Şimdi Ara

The Walking Dead Season 2 Episode 1 %100 Türkçe Yama Çıktı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
35.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Walking Dead Season 2 Episode 1 %100 Türkçe Yama Çıktı! kişilerde ve zombilerde tamamen karartı problemi yaşıyorum ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lunod Celdoir -- 18 Ocak 2014; 23:14:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

2. bölümü ne zaman çıkıcak ya

lütfen ikinicisi çıkıtğı zman bilgilendiririmisin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiden Pearce

The Walking Dead Season 2 Episode 1 %100 Türkçe Yama Çıktı! kişilerde ve zombilerde tamamen karartı problemi yaşıyorum ne yapabilirim?

Ekran kartını güncellemeyi deniyebilirsin yine olmaz ise oyunu silip baştan kurmayı veya başka biryerden indirmeyi dene.

• Bende çalışmadı
  • %100 değil, belki %60. Çeviri baştan savma yapılmış. Kim kontrol ettiyse, hiçbirşey umrunda olmamış. Felaket hatalar var. Aklıma gelenlerden örnek vereyim; Nick Celementine'a umarım beni anlıyorsun diyor, kız da ''I do'' diyor. Bunu ''Yaparım'' diye çevirmişler. Sonra Pete kıza tabancanın tüfeğe göre daha az teptiğini söylerken ''Less kick'' diyor. Bunu ''Az tekme'' olarak çevirmişler. Rezalet. Zaten 1 saatte bitti oyun, ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. %100müş. Peh.

Şimdi ''beğenmediysen yükleme, ücretsiz yapıyoruz nankörlük yapma'' vs vs diyecekler. Ya tam yapın, ya da bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Heart Rebellion -- 13 Şubat 2014; 22:50:19 >
  • oyun kısa hemde inanılmaz kısa ya. bari diyalogları uzun tutsalarmış onlarda üstünkörü geçilmiş

bu arada şu gönlümde derin yara açmış şarkıyıda sizlerede hatırlatmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

%100 değil, belki %60. Çeviri baştan savma yapılmış. Kim kontrol ettiyse, hiçbirşey umrunda olmamış. Felaket hatalar var. Aklıma gelenlerden örnek vereyim; Nick Celementine'a umarım beni anlıyorsun diyor, kız da ''I do'' diyor. Bunu ''Yaparım'' diye çevirmişler. Sonra Pete kıza tabancanın tüfeğe göre daha az teptiğini söylerken ''Less kick'' diyor. Bunu ''Az tekme'' olarak çevirmişler. Rezalet. Zaten 1 saatte bitti oyun, ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. %100müş. Peh.

Şimdi ''beğenmediysen yükleme, ücretsiz yapıyoruz nankörlük yapma'' vs vs diyecekler. Ya tam yapın, ya da bırakın.

Aynen bende katılıyorum buna çeviriyi yaparken oluşturdukları ekipte İngilizcesi çok çok iyi değil zaten kontrol de edilmemiş sanırım erken çıkarılması için

• Altyazıyı açamadım ben nerden açılıyor
  • Kardanadam6 K kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ EXE AÇILMIYOR FİLE NOT FOUND ÇIKIYOR
  • Ya arkadaslar sormak istedigim soru var simdi ben oyunu indirdim walking dead game sezon 1 sezon 1 de bir tanemi bolum var o bir bolum bitince direk 2.sezonami geciyoruz 1.sezonun 2.bolumu varmi varsa nerden indiriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Ya arkadaslar sormak istedigim soru var simdi ben oyunu indirdim walking dead game sezon 1 sezon 1 de bir tanemi bolum var o bir bolum bitince direk 2.sezonami geciyoruz 1.sezonun 2.bolumu varmi varsa nerden indiriyoruz

1. sezonda 5 adet bölüm var 5. bölüm'ün sonundan itibaren 2. sezona geçiş yapıyor.
    Nasıl bir sorun tam olarak ?
  • Tavsiye etmiyorum indirmeyin
  • Yetişemedim , link kırılmış :(
  • Link kırılmış diye üzülenler boşa üzülmesin. Yukarıda ki arkadaşların dediği gibi yama 5 para etmez. Oyunçevirinin yaması da 5 para etmez. V2.0 olarak çıkardıkları ilk bölüm yaması belli süre sonra sapıtıyor. Önce yazı karakterleri karışıyor. Daha sonra tamamen ingilizceye dönüyor.

Ama savunma basit;

*Para için değil, gönüllü olarak yapıyoruz ama siteye gelen binlerce ziyaretçiden geln parayı mecbur alıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 27 Temmuz 2014; 17:22:42 >
  • Beyler kırıldıysa bile google'dan aratıp bulabileceğiniz bir şey bu kadar abartmayın, yamayı yapanlarla hiçbir alakam yok burdakilerin haberi olsun diye paylaşmıştım zamanında.
  • konuyu hortlatiyorum ama kırık olmayan link yokmuuuu :D
  • Konuyu bende hortlatacam.. 2.sezon 2.bölümün tr yama linkleri kırık. Bulamadım hiçbir yerde.. Elinde olan atabilir mi? resmen yarıda kaldım

edit: buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 31 Aralık 2014; 14:30:06 >

• yararlı bi paylaşım
  • teşekkürler paylaşım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

eski save leri nasıl gösterecez oyunda bulmuyor benimkileri

Hocam selam, ben sezon 1 i bitireli 1.5 yıl kadar oldu, haliyle oyun şu an sistemde ne yüklü, nede kayıt dosyalarını yedek almak aklıma geldi. Şimdi sezon 2 ye başlayacaktım ama ilk sezondaki kararlar 2.sezona etki ediyormuş yoksa rastgele seçiyormuş oyun kararları. Ben rastgele olsun istemedim ilk sezonda verdiğim kararlarla etkili olsun istiyorum ama şimdi bu kayıt dosyaları yok nasıl olacak? Şimdi ilk sezonu indirsem kayıt dosyalarım geri gelirmi? Online kaydediyormu kayıtları? Eğer gelecekse sezon 1 i indireceğim ve sezon 2 ye aktaracağım oluyorsa. Cevaplarsanız sevinirim hocam, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.