Şimdi Ara

the War Within paketinde Horde mi, Alliance mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorum, konu başlığında belirttim aslında.

Evet biliyorum, artık eskisi gibi Horde/Alliance farkı pek yok.

Ama sizin görüşünüz nedir?

:)

• Wowun ilk duyrulduğu level dergisinde klasları okurken tüm party üyelerini auroları ile destekler gerektiğinde yanındakş charı ölümden çevirecek kadar güçlü bir heale sahiptir (lay of hands) vs skill erini okuduğumda karar vermiştim paladin olmaya ve o zaman sadece ally tarafında idi tabiki ilk çıktığında orjinalde oynayamadık 3.3.5 zamanı free serverlerda paladin skilleri bozukken dahi hiç tarafımı ve clasımı değiştirmedim şimdi uzun süredir orjinalde ana charım tabiki paladin olarak oynuyorum ama zamanla tüm clas ve racelerden 30a yakın ally char kastım, şuanda da hazır tww eventi varken 9 tanede horde charı lvl 70e getirdim ama sırf ally tarafında class ve raceden kasacak eksik kalmadığı için :). Ben ally ve paladin olarak devam edeceğim, tabiki guildlerde bile artık horde ally farkı olmadan birlikte oynanacakken kimsenin horde mi ally mi diye değilde hangi racein özelliği daha iyi diye char seçeceğini düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 20 Ağustos 2024; 16:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Alliance tarafındayım  

• Horde başladım Horde bitiririm. For the Horde.

• For da Hırt değil tabi ki

For the Night Elf ohyshhh

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.