Şimdi Ara

The Web [MU Online Season 2] Exp:500 | Drop:75 | Max Res:10 | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
11.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • res atılmadan öncede şuanda da spotlar çok kötü.
    az yaratık olmasının yanında sadece sm için yapılmış spotlar birde bu spotlar arena da onun dışındaki haritalarda varsa bile spot oldugunu anlamak çok güç.
    ayrıca siteniz de kalıcı olması açısından güven vermiyor.
  • Söylediklerinizi cevaplıyım.
    1. Eğer Oyunu iyice kontrol ettiyseniz , Arena , tarkan , icarus , lost7 LVL atlamak için fazlaca spotlar yazılmıştır. mapleri iyice gezerseniz farkına varırsınız.
    2. Web sitemiz , dil seçeneği probleminden dolayı sıfırlandı , şuanda locolhost ta tekrardan yapılmaktadır .
    3.Umarım bu websitesi olayında yanılırsınız .
    İyi oyunlar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 10 Mayıs 2013; 15:21:32 >
  • THEWEB turnuvalarımız Başlıyor . Ayrıntılı bilgi icin DH deki Postumudan Faydalanabilirisniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_75634938/tm.htm

Saygılarımla...
  • sw açık mı ? webde rank yok bişi yok, kaç kişi online vs.
  • Server Her Zaman Online.
    Mu Online nin Webisite teması Suan Yapılıyor. Online /ranking e.t.c Önümzdeki hafta Maintenanceden sonra devreye girecektir. 160-180 online var suan . Online Statu Acildigi zaman buradan bildiri Yapılacaktır.
    Saygılarımla...
  • THEWEB TURNUVA HAKKINDA BİLGİLENDİRME:

TURNUVA HAKKINDA BİLGİ & KURALLAR :

THEWEB TURKEY in sponsorluğunda gerçekleşecek olan turnuva :
    *Turnuvaya Katılım ücretsiz olacaktır.
    *Tunuva Ödülü 100 $ dır.
    *Her Takım 5 er kişiden Oluşacaktır.
    *Bir Takımda Bulunan Char Extradan Başka Bir Takımda Yer Alamaz.
    *Turnuva süresi boyunca dc olan karakter (pt bozulması vs.), turnuvaya devam edemez , pt kurucusu dc olursa , otomatikmen yenik sayılır.
    *Turnuva Boyunca Hazırlamiş olduğumuz Turnuva Skor Tablosu , Her Turnuva Sonunda Güncellenecektir.
    *Ödül Sahibi kişi türkiye 'den ise TÜRKİYE bankalarına Yatırılarak , Yut dışında ise paypall şeklinde 3 gün iş günü içerisinde ödeme yapılacaktır.

TURNUVAYA BAŞVURU ŞEKİLLERİ :

*Turnuva 5 er kişilik gruplardan oluşturulmalıdır. (Yedek kavramı yoktur)
    *Turnuvada Reset Sınırı Yoktur.. ( Yani ister 10 reset ister 9 reset Charlar katılabilir.)
    *5 'er kişilik gruplar kendilerine 1 isim belirleyerek Grup isimlerini Yazmalıdırlar. Her karakterden 1 er tane olması şart değildir. Yani 2 agility elf 1 bk da olabilir grup içerisinde. Başvuru Aşağıdaki örnekte verildiği gibi olmalıdır.
    Örneğin :
    Grup Adı : ProGame
    Characters:
    1. xxx: SM
    2. xxxx: BK
    3. xasd: ELF
    4. xcasd: MG
    5. dasdcc: DL
    şeklinde olmalıdır.

NOTLAR:

* Turnuvanın Başlangıç Tarihi : 30/06/2013 Tarihi ile 7 / 07/2013 Arasında Gerçekleşecektir.
    *Tunuvayla Alakalı Önemli Bilgiler ve Düzeltmeler Forumumuzdan Duyurulacaktır.

