Şimdi Ara

The Web [MU Online Season 2] Exp:500 | Drop:75 | Max Res:10 | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
11.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son derece katılıyorum. elimizde uzun sureli acık kalacak bir turk serveri var ve bizim playerlarimiz yabanci serverlarda oynamaya devamm ediyor ve sizler bu sekilde devam ederseniz turkiyede mu online gelismemeye ve gerilemeye mahkumdur.. Gelin hep beraber kendi serverimizde oynayalim destek cikalim ve yabancı dostlarımız ikna edelim.. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskoedi -- 20 Haziran 2013; 3:51:38 >
  • Kardeşim Türkiye de Mu online qelmişeyeck diyorsun da serverin özelliklerine bak season 2 ! Global mu season 8 oldu biz season 2 ... En azından season4 olsa Biraz yenilik görsek farklı itemlerle karşılaşsak . Bu şekilde Ne gelişmesinden bahsediorsn . Bnce max 10 reset çok iyi bir sistem ama serverin dier özellikleri bu reset sınırna gölge düşürüyor. Benim fikrim bu.
  • güzel kardesim avrupa serverleride var season2 maxresli adamlar neden 190 200 user cekiyor ? season2 dunya capinda calisan en stabil versiyondur @yu.suf
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskoedi

son derece katılıyorum. elimizde uzun sureli acık kalacak bir turk serveri var ve bizim playerlarimiz yabanci serverlarda oynamaya devamm ediyor ve sizler bu sekilde devam ederseniz turkiyede mu online gelismemeye ve gerilemeye mahkumdur.. Gelin hep beraber kendi serverimizde oynayalim destek cikalim ve yabancı dostlarımız ikna edelim.. Saygılar.

Görüşleriniz ve destekleriniz için Teşekkür Ederim.

Saygılarımla ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu.suf

Kardeşim Türkiye de Mu online qelmişeyeck diyorsun da serverin özelliklerine bak season 2 ! Global mu season 8 oldu biz season 2 ... En azından season4 olsa Biraz yenilik görsek farklı itemlerle karşılaşsak . Bu şekilde Ne gelişmesinden bahsediorsn . Bnce max 10 reset çok iyi bir sistem ama serverin dier özellikleri bu reset sınırna gölge düşürüyor. Benim fikrim bu.

Şimdi Sorunuza Çok Güzel Bir Şekidle Cevap Vericeğim .
    Evet global server suan version season 8 de. Ama unuttuğunuz birşey var . Bugün siz muonlineye yeni başlamiyorsunuz .
    Mu Onlinenin Bir Tarihi vardır .
    Sahsen biz Half - Life Oynayıp , CS 1.3 ve Cs 1.6 ları sırasıyla oynuyan nesiliz. Düşünün Hiç MuOnline oynamayan Adamı.
    Adamı direk season 8 le başlatabilirsiniz , ona bişe demiyorum . Ama Tıpkı Walve nin sistemindeki gibi Adam Önceki Seasonlarıda oynamalıdır diye düşünüyorıum.(Benim şahsi fikrimdir). MU Onlinenin season Sistemleri tamamen mantığa dayalıdır. Yoksa WEBZEN'de o kadar grafiker var , Seasaon değişmeden bu adamlar item eklemeyi bilmiyorlar mı ?
    Mantık tamamen playerlerin aşamalı bir şekilde oyuna adapte edilmesidir.
    yani her season da aslında Yeni bir kavram ve Bir oynama taktiği elde edilmiştir.
    Yoksa biz size bir season 1 server yaparız , season 8 deki karakterinden tutun itemlerine kadar ekleyebilirz.
    Önceki yazımdada belirttiğğim gibi Bizdede yine aşamalı bir sistem vardır.Yıllarca season2 de durmayacaz .
    Yıllar geçtikçe accountlar silinmemek şartıyla (Sadece LVL ve Res ler başlangıç aşamasına döncek) Bu şekidle Serverin istikrarini sağliyacağız.

Mu Online de En iyi sete ya da en iyi Stata sahip olmak size bir şeyi kazandırmaz. Hangi version oynarsanız oynayın.
    Kazanmak için 2 kural vardır.
    1.Takım ruhudur. İyi Bir Takımını Oluşturman Laazım
    2. En iyi seti nasil dizerimden çok , en iyi stat nasil basarim ve ben bu charı en iyi nasıl kullanırım aşamasıdır.

Saygılarımla...

• Kardeşim iyi söylüyorsun güzel söylüyorsun da bi düşün bakalım herkezin o kadar vakti var mı ? Bak aslında anlattıgın çok mantıklı . Hak veriyorum ama season2 de bnce çok düşük .Eğer 1 sene sonra server online olursa ve birazda ilerleme olursa (season 4+ , yeni setler vb. )1 sene sonrada oynarz. Bnm demek istedgm daha üst versiyonda da başlayabilirdi . Veya oyunda yeni şeyler olabilirdi. Bu benim şahsi düşüncem. Saygı duyduqun için Teşekkür ederim.
  • Sonuçta böyle birşey de var , Adamın sesaon 2 de vakti yoksa season 3-4-5-6 ta hiç olmaz :)
    Ben Teşekkür ederim ilginiz için.

