Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mens Rea

Oyunu gog.com'dan satın alanlar sistemin nasıl işlediğini anlatabilir mi? Buradan satın aldığımızda oyunu steam hesabına kaydedebiliyor muyuz?

Hayır oyunun Steam haricindeki hiç bir sürümü Steam'a kayıt olmuyor, gog.com'un ekstralarını görmüşsündür sitesinde.Oyunu gog'dan alınca anladığım kadarıyla direk indiriyorsun hiç bir güvenlik işlemi ile uğraşmadan exe'e tıklayıp giriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Grip olup yataklara düşmeye mütevellit, ilk oyunun acizane bir incelemesini yaptım.
    www.oyun90.net adresli şahsi sitemden okuyabilirsiniz.

Witcher yazısı da güzel olmuş eline sağlık ama ben asıl Gameshow'a bayıldım. Polat Yarışçı'nın o yazısından haberim yoktu.
    Duygulandım okuruken ne mavralar yapılmıştı o senelerde özlemişim bari hafta sonu göz gezdireyim tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Grip olup yataklara düşmeye mütevellit, ilk oyunun acizane bir incelemesini yaptım.

Witcher yazısı da güzel olmuş eline sağlık ama ben asıl Gameshow'a bayıldım. Polat Yarışçı'nın o yazısından haberim yoktu.
    Duygulandım okuruken ne mavralar yapılmıştı o senelerde özlemişim bari hafta sonu göz gezdireyim tekrar.

Anamvayyyyyyyyyy!!!!! Gameshow u gördüm sankiiiii......Evettttttttt evettttt....Bu o.....Ağlamak istiyorum.......Nerde bu adamlar şimdi.......Çok merak ediyorum....Keşke bidaha başlasalar....Keşşşşşşkeeeeee.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 5 Mayıs 2011; 19:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Oyunu gog.com'dan satın alanlar sistemin nasıl işlediğini anlatabilir mi? Buradan satın aldığımızda oyunu steam hesabına kaydedebiliyor muyuz?

Hayır oyunun Steam haricindeki hiç bir sürümü Steam'a kayıt olmuyor, gog.com'un ekstralarını görmüşsündür sitesinde.Oyunu gog'dan alınca anladığım kadarıyla direk indiriyorsun hiç bir güvenlik işlemi ile uğraşmadan exe'e tıklayıp giriyorsun.

Benim için steam daha mantıklı o zaman ayrı ayrı takip etmemek için.Extralar çok da önemli değil benim için ve ikisi de aynı fiyat steamden alayım o zaman teşekkürler
  • Bende Steam'ı seviyorum hatta başta Steam'dan alıcaktım Auto-Patch, Steam Cloud ve sadece Steam versiyona özel Achievement'lar var, gog'un bir olayı daha var CDP ile kardeş firma eğer gog'dan alırsanız yapımcıya daha fazla para gidiyor.
  • Gameshow deme bana... deme sakın yapma bunu yapma
  • İlk Witcher'ı zamanında oynamayanlardanım Witcher 2 çıkana kadar sindire sindire oynuyorum

Alvin'i Triss'e götürdüm Triss'te yüzük takarsan babamla konuşurum dedi o gece Zoltan'la içtik kafa dağıttık, bu Triss'le işi bağlayabiliyormuyuz?
  • Gameshow tarikatından birilerine rastlamak hoş gerçekten.
    Güzel zamanların güzel dergisi.
    Nasıldı o, "Biz büyüdük ve kirlendi dünya".
  • 5dklık bir oyun içi video daha

Jeuxvideo.com
    Gameplay The Witcher 2 : Assassins of Kings : La balade de Keyran - jeuxvideo.com
    http://www.jeuxvideo.com/extraits-videos-jeux/0003/00031125/the-witcher-2-assassins-of-kings-pc-la-balade-de-keyran-00008485.htm
  • quote:

İlk Witcher'ı zamanında oynamayanlardanım Witcher 2 çıkana kadar sindire sindire oynuyorum

Alvin'i Triss'e götürdüm Triss'te yüzük takarsan babamla konuşurum dedi o gece Zoltan'la içtik kafa dağıttık, bu Triss'le işi bağlayabiliyormuyuz?

evet zaten ne kadar dişi var hepsini yatağa atabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

İlk Witcher'ı zamanında oynamayanlardanım Witcher 2 çıkana kadar sindire sindire oynuyorum

evet zaten ne kadar dişi var hepsini yatağa atabiliyorsun

Yok o mevzuyu biliyorumda işi resmiyete bağlayabiliyormuyuz onu merak ettim
  • az kaldı gel artık... sıkıldım arcania baydı sinir etti. 5 gündür oyuna bakasım yok.
  • Konu biraz canlı olsa çabuk geçer zaman bir gelen mesaj attıktan sonra 2 gün kayboluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

5dklık bir oyun içi video daha

Jeuxvideo.com
    Gameplay The Witcher 2 : Assassins of Kings : La balade de Keyran - jeuxvideo.com
    http://www.jeuxvideo.com/extraits-videos-jeux/0003/00031125/the-witcher-2-assassins-of-kings-pc-la-balade-de-keyran-00008485.htm

Şu videodaki ayrıntıya bakarmısınız.Açık ve net söylüyorum, bugüne kadar böylesi yapılmadı..............
  • quote:

Site çok iyiymiş yalnız, neden daha önce hiç duymadık

quote:

Hayır, Steam keyleri farklı olacaktır.
    Zaten şu an için sayfada herhangi bir Steam uyumluluğundan bahsetmiyor.
  • Heyecanımı bastırsın diye ilk oyuna yeniden başladım. Sıkılmadan oynuyorum. 17 Mayısa kadar bitiririm sanırım. :) Gerçi konuyu ve karşıma nelerin çıkacağını bilince pek heyecanlı olmuyor ama en azından hafızamı tazelemiş oluyorum.

Bu arada keşke gog'dan alınca steam'e kaydetme olsaydı. ama ne yapalım ben genede gog'dan alıcam.
  • Türkçe yama çıkmadan oynamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Türkçe yama çıkmadan oynamam.

ilk ine yapılmadı bunada yapılcağını pek sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Türkçe yama çıkmadan oynamam.

Zor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.