Ayrıntılı bilgi için forumumuzu ziyaret edebilirsiniz :
    http://www.thewebturkey.com/forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 29 Mayıs 2013; 12:36:52 >

• bu Hafta Exp eventi var arkadaşlar .
    Exp bu hafta 700 .
    Oyunun Tadını Çıkarın.
  • Oyunu indirdim patch i yeniledim fakat yine de maine tıkladıgımda programı kapat hatası alıyorum . Neden acaba ?
  • Kardeşim Bişey sorucam Şimdi bu serverda Yeni itemler + 3.Nesil Kanat Yok mu ??
  • 3 . nesil kanat bulnumamaktadır serverimizde.
    SAygılarımla...
  • Server Maintenance An itibariyle tamamlanmiştir.
    İyi Oyunlar...
    SAygılarımla...
  • oyun paralı değil mi ve kaç kişi var acaba oyun sv sinde
  • Oyun Paralı Değildir , PArayla item satışı (Donate) filan Yoktur.
    ve serverimiz 4. ayına girmiş bulunmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEWEB

Oyun Paralı Değildir , PArayla item satışı (Donate) filan Yoktur.
    ve serverimiz 4. ayına girmiş bulunmaktadır.

İyi ilerliyorsunuz Bro +1
  • hocam neden season 2 tercih ettiniz ? merak ettim

@THEWEB
  • Aslında season 1 (0.97d) ile Start vermeyi düşünüyorduk , ama bugün genel olrak mu online serverlarına baktığınız zaman season 1 gerçekten değerini yitirdi artık, Artık yeni player kazandıramiyoruz season 1 lere görsel efekt yüzünden, Season 2 , season 1 e oranla görselleri daha bi iyileştirilmiş bir version . Bizde aktarmalı bir sistem vardır. Yani biz 10 yıl boyunca illaki season 2 ile devam etmicez , 1,2 veya 3 yıldan sonra seasonlar atlanacak fakat accountlar ve itemler silinmeyecek (Sadece Karaterlerin LVL leri ve Statları Sıfırlanacak). Amacımız gerçektende insanların bir arada toplanıp ve oy birliği ile bazı şeylere karar verilmesinden yanadır.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 19 Haziran 2013; 21:27:25 >
  • Ayriyetten donanimhaberdeki playerlerin , böyle bir türk serveri olmasına rağmen hala başka serverda toplanması bizi gerçekten üzüyor. serverimizde 100 e yakın türk var , Zaten kale sahibi olan bile türk guild.
    dün tesadüfen bir arkadaşın yazısını okudum , yazmişki bir türk serveri var playerler max reset sınırına ulaşmış birçoğu . Şimdi sonuçta serverimizin 4.ayı . Türkiyede o kadar muonline serverlari açılıp kapandıki artık playerlerin oturup sıfırdan char kasmasından sıkıldığıklarını bilyoruz . ama biz gerçekten theweb olarak bu istikrarimizi koruyacağız . Umarım bizi spamlıyan ve güvenmeyen arkadaşlara , serverimizin kalitesini ve ömrünü uzun yıllarca sürdürerek yüzlerini kızartacağız. Biz kusursusuz demiyoruz , sadece her geçen gün muonline adına iyileştirmeler yapiyoruz. İginiz için teşekkür ederim .

Bu arada anaportalımız şuan tamamen bitmedi , webmasterlerimiz localhostta flash tasarimlar yaparak , en kısa zamanda anasayfamızı gelişmiş dil seçeneğimizle sizlere sunacağız .
    iyi oyunlar diler , sağlıcakla kalın...

Saygılarımla...

• şahsen tercih etmeyiş sebebim server özellikleriniz. resette her karaktere aynı stat verilmesi mg ve dl nin 7 point almasını anlamsız kılıyor. en beğendiğim özellik max.10 reset olması ama reset başı pointin çok az. kalıcı stat olmasını tercih ederdim. reset statsa en azından karakteri daha hızlı ve çevik yapabilecek bi maks. stat olabilirdi. (maks. 20-30k gibi)

niyetim özellik tartışması açmak değil (: neden bizde oynamıyorsunuz deyişinize şahsi sebebimi söyledim. ;)
  • *Bir Konuda Sanırsam Düzeltme Yapmayı Unutmuşuz . Karakter Başı LVL de MG ve DL ler 7 Point değil.
    MG' leri 9 DL leri 8 Pointe gre ayarladık. Çünkü MGLerde Helm yok ve DL lerdede Command Olayı Var . Bu Şekilde Bir Balans yaratmaya çalıştık.
    *Benimde Şahsi fikrimi soracak olursan 20k-30k stat tarzi mu serverlerinide ben sevmiyorum , dediğiniz gibi bu tamamen kişisel zevkle alakalı bir durumdur

Saygılarımla...
  • *Karakter başı point sistemi ile alakalı başlık düzeltilmiştir.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.