç söz konusu , uzun lafın kısası genel olarak dizi muhteşemi oynuyor izlersen sıkılmazsın
  • Guzel bir dizi dostum izlemelisin

• İzle bencede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurgu hataları var. Yani sadece beyinden ölmeleri gibi saçma bir şey var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.