Şimdi Ara

The Walking Dead Game (2012) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
25.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi muhteşem bir bölümdü. Cidden verilen bütün kararlar olağanüstü zorluktaydı. Ve o son kararı ne kadar kolayca versem de cidden daha güzel bir sezon olamazdı ya. Ve bu sefer son kararımız gelecek sezona direk etki edecek. İki türlü de oynamak lazım tabi. Bu arada ;

FOREVER KENNY <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightMaster21

- Left for Death gibi bişey olsun
    - hikayesi olsun
    - duygusal olsun
    - open world olsun
    - orjinali 500$ olsun
    - 5 tane alırım eşe dosta dağıtırım

aa beni tanıdın mı dostum? Askerlik arkadaşın
    Şaka maka nasıl 500 dolar verebiliyorsunuz hocam, ben 30 dplara DayZ alamıyorum

• yine hüzünlü bitti be, seneye görüşürüz artık 3. sezonda

• 2 türlü değil, 5 türlü seçim var.

Clem vurulduktan sonra ilk sezona gidince, ilk sezonun ne kadar iyi olduğunu tekrar hatırladım. Bu sezon da güzeldi ama ilk sezonun yeri ayrı.

• En sonda Kenny ile gidenlerin oranı %13 civarıydı.Varmı benim gibi Kenny ile gitmeyi seçenler?

Yeni sezonda neler olacak çok fazla farklı son vardı nasıl birşey yapacaklar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 28 Ağustos 2014; 6:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

En sonda Kenny ile gidenlerin oranı %13 civarıydı.Varmı benim gibi Kenny ile gitmeyi seçenler?

Yeni sezonda neler olacak çok fazla farklı son vardı nasıl birşey yapacaklar acaba

Var dostum internettede araştırdım baya kişi kennyle gitmiş.

Öncelikle Jane ile gitmek çok saçma ve kötü bir seçim jane herkesi arkasında bırakan biri yani bir saldırı anında kaçar gider zaten söylüyor kardeşimide bıraktım diye clementine yide bırakır ayrıca gittikleri yerde bir aile geliyor ve tekin bir aile değil adamın silahı var ve sorun çıkartacak gibi görünüyor onu ya reddediyorsunuz ya içeri alıyorsunuz.

Gelelim kenny ye Bebeği ve Clem i korumak için herşeyi yapıyor adam özellikle bebeği önemsiyor jane ise yavaşlatacağını söylemişti ayrıca 1.sezondan beri tanıdığımız bir isim Jane ise yeni tanıştığımız kötü bir kişi Ben kesinlikle Kenny diyorum çünkü bebeği ve sizi korumayı amaçlıyor.Kenny le gitmek veya wellingtone ye girmekmi derseniz gitmek derim çünkü orada kim olduğunu bilmiyoruz bebeğe birşey yapabilirler veya küçüğüz diye önemsememeye bilirler ayrıca 1-2 ay sonra tekrar gelin diyor kız belki geri gidebiliriz

Ama şunu söyliyeyim Jane Ve Kenny sonunda ölecek sanırım çünkü 5farklı hikaye oldu yapımcılar 3.sezon her bölüm için farklı senaryo yazması gerek buda olmayacaktır.

• Ben Kenny'i seçtim ve Wellington'a girmeyi değil de Kenny ile gitmeyi tercih ettim.Kenny biraz delirmiş gibi gözükse de,rus eleman konusunda falan çok haklıydı,kesinlikle birşey yapacağı belliydi.Diğerleri hep rus lavuğu korumaya çalıştılar biraz ordan sinir oldum.Ve Kenny'nin Clem'e kötü birşey yapacağını da düşünmüyorum.Birde sezon 1'den hatrı var aga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askereplatonik -- 29 Ağustos 2014; 17:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

En sonda Kenny ile gidenlerin oranı %13 civarıydı.Varmı benim gibi Kenny ile gitmeyi seçenler?

Dostum 5'e bölündüğü için oranlar böyle düşük. Kenny'i seçip Wellington'a gitmek , Kenny'i seçip onunla gitmek , yalnız gitmek , Jane'i seçip aileyi almamak , Jane'i seçip aileyi almak. Bende Kenny'i seçip Kenny ile gittim %13.5 oranı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askereplatonik -- 29 Ağustos 2014; 17:26:02 >

• oyunun ikinci sezonunu türkçe yama ile oynama fırsatımız var mı arkadaşlar? eğer yoksa oyunu ps4'te oynayacağım.
  • ErrayN kullanıcısına yanıt
    evet var.

• inşallah 3. sezonda bonnie ve mike ile karşılaşırız da 2sinin de kafasına bir tane sıkarız.
  • TWD: The Game - "Geri Dönüş Yok" Trailer, TR Altyazı

• Bitirmeden konuya uğramak istedim bende.Lee'nin yanında uyandığı sahne 5 saniyelik bir daralma yaşadım sonra kendime gelebildim.Olayların ordan devam etmeyeceğini biliyordum ama bir ihtimal insan yinede bekliyor.Kiminle gideceğimi seçmedim şu an ama seçenekleride görmeden oyunu durdurdum.Ya wellington ya da kenny seçerim diye düşünüyorum bende.Umarım en iyi seçimi yapmış oluruz hepimiz.

