Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve ben hala oynamadım....Yazın artık ard arda ikisinide bitiririm
  • Oyun çıkmaya yakın koruma sistemiyle ilgili araştırma yaptım.Bildiklerimi paylaşayım.

* gog.com'dan alanlar bildiğiniz gibi DRM free yani indirip kurup direk oynayabilicekler.Fakat aynı zamanda oyunu internete kayıt edebilicekler.Bu kayıt işleminin getirisini yazıcam altta.

* Retail (kutulu) versiyonu alanlar bir kereye mahsus internet üzerinden (kurulum sırasında) aktive edicekler oyunu.DvD sadece kurulum için gerekli, oyunu oynamak için gerekmiyormuş.Aktive için Securom'u kullanıyormuş fakat Securom DVD'i takmamız gereken sistem değilmi burada kafam karıştı doğrusu.Diğer bir şeyde oyun istediğiniz kadar PC'e kurulabilicek ve oyunun gog sürümünde olduğu gibi diğer sürümlerinde ileride patchle DRM free olabiliceklerini söylüyorlar.

*Steam'dan alanların işi rahat.Ayrıca Steam Cloud desteği ve Steam Başarımlarınıda kapsıyor oyunun Steam versiyonu.

Game Launcher'a orjinal kopyayı kaydetmenin getirileri.

*Oyunun dil paketlerini ve ileride çıkan DLC'leri buradan indirebiliceksiniz, ''bedava'' olması ümidi ile

*Oyunun update'leride gamelauncher üzerinden yapılıcak yani illegal kopyası olan birisi orjinal kayıtı olmadan patch yapamayacak oyununa.Ellerinden geldiğince bu durumu engellemişler ama yine bir yolu bulunur.

CDP bir yazısında oyun korsan yollar ile oynanıcakta olsa amacımız ilk başta fanlarımızın oynaması, diyor gayette güzel diyor.Açıkcası gog'un DRM free olmasında pekte iş yokmuş ama CDP ile kardeş firma olmalarından dolayı CDP'nin daha fazla kazanması çok iyi birşey
  • Bı nasıl grafiktir,bu nasıl oyundur.......Tek kelime ile harika........Youtube de bulduğum şu video çok güzel.....

Videodaki 7.12 ci dakikaya dikkat.Gerald ın arkasında duran seksi hatunun südyen izini bile yapmışlar

Haha bu oyunu 3D oynayacağım için çok mutluyum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 2 Mayıs 2011; 11:17:12 >
  • Arkadaş belkide yılın oyunu çıkacak.Milletin tepkisizliğine bak.....Konu 2. sayfalara düşmüş...Üstelik ilk etapta sadece pc ye çıkacak bir oyun....Pc sahiplerinin konsol kullanıcılarına karşı böbürlenebileceği birkaç oyundan birisi.....

Ama bizim millet hala nfs rune ydı manıydı onlarla uğraşıyo.........

NOT: Yeni fark ettim.Yukarda koyduğum videoda yine aynı dakikada o seksi kadının arkasındaki şişko adam burnuna karıştıyo abi.Varmı böyle bişey ya......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 4 Mayıs 2011; 11:48:21 >
  • Herkes hergün gelip "aman çok heyecanlıyız" ,"of şafak 14-13-12"veya "İts the final countdown"mı yazsın anlamadım ki ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Herkes hergün gelip "aman çok heyecanlıyız" ,"of şafak 14-13-12"veya "İts the final countdown"mı yazsın anlamadım ki ben.

Anlamadığın belli.........Hatta bununla ilgilide çok güzel bir benzetmemiz varda.....Uzaklaştırılmayalım şimdiiii.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

NOT: Yeni fark ettim.Yukarda koyduğum videoda yine aynı dakikada o seksi kadının arkasındaki şişko adam burnuna karıştıyo abi.Varmı böyle bişey ya......

Hahahahha yok artık
  • Grip olup yataklara düşmeye mütevellit, ilk oyunun acizane bir incelemesini yaptım.
    www.oyun90.net adresli şahsi sitemden okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 3 Mayıs 2011; 15:13:21 >
  • Benim yukarıda konuyu canlı tutma mesajlarımı görüyorsun O değilde oyunla ilgili söyleşi yapalım madem öyle benim aklıma takılan bazı şeyler var hem onları sorayım hem bildiklerimi paylaşayım.

