Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sisteme uyarmı 1.8 ghz 2gb ram direct x 9.0 crysis 2 ye uyuyo
  • Fikrim yine değişti ne Aral ne gog nede Steam, sendit İngiltere'den alıp kargolatıcam garanti olsun işim
  • Live Gameplay Walkthrough Part 1 (Stream)

Live Gameplay Walkthrough Part 2 (Stream)

Saolasın MendhiCS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 16 Nisan 2011; 17:15:32 >
  • Rica ederim. Ama şu son oynanış videolarına bir baktım da, eleman sürekli arayı açıp duruyor büyü yapmak için, hiç içlerine dalıp adam akıllı kılıç kombinasyonu yapılan bir oynanış videosu göremedim daha. Habire geri geri koşup büyü atıyorlar. Sinir olmuş durumdayım şu anda..
  • bu gaza getirir sizi , spoiler ...

yalnız çok lu dövüşlerde biraz kazulet oynanışlar bende ögrdüm , oynayan adamdan mı kaynaklı acab artık bekleyip görecez
  • bu videolar muhtemelen oyunun başlarındandır. ilk oyunda da öyleydi, chapter 2'den sonra adam gibi kombolar ortaya çıkıyordu gerald'ı geliştirdikçe ve şahsen benim dibim düşüyordu. oyunun başlarında birkaç vuruş olacaktır belli başlı, süregelen kombolara felan pek rastlanmaz.. sırf ilk oyundaki komboların aynısını koysalar bile yeter aslında fazla geliştirmeye gerek yok o yönden. benim tek ısınamadığım taraf gerald'ın düşmana ilk saldırısını zıplayıp dönerek yapması oldu. iyi gibi görünebilir sonraları bayabilir bu durum. sade olup baymaması makbul olur bence.
  • birde ilk oyunda sıyrılma olayları vardı üstünden falanda atlayabiliyorduk sanırım rakibin , böyle paso sırtını dönüp kaçtımı garip duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bu gaza getirir sizi , spoiler ...

yalnız çok lu dövüşlerde biraz kazulet oynanışlar bende gördüm , oynayan adamdan mı kaynaklı acab artık bekleyip görecez

yok hocam, izledim o videoları, biliyorum yani.. Yazdığım cümle yayınlanan videoların hepsi için geçerli. Umarım @wildlove'ın dediği gibidir. Yoksa kaçıp kaçıp büyü atmaktan, ilk oyunun en güzel yanı olan kılıç animasyonlarından mahrum kalıcaz gibi görünüyor. Tabi ilk oyun bir başyapıt olunca (en azından benim için öyle ) beklentiler çok yükseliyor. Aman diyim...
  • Tam 1 ay kaldı. Sword of the Witcher dinleyip dinleyip gaza geldim iyice.
  • Miminum Sistem Gereksinimleri:

- İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64-bit)
    - İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz veya AMD Athlon 64 X2 5000+
    - Bellek: Windows XP için 1 GB / Windows Vista ve Windows 7 için 2 GB
    - Ekran kartı: Pixel Shader 3.0 destekli 512 MB RAM'li ekran kartı (Nvidia GeForce 8800 veya ATI Radeon HD3850)

Tavsiye edilen sistem gereksinimleri:

- İşletim sistemi: Windows XP SP2 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64-bit)
    - İşlemci: Intel Core 2 Quad veya AMD Phenom X4
    - Bellek: Windows XP için 3 GB / Windows Vista ve Windows 7 için 4 GB
    - Ekran Kartı: Pixel Shader 3.0 destekli 1 GB RAM'li ekran kartı (Nvidia GeForce GTX260 veya ATI Radeon HD4850)

Ek olarak:

- Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
    - Sabit Disk: 16 GB boş alan
    - Disk Sürücüsü: DVD x8, DVD9 uyumlu

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    The Witcher 2'nin resmi sistem gereksinimleri
    http://www.merlininkazani.com/The_Witcher_2nin_resmi_sistem_gereksinimleri-haber-40545p1.html
  • pc den düzgün gameplay ler gelmeye başladıkça görülüyorki oyun yağ gibi akıyor , optimize iyi olmuş gibi geldi bana ama TW 2 çıtayı çok yükseltti öyle bir optimize bekliyorum ben artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bu gaza getirir sizi , spoiler ...

yalnız çok lu dövüşlerde biraz kazulet oynanışlar bende gördüm , oynayan adamdan mı kaynaklı acab artık bekleyip görecez

yok hocam, izledim o videoları, biliyorum yani.. Yazdığım cümle yayınlanan videoların hepsi için geçerli. Umarım @wildlove'ın dediği gibidir. Yoksa kaçıp kaçıp büyü atmaktan, ilk oyunun en güzel yanı olan kılıç animasyonlarından mahrum kalıcaz gibi görünüyor. Tabi ilk oyun bir başyapıt olunca (en azından benim için öyle ) beklentiler çok yükseliyor. Aman diyim...

son videolarda eleman zor seviyede oynadığı için olabilir.. arkadan oyunu anlatan kişi de zor seviyede taktik kullanmamız gerekeceğini söylüyo
    yani büyüyle müyüyle fazla uğraşmak istemeyen zorluk seviyesini düşürücek artık.. bana göre gayet başarılı ve gerçekçi olmuş.. 6-7 tane yaratığı kılıçla çatır çutur kessek biraz saçma olurdu.. sonuçta karakterimiz witcher
  • Oyun şu ana kadar çıkmış RPG'ler arasında Top 3 yapmazsa ne olayım.
    StarCraft II'yi bile bu kadar heyecanla beklememiştim yahu, gösterilen her video CD Projekt'e olan hayranlığımı ve saygımı bin kat daha artırıyor.

Almayan, alıp da beğenmeyen dopik olsun
  • block olayını pek göremedim birde ben , biriyle dövüşürken başkası yandan gelip çatırt sokuyor kılıcı genelde :) ve tabiki zorluk seviyesi arttıkça büyülü , tuzaklı falan oynamak gerekecektir onlarıda boşa koymadılar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Nisan 2011; 19:18:50 >
  • cok saglam olacak bu oyun cokkkk
  • kılıç kombinasyonlarını göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

StarCraft II'yi bile bu kadar heyecanla beklememiştim yahu,

Abartılı yorumlardan kaçınalım hocam.

17 Mayıs'da çıkacak oyunu acep aynı gün satın alabilir miyiz memlekette? Dijital filan bizim gibi ihtiyarlara göre değil, kutulu alıp bir köşeye koymak istiyorum. 19 Mayıs'da tatil malum, şöyle 18-20 saat başından kalkmadan oynasak ne güzel olur.

İnşallah 52'lik deste yapacak kadar kart koymuşlardır bu sefer.
  • Collector's Edition'da standart 54'lük kart seti var ama Türkiye'ye gelirmi bilmiyorum hocam.Türkiye'ye Premium Edition gelirmi oda kesin değil Aral getiricek ama standart mı pre. mi belli değil
  • Collectors Edition siparişi verdim ben, zar seti akar
  • Hocam sen nereden sipariş ettin CE'ı ? 1-2 hafta içinde bende CE siparişi vericem sendit.com'dan bakmıştımda
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.