Şimdi Ara

The Walking Dead Game (2012) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
25.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en vurucu sona ait oyunlardan birisi oldu bu oyun. benim gibi 33 yaşında koca adamın gözleri doldu lan. arkadaş son dialoglardaki kelimeleri bile tek tek özenle seçmişler acıklı olsun diye.

seni özleyeceğim clem
  • Bir Sanitarium'da bir de bu oyunun sonunda kendimi tutamadım. Gözümden yaşlar geldi. Nasıl içselleştirdiysem karakterleri. Çok net söylüyorum dizinin senaryosundan daha güzel geldi bana. Hele o son konuşma yok mu o? Şu an iş yerindeyim. Çalışmıyorum ulan bugün
  • İndirdiğim gibi bitirdim mükemmeldi.Yeni sezon ne zaman çıkıyor bilen var mı ?
  • müthiş bir son her bölümü ayrı güzeldi, 5.bölüm en sade ama en vurucu bölümdü
    sonu müthişti lee ile clementi'nin konuşmaları filan gözlerimden yaş geldi resmen
    ayrıca şu parçada müthiş gitmiş

• bayılıyorum bu diziye ya
  • Arkadaşlar bu oyunda hani clem sonda dağın ucunda iki kişi görmüştü onlar kim ki ? :D bide bu oyunun devamı gelirse kontrol edecegimiz kişi clem mi olur acaba.
  • Diziye bu hafta başladım. 3.sezona geçeceğim şimdi. Bu oyunu tavsiye eder misiniz? Sanırsam episode şeklinde çıkıyor oyun ve şuana kadar 5 bölüm çıkmış. Dizideki karakterler var mı oyunda ? Aynı konu mu işleniyor?

• Bence Clem orada Lee'yi vurmadı duvarı vurdu. 2. sezonda başka bi karakteri kontrol ederken Lee clem felan karşımıza çıkarsa gerçekten efsane oyun olur. Şimdi geriye dönüp bakıyorumda 1. episodeye felan hiçbir karakterin ölmediği kısma bir de episode 5'in sonuna bakıyorum ve içimi bir hüzün kaplıyor gerçekten
  • Sanırım oyun adventure türünde. Genel olarak iyi bir oyun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhteşem ötesi bir dizi

• Episode 5'in jeneriğinden sonra Clem'i görüyoruz, açık bir arazide başı boş yürürken. Sonra ilerde 2 kişiyi görüyor. Christa ve Omid olabilir mi? Çünkü yaptığım seçimlerde Clem'i ikisine emanet etmiştim. Ondan önce kendileri daha sakin bir yerlere gitmekten söz ediyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Episode 5'in jeneriğinden sonra Clem'i görüyoruz, açık bir arazide başı boş yürürken. Sonra ilerde 2 kişiyi görüyor. Christa ve Omid olabilir mi? Çünkü yaptığım seçimlerde Clem'i ikisine emanet etmiştim. Ondan önce kendileri daha sakin bir yerlere gitmekten söz ediyorlardı.

o ileride görülen 2 kişi
    Rick ve Shane olsa bomba olurdu ama 2. sezon için böyle bir yol izlemeyecektir telltale games .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 14 Mayıs 2013; 22:58:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Episode 5'in jeneriğinden sonra Clem'i görüyoruz, açık bir arazide başı boş yürürken. Sonra ilerde 2 kişiyi görüyor. Christa ve Omid olabilir mi? Çünkü yaptığım seçimlerde Clem'i ikisine emanet etmiştim. Ondan önce kendileri daha sakin bir yerlere gitmekten söz ediyorlardı.

o ileride görülen 2 kişi
    Rick ve Shane olsa bomba olurdu ama 2. sezon için böyle bir yol izlemeyecektir telltale games .

Yapımcı böyle birşey olabilir demiş.

• quote:

quote:

o ileride görülen 2 kişi

crista ve omid değil. Youtubede biri yakından gostermis birisi sisko :)

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

quote:

quote:

o ileride görülen 2 kişi

bakalım neler olacak . 2. sezon ne zaman devam edecek acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myres

quote:

quote:

o ileride görülen 2 kişi

bakalım neler olacak . 2. sezon ne zaman devam edecek acaba

Bu sene çıkacak diyorlardı. Benim asıl merak ettiğim
    Lee öldü gitti adamcağız ee kimi yönetecez şimdi biz.

Clem diyenler olmuşta, clemle yapamayız gibime geliyor. Biz oyunda önemli kararları veren kişiydik. Takımın kaptanıydık. Clemle bu kararları veremeyiz. Bence Lee'nin ölmesi hiçte iyi olmadı.
    Ama yapılan açıklamada ilk sezonun dosyalarıyla nasıl birleştireceklerini düşünüyorlarmış. Yani adamlar senaryoyu,
    kimi yöneteceğimizi
    açıklamış besbelli.

• Çıkmadı değil mi bu ?

• Oyunun Steam versiyonuna sahip olup da 5. bölümü Türkçe oynayabilen var mı? İlk 4 bölümde sıkıntı vardı fakat 5. bölüm olmuyor Steam versiyonunda. Sıkıntı var. Araştırdım pek çok kişide böyle olmuş, oyunceviri.com Steam'e uyumlu versiyonunu çıkaracağız demiş fakat sözde kalmış. Yardımcı olabilecek olan var mı?
  • aynı sorun bendede var bir danışmak lazım bulursan cevabı banada pm atarsın hocam
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.