Şimdi Ara

The Walking Dead'e baslamalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çok ahım şahım bir dizi değil. İzlemek istediğin alternatif diziler varsa onlara da yönelebilirsin
  • beklentiyi yuksek tutmadan izle daha fazla haz alirsin izle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezon güzeldi, ikinci sezon sıkıcı, üçüncü sezonda topladılar biraz
  • bence izle konusu güzel ama 2.sezon sıkabilir
  • İlk sezon izlemeye değer... Diğer sezonları beğenmeyip yarıda bıraksan da, ilkini izlediğin için pişman olmazsın..
  • izle alanında rakipsiz konusu zombi olan filmlere bile taş çıkartır bazı bölümleri sinema seviyesinde.Ne bekliyor millet her bölüm kan mı anlamış değilm uzun soluklu bişey bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pişman olmazsın çok harika dizi.
  • konusu cok iyi olmasina ragmen kurgusu ve islenisi berbat. baska alternatiflere gec bence.
  • Bana göre en güzel sezon 2 dir ve 3te bozmuştur.

Human vs Human

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakallı Nene -- 10 Ekim 2013; 18:22:10 >
  • 4.sezon da 2.sezon gibi sıkıcı geçecek gibi bir izlenime kapıldım. Umarım yanılıyorumdur.
  • 3 sezonu da izlemiş biri olarak söylüyorum ki, alternatiflere yönel... Daha eğlenceli vakit geçirebileceğin diziler var.
  • Dandik bir dizi bence. Hemen hemen her bölümünde sıkılıyorum.
  • Cevaplar için teşekkürler, alternatiflere bakacağım eğer iyisini bulamazsam başlarım.
  • zombi konusunda daha iyi bir alternatif yok sanırım ama illa zombi olmak zorunda değil diyorsan

supernatural, fringe, lost, prison break ,chuck öneririm
  • Supernatural revolution prison break izleyicisiyim bunuda deneyeyim dedim büyük ihtimal başlayacağım.
  • Revolution u bende izliyorum ama daha 2.sezona başlamadım beni tatmin etmedi dizi.

Ayrıca Chuck fringe ve lost u da izlemelisin gerçekten harika yapımlar chuck biraz sonlara doğru bozuyor ama izlettiriyor kendini
  • dizinin son sezonunda biraz boşladılar izleyebilirsin ama bir alternetif olarak...
  • Kesinlikle izlemelisin dünya gezegininde böyle bir dizi yok
  • oyunu daha zevkli bence hem daha heyecanlı interaktif dizi tadında
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.