Şimdi Ara

The Walking Dead Game (2012) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
25.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.sezon ilk bölümü dün bitirdim.Müthişti.Yeni grupta çok garip kimseye güvenilmiyor.Çok zor cümleler yok İngilizce oynayın Türkçe yamayı beklemeyin derim ben...
  • srsblck kullanıcısına yanıt
    2 sezonun sadece ilk bölümü çıktı değil mi?
  • Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsblck

Evet

Ben de cok begendim gecen sezona gore aksiyon sahnelerine oyuncu daha hakim ayrica clementine'in yalnizlik duygusu cok guzel verilmis. Oyun baya bir yerde beklemedigim seyler yaparak sasirtti beni. Firma beklentileri bosa cikartmayacak sanarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum.
    Yalnız bu oyunda eksik olan tek şey Lee.Yokluğu çok hissediliyor.Clementine'yi dış gözden görmek çok daha iyiydi.Garip bi sorumluluk duygusu yüklüyodu oyunculara
  • İlk sezon bence daha etkileyiciydi. 2. sezon biraz eksik gibi. Umarım diğer bölümler daha güzel olur.

Ayrıca oynamayan varsa yine Telltale Games'in The Wolf Among Us oyununu öneririm. The Walking Dead'den daha fazla hoşuma gitti.
  • 1.Sezonu + 400 Days DLC'sini bitirmiştim ancak save dosyam silindi.2.sezonun 1. ile bağlantısı var mı ? Yani save dosyam gereklimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 1 Ocak 2014; 20:14:11 >
  • S2E1 muazzam olmuş. Böyle oyunlara ihtiyacımız var. Ders niteliğinde.
  • Bunun etkisi telltale gamesin bagimsiz bir firma olmasi da var bu oyun EAin eline falan dusseydi emin olun ilk sezon mukemmel sonrakiler ise ilk sezonun elinden gecinen copler olurdu.Bana en keyif veren sayili oyunlardandir.Lys bitsin butun episodeler ciksin biraz da ucuzlarsa steamden alicam kesinlikle.

Soyle bir durum var ki clementinein yalniz havasi benim bile icimi kasvetlendirdi umarim bir yoldas bulur kendine. Ayrica kopek sahnesinde oyle saldiracagini hic ama hic tahmin etmemistim. Baya supriz oldu. Sadece klube bolumunde clem yarasini dikerken o kadar ses cikinca icimden oyle bir olay olacagi gecmisti.Leenin yoklugu cok hissedildi cok sevdigim bir karakterdi fakat olmesi kotu olmadi cunku oyun leeyi oldurerek "ben herkesin mutlu oldugu mutlu sonla biten laylaylom bir rpg oyunu degilim " mesajini cok iyi verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 1 Ocak 2014; 22:36:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

1.Sezonu + 400 Days DLC'sini bitirmiştim ancak save dosyam silindi.2.sezonun 1. ile bağlantısı var mı ? Yani save dosyam gereklimi ?

Bilen yokmu ?
  • quote:

quote:

1.Sezonu + 400 Days DLC'sini bitirmiştim ancak save dosyam silindi.2.sezonun 1. ile bağlantısı var mı ? Yani save dosyam gereklimi ?

Bilen yokmu ?

400 days gerekmiyor ama oyun sana 1. Sezondaki tercihlerin goz onuna alinacak diyip save dosyalarini ariyor bulamazsa normal devam ediyor. 1. Sezon savein olsa iyi olur olmasa da sorun degil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

quote:

quote:

Bilen yokmu ?

400 days gerekmiyor ama oyun sana 1. Sezondaki tercihlerin goz onuna alinacak diyip save dosyalarini ariyor bulamazsa normal devam ediyor. 1. Sezon savein olsa iyi olur olmasa da sorun degil yani

Tekrar bitirmeme gerek yok yani ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilen yokmu ?

Var. 400 Days Dlc'sinede gerek var. 2. Sezona etki edeceği söylenmişti. Şimdilik fazla bir etkisini görmedik ama ilerleyen bölümlerde göreceğiz kesinlikle.

2. bölüm ne zaman çıkacak? Fragmanın sonunda gördüğümüz kişi bizim japon eleman mıydı dikkat edemedim fazla?

Edit: Tekrar izledim göstermiyormuş. :)

Kenny filan çıkmasın :) Japonda çıkabilir bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 6 Ocak 2014; 1:01:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilen yokmu ?

Var. 400 Days Dlc'sinede gerek var. 2. Sezona etki edeceği söylenmişti. Şimdilik fazla bir etkisini görmedik ama ilerleyen bölümlerde göreceğiz kesinlikle.

2. bölüm ne zaman çıkacak? Fragmanın sonunda gördüğümüz kişi bizim japon eleman mıydı dikkat edemedim fazla?

Edit: Tekrar izledim göstermiyormuş. :)

Kenny filan çıkmasın :) Japonda çıkabilir bakalım.

1.Sezonu bitirmeden sadece 400 days'i bitireyim o zaman.

• episode 3'de carley'yi kurtamamamıza çok üzüldüm :( tam da ana karakterimize karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştı... ama ne yaparsak yapalım ölüyormuş alternatif seçeneklerin hepsine baktım. keşke devam edebilseydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 22 Şubat 2014; 21:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Gözlerimin dolduğu tek oyundur ,kesinlikle aldığı ödülü hak ediyor.

hocam avatar dehşet olmuş ana karaktere benim de kanım çok ısınmıştı.

sonunda küçük kıza ateş ettirdiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboy_bebop

quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Gözlerimin dolduğu tek oyundur ,kesinlikle aldığı ödülü hak ediyor.

hocam avatar dehşet olmuş ana karaktere benim de kanım çok ısınmıştı.

sonunda küçük kıza ateş ettirdiniz mi?

Evet vurdum, başka bir yaratığa dönüşmesinden iyidir

• güncel
  • Yeni

• Episode 2 Steam üzerinden yayınlandı arkadaşlar, kimse mi oynamadı nedir bu sessizlik?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.