SAygılarımla...
  • Sa arkadaslar uzun yıllar sonrasında bu server için geri döndüm ve muonline başladım servere başladım ve türk serverleri arasında en beğendiğim server diyebiirim gerek 10 res sınırı gerek zor olması ve party olayının bu kadar yaygın oldugu baska bır turk serverı gormedım ben sohbet muhabbet vs ayrıca boss ıcın mucadele ve kale savasları göz ardı edilemez uzun yıllar sonrasında türkiyede boyle bir server gercekten gerekiyordu simdi bizim yapmamız gereken bu servera verilen emeklerin karsılıgını verelim sizden ne para ne pul istiyorlar donete yok veya arkadaslarına yan cıkan adminde yok sadece daha fazla oyuncuya ihtiyac var herkes baslamalı bence saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqWeK

Sa arkadaslar uzun yıllar sonrasında bu server için geri döndüm ve muonline başladım servere başladım ve türk serverleri arasında en beğendiğim server diyebiirim gerek 10 res sınırı gerek zor olması ve party olayının bu kadar yaygın oldugu baska bır turk serverı gormedım ben sohbet muhabbet vs ayrıca boss ıcın mucadele ve kale savasları göz ardı edilemez uzun yıllar sonrasında türkiyede boyle bir server gercekten gerekiyordu simdi bizim yapmamız gereken bu servera verilen emeklerin karsılıgını verelim sizden ne para ne pul istiyorlar donete yok veya arkadaslarına yan cıkan adminde yok sadece daha fazla oyuncuya ihtiyac var herkes baslamalı bence saygılarımla..

+1
  • lucksuz itemde soul başarı oranı 50 olmasının mantıgı nedir? lucksuz itemleri almayın kullanmayın demek isteniyor gibi. ki öyle de oluyor. +9 basamayacaksam niye alayım? ki benim gibi şanssız biri %75 te +9 basamdı şimdiye kadar (: onlarca soul gitti
  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    Oranlar fena degil oyunda +9 basılıyor gayet guzel arada patlıo oda normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

lucksuz itemde soul başarı oranı 50 olmasının mantıgı nedir? lucksuz itemleri almayın kullanmayın demek isteniyor gibi. ki öyle de oluyor. +9 basamayacaksam niye alayım? ki benim gibi şanssız biri %75 te +9 basamdı şimdiye kadar (: onlarca soul gitti

Hocam bu ilk server istatikleri . sonucta Server ilerledikce zaman zaman maintenanceler yapiyoruz.
    ve suan soul oranı o kadar düsük degil %70 filan . bilginize ...

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 21 Haziran 2013; 19:17:59 >
  • Gece 04:00 Eventimizden Görütüler ,

The Web [MU Online Season 2] Exp:500 | Drop:75 | Max Res:10 |

The Web [MU Online Season 2] Exp:500 | Drop:75 | Max Res:10 |

Keyifli Zaman Geçirmeniz dileklerimle...
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 22 Haziran 2013; 4:30:30 >

• BİZ NİE YOKUZ BURDA :D BENDE İSTİORM AKSAM CEKELİM :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqWeK

BİZ NİE YOKUZ BURDA :D BENDE İSTİORM AKSAM CEKELİM :D

Gece Saat 4 sularıydı :) Uyku Modundaydı Bir Çok kişi :)

Saygılarımla...
  • ben calısıorum oyuzden giremiorm geceleri ama bi aksam yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEWEB

Oyun Paralı Değildir , PArayla item satışı (Donate) filan Yoktur.
    ve serverimiz 4. ayına girmiş bulunmaktadır.

oyunda kaç kişi var? acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriana lima <3

quote:

Oyun Paralı Değildir , PArayla item satışı (Donate) filan Yoktur.
    ve serverimiz 4. ayına girmiş bulunmaktadır.

oyunda kaç kişi var? acaba

Serverdaki oyuncularımz bir çoğu çalıştığı için genellikle akşam giriyor , Gün içerisinde Ortalama 50 Player online şuan . Ayrıca Online kişileri görmek için Sitemizde Online Statu Açıktır. Bakabilirsiniz.

Ayriyetten Alıntı yaptığınız başlıkla , sorduğunuz soru arasında bir ilgi göremiyorum.

Saygılarımla...

• Sanırsam Serverimizde Donate Olmaması Birilerinin Canını Yakıyor. Canınızın yanmasınada gerek yok . Donate yaptığınız halde 2. ayında serverinizi kapatıyorsunuz. Biz doğru yolda ilerliyoruz diye Lütfen Spam atarak Başlığımızı kirletmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 22 Haziran 2013; 16:41:29 >
  • quote:

Sanırsam Serverimizde Donate Olmaması Birilerinin Canını Yakıyor. Canınızın yanmasınada gerek yok . Donate yaptığınız halde 2. ayında serverinizi kapatıyorsunuz. Biz doğru yolda ilerliyoruz diye Lütfen Spam atarak Başlığımızı kirletmeyiniz.

AYNEN KATILIYORUM BEN ONLİNE BAŞKA TURK SERVERİ GOREMIYORUM SİTEDE SANKI ELINIZDE COK SEÇENEK VARMIS GİBİ SERVERİ KARALAMAYIN KESİNLİKLE BUNA IZIN VERMEYIZ VE HERKEZ SERVERIN KALITESINI GORUYOR VE GORECEK SUAN 2 KAT ARTTI ONLİNE SAYISI VE BEN GAYET GUZEL ZEVK ALIYORUM OYUNDAN ADMIN ARKADASIMIZ GAYET IYI GIDIOSUN DEVAMINI BEKLIYORUZ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.