Şimdi Ara

The Walking Dead mı? Fear The Walking Dead mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 2 dizi arasında ilk hangisine başlasam daha iyi olur ? ve 2 si arasındaki fark nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Walking Dead ve Fear The Walking Dead Arasındaki Farklar

The Walking Dead İzle ve Fear The Walking Dead İzle popüler zombi kıyamet dizileridir. Her iki dizi de aynı evrende geçse de farklı hikayeler ve karakterler sunarlar.

The Walking Dead ve Fear The Walking Dead Farkı

• Zaman Çizelgesi: The Walking Dead, zombi salgınının başlamasından yıllar sonra geçerken, Fear The Walking Dead salgının başlangıcına ve hayatta kalanların erken mücadelesine odaklanır.
    • Konum: The Walking Dead öncelikle kırsal ortamlarda geçerken, Fear The Walking Dead Los Angeles ve çevresinde yer alır.
    • Karakterler: Her iki dizi de farklı karakter kadrolarına sahiptir. The Walking Dead, eski bir polis olan Rick Grimes'ın liderliğindeki bir grup hayatta kalana odaklanırken, Fear The Walking Dead, Clark ailesine ve onların hayatta kalma mücadelelerine odaklanır.
    • Ton: The Walking Dead daha karanlık ve vahşi bir tona sahipken, Fear The Walking Dead daha çok psikolojik drama unsurları içerir.

The Walking Dead ile Fear The Walking Dead Aynı mı?

Hayır, The Walking Dead ve Fear The Walking Dead aynı diziler değildir. Aynı evrende geçseler de farklı hikayeler, karakterler ve zaman çizelgeleri sunarlar.

Özet

Hem The Walking Dead hem de Fear The Walking Dead, zombi kıyamet türü hayranları için ilgi çekici seçeneklerdir. Her iki dizi de eşsiz hikayeler, karakterler ve ortamlar sunarak farklı hedef kitlelere hitap eder.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dizinin orjinali the walking dead fear the walking dead ingiliz versiyonu olması lazım , the walking deade başla diğerini bende izlemedim ama önce orjinali izle
  • FTWD İngiliz versiyonu falan değil hocam. TWD yokluğunda, o zombi salgınının başladığı zamanı anlatan TWD'in spin-off'u. Artı olarak çöp, izlemeye değmez. İzleyeceksen TWD'i izle.
  • Fear da 2 karakter the walking dead gelsin süper olur o yaşlı adam ve uzun saçlı genç isimlerini hatırlayamadım ikisi de tam walking dead dünyasından diğerleri beş para etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TWD den başla tamamı bitince FTWD izle FTWD ingiliz versiyonu falan değil ayrıca sadece felaketin ilk safhalarını anlatıyor ve başka bir eyalette geçiyor. Malum Rick geç uyandığından oraları görememiştik.
  • twd iyidir diğeri çöp.
  • Scout Caner diyorsa, doğrudur.
  • Ftwd tam bir çöp. Hele bir tane takas sahnesi var oraya kadar sabrettim ama ondan sonra bıraktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ftwd izlediğim en kötü yabancı dizi.
  • TWD akar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.