Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tr yaması beklemeyin çıkmaz hem ing gelişir zorlanın sözlükleri karıştırın ama gene de ing oynayın derim.
  • CD Projeckt e mail atsak dikkate alırlar.Oyun çıktıktan sonrada dil paketleri yayınlayacaklarını bizzat söylediler.Şuan bile oyun 11 dil destekli çıkıyor Ama bizim yama yapmamız zor işte

Edit: Oyun yayınlandıktan sonra Türkçe altyazı için Tomasz Gop'a mail attım umarım olumlu dönüş yaparlar

Birde oyunun konsept artlarının bulunduğu müzik eşliğindeki videoyu paylaşayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 6 Mayıs 2011; 17:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

• aynen birazdan order vercem heralde bu gazla
  • grafik karşılaştırması.. low de bile fena değil..
    www.gamestar.de
    The Witcher 2: Assassins of Kings - Das Hexer-Rollenspiel im Grafikvergleich
    http://www.gamestar.de/spiele/the-witcher-2-assassins-of-kings/artikel/the_witcher_2_assassins_of_kings,44750,2322215.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 7 Mayıs 2011; 1:17:58 >
  • quote:

grafik karşılaştırması.. low de bile fena değil..
    www.gamestar.de
    http://www.gamestar.de/spiele/the-witcher-2-assassins-of-kings/artikel/the_witcher_2_assassins_of_kings,44750,2322215.html

Bu low da bile fena değil sözü crysis 2 den sonra nefretimi kazandı.Mümkünse oyunlar lowda fena higda çoooooook fena olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

grafik karşılaştırması.. low de bile fena değil..
    www.gamestar.de

Bu low da bile fena değil sözü crysis 2 den sonra nefretimi kazandı.Mümkünse oyunlar lowda fena higda çoooooook fena olsun...

Ne biri crysis 2 mi dedi......Hayırrrrrrrrrrr.....O oyundan bahsetmeyinnn bannaaaaa....
  • quote:

aynen birazdan order vercem heralde bu gazla

Hiç çekinmeden gog'dan pre order'ı ver bence

Edit: Bu sistemle Ultra açarım heralde ama AA'ı unutmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 7 Mayıs 2011; 1:33:31 >
  • quote:

• Polonya Playboy'a kapak olmuş.. resimler içerde 18+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 7 Mayıs 2011; 12:28:15 >
  • quote:

Polonya Playboy'a kapak olmuş.. resimler içerde 18+

• quote:

Yok artık Triss!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mens Rea

quote:

Yok artık Triss!

Bu kadınla çıkar amaçlı ilişki yaşamak isterdim
  • daha önce herhangi bir oyun krakteri playboy'a kapak oldu mu?
  • Çokta iyi bir durum değil playboy'a kapak olması.Yani karakterin değerini düşürebilir.
  • Hocam fotoyu kaldır sakata gitme Oyuniçinde daha fenası var bu arada
  • Noluyor lan burda ? Tamam Witcher 2 yi bekliyoruzda bunlar iştahımızı kabartıyor
  • kutulu alabileceğim en uygun yer shopto mudur beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Grip olup yataklara düşmeye mütevellit, ilk oyunun acizane bir incelemesini yaptım.
    www.oyun90.net adresli şahsi sitemden okuyabilirsiniz.

Site çok iyiymiş yalnız, neden daha önce hiç duymadık

Beğenilerinize layık olmaya çalışıyoruz.
    Ama tek başıma zorluyor biraz.
    Sitenin tasarımını 1 haftada bitirdim, 3 haftada mevcut içeriği hazırladım, sonra grip oldum 1 haftadır yatıyorum.
    Bu senenin gribi de ne pismiş arkadaş ya. Forum gençliğinin eline düşmüş Triss Merigold a çevirdi bizi.

Bu arada o resimler orada durursa konunun sonu yakındır. Eski bir mod olarak uyarayım.
    Yaş, kuru dinlemez yakar bıçkın modlarımız. "Aha meme var" der, dalarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 7 Mayıs 2011; 21:51:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.