Şimdi Ara

The Walking Dead Game (2012) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
461
Cevap
4
Favori
25.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Syodej

Oyun gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biriydi. Hele finali. Bu kadar duygusal bir final daha görülmemiştir. Oyun bittikten sonra jeneriği geçmeyin. Jenerikten sonra bir sahne daha var.

O sonda ki 2 adam kimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

quote:

Oyun gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biriydi. Hele finali. Bu kadar duygusal bir final daha görülmemiştir. Oyun bittikten sonra jeneriği geçmeyin. Jenerikten sonra bir sahne daha var.

2.sezon görücez sanırım. 3 ihtimal var.

1- Zombi
    2- Yabancı 2 kişi
    3- Omed ve yanındaki kız

• quote:

quote:

quote:

1- Zombi
    2- Yabancı 2 kişi
    3- Omed ve yanındaki kız

Bence o 2 kişiden birisini yöneteceğiz 2. sezon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 23 Kasım 2012; 19:37:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1- Zombi
    2- Yabancı 2 kişi
    3- Omed ve yanındaki kız

Bence o 2 kişiden birisini yöneteceğiz 2. sezon.

omid ve christa olabilir o iki kişi çünkü bi an durup clementine'a dönüp baktılar ve sanki birisi aksayarak yürüyordu . omidin bacağı yaralıydı

mükemmel bir yapımdı gerçekten . oyundan öte
    tabi bir ihtimal o iki kişi Rick ve Shane de olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 23 Kasım 2012; 20:22:16 >

• 4. bölümü az önce Türkçe yama ile bitirdim. Şimdi 5. bölümün Türkçe yamasını bekliyorum ama bir sorum olacak.

Spoiler yapamadım kusura bakmayın.

SPOILER

Crawford'daki okulda ilaçları aldıktan sonra 3. kaseti izledim. Sizce düşündüğüm şey mi oluyor? Molly ile doktor?

SPOILER
  • Episode 5 ilk kısım

Kolumu kesmelerine izin versem bir şey değişirmi? Kestirmek istemiyorum
  • 3uncu kısın/carley

carley i lily nın hışmından kurtarma ıhtımalımız var mı arkadaslar?baya uzuldum o sahneye..Carley gıbı iyi bir karakteri boyle saçma olmemeli..
  • Böyle sonlara ayar oluyorum.Yapılacak şey mi bu..

Fakat mükemmel bir oyundu benim için.Filminden öne geçti bende..

fakat oyunun sonunda Lee nin ölmesi gelecek oyun için bende bir eksi puan oluşturdu,çünkü Lee ye oldukca alısmıstım,Gelecek oyunda Clementine her gozuktukce aklıma benım Lee gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sNaP_21 -- 23 Aralık 2012; 23:52:07 >
  • Genellikle Filmden Çevirme Oyunların Çok İyi Olduğunu Söylemem Ben. Ama Bu Oyun Güzel Olacak Gibime Geliyor. Dizisi Mükemmel :) Dizinin 10/1'i Olsa Yeter :D
  • Ben point and click oyunlarını hiç mi hiç sevmiyorum. Özgürlüğü aşırı derecede kısıtlıyorlar. Üstelik oyunda mantık yürütemiyorsunuz. Kombine eşyaların hepsi belli mesela kapıyı kırmak istiyorsunuz. Kapıyı kırabileceğiniz 5 tane materyal var ancak oyun bize sadece bir tanesiyle bu imkanı tanıyor. Buna rağmen bu oyunu oynadım. Oyun güzel ancak bazı olaylarda neyi seçersek seçelim hikaye hep aynı ilerliyor ve bir kararda biz aksini iddia etsek bile oyunda tek kısım olduğu için bizim verdiğimiz karar o olaya etki etmiyor. Oyun sırf sinematik videolarla ilerlese biz sadece kararları seçsek öyle bile oynarım ben bu oyunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 6 Ocak 2013; 17:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bethanymose

Selam arkadaşlar,
    Ertaç Altınöz'ü tanıyor musunuz bilmiyorum. Acayip çizimleri var.
    Dün Walking Dead için bir fan art yapmış, onu paylaştı. Ben de burada paylaşayım:

https://www.telltalegames.com/forums/showthread.php?t=38870

DeviantArt linki de bu:
    http://ertacaltinoz.deviantart.com/

Buraya yüklediğimde yetinmeyip büyük hallerine mutlaka bakın.
    Yine WD çizer umarım! :)

/>

The Walking Dead Game (2012) [ANA KONU]

Doom'dan çok fazla esinlenmiş..

• Arkadaşlar 1 oyunu bitirdim 2 oyuna save nasıl aktarıyoruz.
  • Arkadaşlar oyunu anlayarak bitiren biri bunu açıklayabilir.
    5 bölümde clem kaçıran stranger adı galiba kim neyin nesi orayı kaçırdım o adam kim yani kafayı yemek üzereyim şimdi tekrardan oynamak istemiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 9 Ocak 2013; 23:20:45 >
  • Benim anladığım kadarıyla

2.bölümün sonunda park edilen araba bu adama ait ve kendisinin de çocuğu öldüğü için adam biraz piskopatlaşmış. Bagajdakileri aldığımız için bizden intikam almak amacıyla Celementine'i kaçırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAtakul -- 10 Ocak 2013; 12:27:49 >
  • Hayatımda hikaye bakımından oynadığım en müthiş yapımlar arasına girdi. Sonunda boğazım düğümlendi resmen. Telltale Games'e teşekkürler, 2. sezonu bekliyorum sabırsızlıkla.
  • 2. bölümü yeni bitirdim. Amazondan 5$lık indirimle 7.5$ a almış oldum oyunu. Paranın karşılığını tam hakkıyla veriyor. Lee ve Clementine arasındaki bağ olay örgüsü falan tek kelimeyle müthiş. Son yıllarda oynamaktan en çok zevk aldığım oyun budur herhalde.
  • Spoiler vermeyin , 5. bölüm için türkçe yamayı bekliyorum.Bu arada 4.bölümün sonunda Lee'nin
    ısırılma olayı
    kesin mi ? Yani bir şekilde önüne geçemez miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 13 Ocak 2013; 20:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Spoiler vermeyin , 5. bölüm için türkçe yamayı bekliyorum.Bu arada 4.bölümün sonunda Lee'nin
    ısırılma olayı
    kesin mi ? Yani bir şekilde önüne geçemez miyiz ?

Maalesef kesin. Orada bize bir seçim hakkı tanınmıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

3. bölüm güzeldi ancak
    Carley öldükten sonra
    pek oynama isteği kalmadı bende açıkçası.
    O öpücükten sonra ölmesi çok koydu bana. Lilly'i de o sinirle attım zaten araçtan, gerçi kuzen de arabaya aldı ama sonra arabayı alıp kaçtı namussuz. O kadar korumuştum onu.
    Hikaye de iyi gidiyor ama işte duygusal moddayım galiba bu aralar.

Yemin ediyorum Carley'nin ölümü epey bir üzdü.Mideme ağrılar girdi.Bir kaç gün gitmez bu ağrı benden. normaldir .Önceden Leyla İle Mecnun'da da yakalanmıştım.Hastalık galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 19 Ocak 2013; 23:17:00 >

• o pis bıyıklıya yapmadığım iyilik kalmadı, binbir iyilik yaptım hep destek geldim ama. clem i kurtarmaya yardım etmedi pis şak.

şerefsiz.
    yinede geberdi en son itoğlu it, belli olmaz ama yine getirtirler bunu. bunuda duck ıda anasınıda ...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.