Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Oyun bomba gibi diyoruz hepimiz ama konusu ölü gibi kitlesi az sanırım

Şu oyun konsollarada aynı anda çıksaydı o bölümündeki curcunayı görecektin sen......Valla neysede!!!! sabır taşım yarıldı yarıcak.....Çıksın gari.......

Oyun konsollara geçmi çıkıyor ? Gerçekten bundan haberim yok doğrumudur
     The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
    Bu fan çalışması çok iyi.Tabi Triss'i canlandıran kızın çıplak olduğu fotolarda var
  • quote:

quote:

quote:

Oyun bomba gibi diyoruz hepimiz ama konusu ölü gibi kitlesi az sanırım

Şu oyun konsollarada aynı anda çıksaydı o bölümündeki curcunayı görecektin sen......Valla neysede!!!! sabır taşım yarıldı yarıcak.....Çıksın gari.......

Oyun konsollara geçmi çıkıyor ? Gerçekten bundan haberim yok doğrumudur
    Bu fan çalışması çok iyi.Tabi Triss'i canlandıran kızın çıplak olduğu fotolarda var

Evet.Hatta ne zaman çıkacağıda belli değil....En son yapımcı firmanın oyunu konsola geliştirmek için yeni eleman aldığını biliyoruz..
  • Bu olaya bayıldım gerçekten.Mahrum kalsın konsol cular CDP'e saygım arttı hatta easyjet'te ucuz Polonya bileti bulursam ziyarete gidicem adamları o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 26 Nisan 2011; 20:10:59 >
  • Premium versiyonu bir kenara koyun Collector ürünü akıllara sakat....tabi parasıda güzel... sadece 130 dolarcık..
    buy.thewitcher.com
    An Error Occurred: Not Found
    http://buy.thewitcher.com/preorder-collectors-en

yeni bir gameplay görüntüsü.. evet gizlilik öğeleride eklenmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 27 Nisan 2011; 12:32:21 >
  • 15 Mayis benim dogum gunum. 16 Mayis ise askerden cikis gunumdu. 17'si de kardesimin dogum gunu. Boylesine ozel yani
  • Collector's Edition aldım bu oyun için değer Kötü yanı şimdi daha oyun çıkıcakta, biz gelmesini beklicez.
  • Sasha sonunu iyi görmüyorum senin
  • Abi oyun krizine giricem bu aralar Steam indirimleri falan derken kafayı sıyırmaya başladım
  • quote:

Collector's Edition aldım bu oyun için değer Kötü yanı şimdi daha oyun çıkıcakta, biz gelmesini beklicez.

Ben bunu paşa paşa gog'dan alırım. Siz beklerken oyunu hızla bitirip sonunu da aha buraya yazarım.

Hatta konu başlığı açarım kaynamasın diye, "Witcher 2'yi Bitirdim, Katil Uşak Çıktı" diye.
  • Arka sayfalarda gog ekstra içerik veriyor vs. vs. bir sürü şey demişlerdi ödeme seçeneklerine bakayım diye pre order yapmak istiyorum butonuna bastım o verdikleri özel şeyleri indirdim ee ne anladım bu işten iptalde edemiyorum neyse çıkınca ödemem olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Collector's Edition aldım bu oyun için değer Kötü yanı şimdi daha oyun çıkıcakta, biz gelmesini beklicez.

Ben bunu paşa paşa gog'dan alırım. Siz beklerken oyunu hızla bitirip sonunu da aha buraya yazarım.

Hatta konu başlığı açarım kaynamasın diye, "Witcher 2'yi Bitirdim, Katil Uşak Çıktı" diye.

Ben de shopto'dan preorder yaptım ve ödedim. Yanılmıyorsam shopto oyunu çıktığı tarihte elimizde olacak şekilde gönderiyor diye hatırlıyorum. Dead Space 2'de öyle olmuştu sanırsam. En fazla da 2 gün gecikmeli oynarız gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Ben de shopto'dan preorder yaptım ve ödedim. Yanılmıyorsam shopto oyunu çıktığı tarihte elimizde olacak şekilde gönderiyor diye hatırlıyorum. Dead Space 2'de öyle olmuştu sanırsam. En fazla da 2 gün gecikmeli oynarız gibi geliyor.

Aynen.Bende shoptodan geçtin siparişi.Oyunu 2 gün önceden göndiyorlar.Oyun çıktığı gün elinde oluyor.Aldığım birçok oyun 2-3 günde elimde oluyor.Bu arada ikamet konya.....
  • 17'sinde gönderiyorlar diye biliyorum (oyun 18'inde çıkıyor) Benimde ikamet İstanbul Avrupa yakası acaba hızlı gelirmi ? Tabi shopto değil sendit ama ikiside Royal Mail ile gönderdiğinden aynıdır servis.
  • bende C.E. mi alsam.. karar veremedim

bu arada imza hazırladım.. bilmem olmuş mu

[ image]https://store.donanimhaber.com/37/47/f0/3747f0c9c059f398741574481b18c266.png[/simage]

[ image]https://store.donanimhaber.com/fc/e0/33/fce033248d1ef2de46f64ba9ab2f8538.png[/simage]

boşluk bırakmadan
  • İkiside çok güzel olmuş ellerine sağlık Kullandım hocam çok güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 27 Nisan 2011; 15:33:43 >
  • videoları izledikçe , yorumları okudukça bendede sabırsızlık artıyor :) tüm zamanların en iyi oyunlarından biri ile karşı karşıyayız sanırım
  • quote:

Aynen.Bende shoptodan geçtin siparişi.Oyunu 2 gün önceden göndiyorlar.Oyun çıktığı gün elinde oluyor.Aldığım birçok oyun 2-3 günde elimde oluyor.Bu arada ikamet konya.....

İkamet olayı farketmiyor hocam. O iş biraz bağlı olduğunuz PTT şubesinin insafına kalmış. Sign for (Tracked) seçeneği ile alırsanız 2 günde sokuyorlar ürünü ülke sınırlarına.

@darktooth imzalar için teşekkürler. Aldım madalyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MendhiCS -- 27 Nisan 2011; 16:17:20 >
  • teşekkürler hocam, beğenildiğine sevindim
  • Biraz inceledimde Geralt'ın kıyafetinin yapımı kolaymış.Cosplay emi başlasam

Edit: O Rus sitesindeki tasarımdan başka yapan varmı diye bakayım dedim birisi ilk oyundaki Geralt modelini yapmış ama nasıl yapmış Buyrun

Gerçekten ilginç bi tip olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 28 Nisan 2011; 16:32:10 >
  • VE oyun GOLD oldu arkadaşlar.....

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    The Witcher 2: Assassins of Kings GOLD oldu
    http://www.merlininkazani.com/The_Witcher_2_Assassins_of_Kings_GOLD_oldu-oyun_haber-41043p1.html
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.