Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Sendit'ten verdim ama ne olur ne olmaz diye yedeklerim de var
  • Amanın 70 pound ne? CE dediğiniz şey 170 küsür TL arkadaş

Bana standard edisyon yeter, gog'da 70 TL filan ediyor. Gelen dosyayı da DVD'ye basarız. Wallpaperlardan dosya kağıdına güzel bir de çıktı alıp boş DVD kutusuna koyduk mu al sana kutulu oyun.

Artan parayla da aynı gün çıkacak olan L.A. Noire'ı aldık mı vur patlasın çal oynasın.
  • Ohooo abi, cimrilik diz boyu

Collector's Edition'da o kadar içerik var ki 200 lira bile eder.

• The Witcher 2
    • Yapım aşaması videoları
    • Soundtrack
    • Premiumdaki gözel kutu
    • Harita
    • Oyun Rehberi
    • Oyun Kitapçığı
    • Kağıttan bir zımbırtı var sonra
    • Beleş DLC
    • Resim Kitabı
    • Büst
    • Zar Seti
    • Kart Rehberi
    • Yapıştırma
    • Sikke bir tane
    • Oyun kartları
    • Kart kutusu

Olsun yani
  • Yorumsuz;

Ctrl+Alt+Del Comic
    CAD Shadowbane Saturday - Ctrl+Alt+Del Comic
    http://www.cad-comic.com/cad/20100714

• Alakası yok bi kerem

Sırf Dice Set 25 lira eder.
    Büst zaten büst ulan, kaç paradır allah bilir

Maliyet ve değer farklı şeylerdir fabrice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 19 Nisan 2011; 10:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Buna çok güldüm ya, Allah'da seni güldürsün.
  • Kaldı 28 gün... zaten o süredede Two Worlds 2 yu bitiririm hatta ARcania 4 de biter o arada
    Witcher ın döğüş gerçekciliği görevlerin güzelliği hiçbir oyunda yok. TW2 sıktı beni 2. chapterdeyim içimden oynamak gelmiyor.
  • Keşke para olsada CE alsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velasew06

Kaldı 28 gün... zaten o süredede Two Worlds 2 yu bitiririm hatta ARcania 4 de biter o arada
    Witcher ın döğüş gerçekciliği görevlerin güzelliği hiçbir oyunda yok. TW2 sıktı beni 2. chapterdeyim içimden oynamak gelmiyor.

maalesef birkaç saat oynamam dışında tw2 beni de sıkmıştı. arcania'ya 1 saat bile dayanamadım. sanırım bitirdiğim son pc rpg'si fallout new vegas. ama sanmam witcher 2 bizleri sıksın, hatta eminim ki bitince yenisini yapmadınız mı daha ulean diye naralar atacağız:)
  • Arcania 4 aslında oynanılabilecek bir oyun, güzel bile denebilir. Ama diyalog sistemi vasat ötesi, konuşmalardan tut senkronizasyona cümlelere her açıdan vasat olmuş diyalog ekranı. O her seferinde şevkimi kırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

• resmi web sitesini inceledim 7-8 dilde seslendirme ve altyazı desteğiyle çıkacak galiba oyun...(bunların arasında türkçe olmaması beni çok üzdü)
    bu oyundan bir beklentimde o eski ilk oyundaki havasından kopmamasıdır..(müzikler,atmosfer,senaryo v.b) bunlar mükemmel olsunda oyun çamurdan olsun alırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velasew06

Kaldı 28 gün... zaten o süredede Two Worlds 2 yu bitiririm hatta ARcania 4 de biter o arada

büyü olaylarına falanda gir zilyon tane büyü çeşiti var oyunda , yan görevlere dal , tekne kullan ... :) son zamanlarda oynadığım en zevkli rpg idi benim
  • İlk oyunda bende loadingler çok uzun sürüyodu bunuda acamam artık heralde..
  • Yazik ki ben bu saheseri deneyemeyecegim bile. Cunku muhtemelen GTA EFLC gibi Intel grafik kartina garezi olacaktir. Of Triss. I kafe de kurmaz bunu
    PEK MUSTEHCENMIS diye. OF YA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Budur işte budur. Günlerin geçtiğine hiç bu kadar sevinmemiştim.
  • İlk oyunu oynamayanlardanım.Witcher 2 siparişini verdikten sonra başliyim dedim ilk oyunda destan gibi ya.Ama bazı şeyler eksik.Onuda ikinci oyunla telafi ediyorlar.Öncelikle dövüş sistemi, ilk oyunda iyi ama bana hitap etmiyor malesef.Diğeri ise Geralt daha yakışıklı olmuş ikinci oyunla tam kız götürmelik yani.İyiki CD P. kendi motorunu geliştirmiş
  • vışşş deli geliyor oyun , blade of darkness dan buyana en mükemmel dövüş hissiyatını bu oyun verecek sanırım
  • Bu Witcher çıldırtacak beni geçen sayfada yazmıştım daha önce neden bitiremediğimi. Birkaç gün önce dedim bir daha başlayayım 2.'si gelene kadar güzel olur vs. Neyse başladım yine her tarafı araştırıp ne varsa topluyorum öncelikle yan görevleri bitiriyorum hiçbirini kaçırmayayım diye. Daha sonra ilk chapter'da Alvin'e ilaç için bitki falan toplayacağımız yerde bir baktım çiçeklerden hiçbirşey toplayamıyorum dedim hadi gideyim satın alayım bari belki düzelir sonra, gittim bardaki kızdan alayım diye orda da görünmüyor gerekli bitki(white pestle sanırım). Lafın kısası yine tıkandı oyun. Bu buglar beni mi buluyor sadece ya bi bitirtmediler bana oyunu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.