Edit:Ben yanlış anlamışım arabada uyanınca direk karar veriyoruz sandım daha devamı varmış.Bakalım ne olacak.

Değişik bir sondu.Açıkçası 1.bölümden itibaren Lee bir şekilde geri döner dedim ama tahminimce Lee'yi sona finale saklıyorlar.Ve kenny'i seçtim.Jane güvenilir değildi ve bebeği öldürmediğini kenny uzaklaştıktan sonra bizimle konuşunca anladım klasik filmlerden alışık olduğumuz bir sahneydi.Wellingtona girmedim sezon 3 çok farklı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckenziee -- 30 Ağustos 2014; 22:42:57 >

• ikinci sezon yine beni benden aldı,finale gelirsek;

açıkçası 2.sezon boyunca kenny'i pışpışladık,adam söz bir daha olmuycak diyor birdahaki bölüm yine aynı hatayı yapıyor bu yüzden final sahnesinde oluruna bıraktım ve jane öldü,belliydi bunun olucağı ama beni arabada yalnız bırakması ve sadece kendini düşünen biri bu yüzden ölmesine izin verdim ardından kenny kafa olarak bittiği için onada sıktım(denedim dostum az insan olsan vurmıyacaktım) ama ikiside ölmeyi haketti bence diğer seçimlerede baktım ama en mantıklısını seçmişim bence,çünkü her yol wellingtona çıkıyor.

bu arada 3.sezonda başa sarıcaz büyük ihtimalle biz leenin görevini üstlenicez bebekte clemin,ayrıca 2 sezondur tanımadığım yabancılara şans veriyorum ve hep kötü sonuçlanıyor,birdahaki sezona iyimser clem yerine önüne gelene sıkan sayko bir clem bulucaklar karşılarında!

• Ulan sonunda ağladım be

Son sahnede , Jenny'nin ölmesine izin verdim.Çünkü güvenilir biri değildi.Ha Kenny psikopat diyenler olacaktır , değil.Sadece bebeği önemsiyordu.Son sahnede o yere girmedim ve Kenny ile gittim.Ek olarak 1.sezondan sahne çıktığında içim bi tuhaf oldu , Lee'yi görünce acaba hepsi rüyamıydı lan ? dedim ancak değilmiş. Umarım Lee yaşar ama imkansıza yakın.Bakalım 3.sezonda bizi neler bekliyor olacak... KENNY ADAMIN DİBİSİN !!

• Son episode tren gibi çarptı yemin ediyorum.5 gündür kendimde değilim
  • 3.Sezon ne zaman çıkacak arkadaşlar ?
  • Telltale yine paramızla rezil ettin bizi

Ağlattın be Kenny. Wellington kapısının önünde kadına, çocukları alın deyince gözümden yaş damladı. Adamın dibisin dedim sonuna kadar seninleyim dedim ayrıldık ordan. Kadın üç ay sonra tekrar alımlarımız olacak diyince tabi bende bir umut oluştu fakat diğer sonlar göz önüne gelince Kenny'e elveda diyeceğiz gibi.
  • yoğun duygularla yazdığımdan fazla ayrıntıya girmiş olabilirim.

Kenny'yi ilk sezondan itibaren iyi hatırlarsanız aslında oldukça mantıklı ve iyi niyetli birisi idi. Son kısımlarda Ben'i dövmek istiyordu ama Ben yaşadıklarını anlatınca ona da yumuşadı büyük yürekli insan. Clementine is a family deyince hemen gönüllü oldu yanımızda.

season 2'da gördüğümde hemen sarıldım tabi.beraber yemek masasına oturduk. Clem için gözünü kaybedesiye kadar dayak yedi.

Sarita'yı belki kurtarırım diye kolunu kestim tabi çok sinirlendi Clem'e ama sonradan çok özür diledi yaptığından ötürü.

Sonrasında buzlu gölün orada Luke'u kurtaramadık diye salladı Bonnie bize hemen savundu. Kamyoneti çalıştırınca wellington'a gitme isteğine destek çıktım çünkü ilk bölümde christa'yla zaten oraya gidecektik. Clem'in onunla yemek yemesinden gurur duyduğunu onu kızı gibi gördüğünü söyledi. Hatta güzel bi detay vardı Kenny bize 'lee olsaydı ne derdi?' dediğinde biz aslında lee de olduğumuz için tabii clem ne derse lee demiş gibi olacaktı. 'Grubu birarada tutmamı ve saçımı kısa tutmamı söylerdi' dedi.

çok duygulanmışım credits müziklerinin etkisinden olsa gerek herşeye değindim.

Son olarak seçimim malumunuz jane bize zaten karışmamamızı da söylemişti ve bi oyun çevirdiği belliydi. Çakal bir de kendini masum göstermek için kenny'ye çektiği bıçağı kınına soktu masum gözükmek için. Kenny jane'i öldürürken başka yere baktım. Sonrasında tabii AJ ortaya çıkınca Jane'in ölmesine gerek yoktu falan derken Kenny gayet makul cevaplar verdi benim için. Ve ben Clem'in en güvende olacağı yerin Kenny'nin yanı olduğuna karar verip Wellington'ı reddettim.
    Season 3 bir an önce çıksa çünkü iyice bağlandık Clem'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discjockeyyy -- 4 Eylül 2014; 19:55:14 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.