Şimdi Ara

The Walking Dead Game (2012) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
25.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ilk oyunu ilk çıktığı zaman bitirdim, ikinci bölümede geçen başlayayım dedim lakin save'ler gözükmüyor ikinci oyun için,bu problem birtek benim başıma mı geldi?
    tekrar başlamak istemiyorum 1'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekepe

ben ilk oyunu ilk çıktığı zaman bitirdim, ikinci bölümede geçen başlayayım dedim lakin save'ler gözükmüyor ikinci oyun için,bu problem birtek benim başıma mı geldi?
    tekrar başlamak istemiyorum 1'e

Yanlış hatırlamıyorsam 1.bölümü seçip continue diyince 2. bölümden başlıyor.
  • 2. bölümü bitirdim valla diziden güzel gidiyor bazı klişeler dışında ve çok feci sarıyor oyun.

Dizi deki gibi kapının ardından zombiler çıkacak sanmıştım ters köşe oldum. Ama karıyı hala anlamadım Clem'in annesi mi? Lee'yi bir yerden tanıyor mu? Ne salak şey ya.
  • arkadaşlar ben çiftlikte kaldım. Çiftlik sahibi Anne bizim gruptaki küçük çocuğun annesini rehin alıyor ben eve giriyorum kadın yaklaşmamamı söylüyor orada ne yapacağım. Sadece kadına doğru ilerleyebiliyorum. Biraz ilerleyincede kadın bize ateş ediyor. Bu bölümü tekrar tekrar oynadım. Bir türlü geçemedim bir yardım lütfen.
  • 2.episode'a başladım şimdi ilk başlarda kurtardığım öğretmen zombi oldu.orada bug oluyo üstte ünlem işareti çıkıyo oyun devam etmiyo ne yapmam gerek
  • ben daha 1.sezon 6. bölümdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNightMaree

ben daha 1.sezon 6. bölümdeyim

Sen çok yanlış geldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkangel17

arkadaşlar ben çiftlikte kaldım. Çiftlik sahibi Anne bizim gruptaki küçük çocuğun annesini rehin alıyor ben eve giriyorum kadın yaklaşmamamı söylüyor orada ne yapacağım. Sadece kadına doğru ilerleyebiliyorum. Biraz ilerleyincede kadın bize ateş ediyor. Bu bölümü tekrar tekrar oynadım. Bir türlü geçemedim bir yardım lütfen.

Hocam

Bir adım daha atma tarzı birşey söylediği zaman kadın yerinizde durun bir süre, ondan sonra zaten hareket yapacağınız bir işaret geliyor, böyle 3-4 kere yapmanız lazım.

• kapıdan girdiğim gibi adım atmadan bekliyorum ama hiçbirşey olmuyor. İlerleyincede kadın beni vurarak öldürüyor. Nasıl olacağıyla ilgili biraz daha detay verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkangel17

kapıdan girdiğim gibi adım atmadan bekliyorum ama hiçbirşey olmuyor. İlerleyincede kadın beni vurarak öldürüyor. Nasıl olacağıyla ilgili biraz daha detay verebilirmisiniz.

Sap gibi durarak ta olmuyor çok gidince de olmuyor. Kadın ilk birkaç adım birşey demiyor ondan sonra tehtid ediyor,işte o zaman durmanız gerekiyor.
  • Ne oyundu be . 3. bölüm ne zaman çıkacak ? Seviyorum abi dizisinide seviyorum oyununda .
  • off beyler ilk bölümü bitirip save dosyasınızı 2 ye aktararak oynarın 2 oyunuda tek oturuşta bitirdim gerçekten mükemmel bir oyun olmuş 3.oyunun çıkmasını beklemek zor olacak :D :D
    Ulan İlerki Bölümlerde Carley Ölmez inşallah veya sevgilimiz olursa süper olur :D :D
  • Beyler internette episode 3'ün ağustos ortalarında çıkacağı yazıyordu tam olarak belli bir tarih yok mu ?Bir de çeviriyi bekleyeceğim
  • mükemmel bir oyundu diyecek fazla birşey yok.3. bölümü merakla bekliyorum:)
  • Hala çıkmadı episode 3
  • vay arkadaş oyun çok iyi olmuş diziden bağımsız olması birazcık üzse bile farklı bir senaryo olması daha iyi aslında ayrıca carleyi seçmemin nedeni iyi bir nişancı ve mermisinin hiç bitmiyor olması kenny denen adamdan nefret ettim atarlı korkak herif lillye bundna sonra canım feda ama inşallah lilly ile carley arasında bir seçim yapmam gerekmez clementaine laf yok onu korumaya adadım ömrümü oyunun türkçe yamasını bekleyip o şekilde oynayın benim gibi ingilizcesi çat pat olanlar ve anlamayanlara ilaç gibi geliyor inşallah bölümler kısa sürede gelir

• Konuyu tepede görünce yeni bölüm çıktı diye heyecanlandım.
  • Ben Doug'u seçmiştim. Teknolijiden anlıyor adam. Yararlı olabilir.

Carley daha Radyonun pili olup olmadığını anlayamıyor.
    ---

Birde sanırım 3.bölüm çıktı çıkacak. Hatta bugün çıkmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syodej -- 29 Ağustos 2012; 11:30:22 >
  • Yeni bölüm çıktı arkadaşlar. :) Akşama oynarım yüksek ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.