1- Witcher 2'nin hikayesi ilk oyundan kısaymış yapımcıların hiç oynanış süresi söylediğine rastladınızmı ? Bunu görünce korktum açıkcası
    2- İlk oyun Temeria'da geçiyordu bu ikinci oyun haritanın neresinde geçicek ? İnternette bir ss gördüm oyunun içinden çekilmiş bütün Kuzey Krallığı vardı Acaba Temeria'nın 10 katımı olucak Umarım ilk oyundan küçük olmaz buda.
    3- Mekanlara girip çıkarken loading olmayacak.Aynı GTA gibi.
    4- Dövüş sistemi güzel görünsede Tomasz Gop oynayamadığındanmı bilmiyorum son videolarda o kadar çekici gelmedi
    5- İlk oyunun aksine bir sürü kıyafet olucak.Bunlar tek bir outfit şeklinde değil ayrı ayrı giyilebilicek.
    6- Alchemy nin durumu nedir bilmiyorum ilk oyundaki gibimi yoksa biraz daha değiştirmişlermi ?
    7- Geralt düşmanlardan uzak istediği yerde meditasyon yapabilicek.

Varmı başka ?
  • Ön inceleme linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Benim yukarıda konuyu canlı tutma mesajlarımı görüyorsun O değilde oyunla ilgili söyleşi yapalım madem öyle benim aklıma takılan bazı şeyler var hem onları sorayım hem bildiklerimi paylaşayım.

1- Witcher 2'nin hikayesi ilk oyundan kısaymış yapımcıların hiç oynanış süresi söylediğine rastladınızmı ? Bunu görünce korktum açıkcası
    2- İlk oyun Temeria'da geçiyordu bu ikinci oyun haritanın neresinde geçicek ? İnternette bir ss gördüm oyunun içinden çekilmiş bütün Kuzey Krallığı vardı Acaba Temeria'nın 10 katımı olucak Umarım ilk oyundan küçük olmaz buda.
    3- Mekanlara girip çıkarken loading olmayacak.Aynı GTA gibi.
    4- Dövüş sistemi güzel görünsede Tomasz Gop oynayamadığındanmı bilmiyorum son videolarda o kadar çekici gelmedi
    5- İlk oyunun aksine bir sürü kıyafet olucak.Bunlar tek bir outfit şeklinde değil ayrı ayrı giyilebilicek.
    6- Alchemy nin durumu nedir bilmiyorum ilk oyundaki gibimi yoksa biraz daha değiştirmişlermi ?
    7- Geralt düşmanlardan uzak istediği yerde meditasyon yapabilicek.

Varmı başka ?

Benim bildiğim oyun en az 40 saat lik bir oynanışa sahipmiş.Ayrıca toplamda 4 yükleme bölgesi varmış.Yani diğer oyunda bizi gına eden yüklemeler olmayacak. 30 farklı zırh çeşidi olacakmış.Bu ilk oyunda 4 taneymiş. Ayrıca oyun 3d vision u tam destekleyecekmiş. Tek kelime ile yaşadık. Eğer Assasins serisindeki gibi bir 3d performansı olursa hayatım oyunu olur diyebilirim..............
  • Az önce ön incelemede okudum bende onları fakat yinede aklıma takılan bişey var.Oyun haritanın neresinde geçicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Az önce ön incelemede okudum bende onları fakat yinede aklıma takılan bişey var.Oyun haritanın neresinde geçicek

Galiba o kısım muamma.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

videoları izledikçe , yorumları okudukça bendede sabırsızlık artıyor :) tüm zamanların en iyi oyunlarından biri ile karşı karşıyayız sanırım

konsola da çıkmıyor şimdilik ohhh valla içimin yağları nasıl eridi artık konsol bebeleri başlar fck cd projekt why can't i play with my consol diye ağlamaya..
  • Birkaç ay sonra çıkıcakmış konsol içinde
  • şimdilik dedim zaten hem ne zaman çıkacaksa çıksın beni ilgilendirmez konsol sahibi değilim banane pc ye bakarım ben.
  • LYS'ye hazırlık döneminde de yapılmazki bu.
    Neyse Temmuz'a kadar biraz ucuzlamışta olur.
  • konsol düşünülmeden rahatca pc için dizayn edilmesi büyük artı olacaktır zaten orası kesin ama ben güzel bir joypad desteği gelsin istiyorum

oyun baya iyi kournacağa benziyor bu arada key satışlarını falan düşündüm ama onlar multi oynamak için yapıyolardı sanırım açıkcası orjinal almaya değecek bir oyun olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Mayıs 2011; 22:06:05 >
  • Bu oyun kutulu alınıp bir yere koyulmayı hak ediyor bence.
  • Oyunu gog.com'dan satın alanlar sistemin nasıl işlediğini anlatabilir mi? Buradan satın aldığımızda oyunu steam hesabına kaydedebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.