Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Polonyalı oyun dergisi CD Action'ın, CD Projekt'ten Michal Kicinksi ile yaptığı ropörtajda Michal Kicinksi The Witcher 2'nin şu an yapım aşamasında olduğunu doğrulamış ve 2010'da piyasaya çıkartmayı hedeflediklerini söylemiş.

Bu oyun olumsuz bir eser bence. TIPKI BIRINCISI GIBI°

ahaahuhuha ne içtiysen aynısından

quote:

Bu şarkının hangi albümde olduğunu biliyor musun? Aradım internette bulamadım.

valla ben oyun için yaptılar diye biliyorum. albümlerde yoktu şarkı..
  • Dövüş sistemi çok etkileyici.
  • Yeni Geralt'ın tipi biraz kaymış sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 24 Mart 2010; 20:06:23 >
  • Bu oyun çok güzel olacak orası kesin ancak,ben videolarına falan bakıyordum takip ediyordum çok daha erken çıkacağını düşünürdüm.2011 çok çok geç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

Polonyalı oyun dergisi CD Action'ın, CD Projekt'ten Michal Kicinksi ile yaptığı ropörtajda Michal Kicinksi The Witcher 2'nin şu an yapım aşamasında olduğunu doğrulamış ve 2010'da piyasaya çıkartmayı hedeflediklerini söylemiş.

ölümsüz demek istemiş sanırım
  • @eblek ölümsüz demek istediyse özürlerimi sunarım arkadaşa:)

ayrıca gerald'ın tip harbiden kaymış gibi, kaymamış da yumuşamış gibi ilk oyundaki gerald gördüğüm en iyi oyun karakteriydi, gerek tipi gerek ses tonu gerekse kılıçla dövüşmesi felan 10 numaraydı.. umarım düzeltirler tipini..
  • CD Project RED'den resmi duyuru geldi. Yarın toplu gösterim gerçekleştirilecek ve 7 Nisan'da da oyuna özel web sitesi açılacak.

İşte basın duyurusu:

The Witcher 2: Assassins of Kings Officially Announced Today, CD Projekt RED officially announced The Witcher 2: Assassins of Kings, the sequel to the award-winning The Witcher, which has sold more than 1.5 million copies worldwide on PC alone. The second entry in the Witcher saga is characterized by an incredibly gripping, mature and non-linear plot. In addition, the new combat system is even smoother and guarantees a greater variety of tactical possibilities. The game is built upon completely new technology, designed from scratch by CD Projekt RED to develop role-playing games with non-linear plot. The new technology also delivers beautiful visuals, transporting players to one of the most vivid RPG universes ever."I am really glad that we can officially present what we've been working on for the past two-and-a-half years." - said Adam Kiciñski, CEO of CD Projekt RED studio. "We learned a lot during The Witcher's development process, and we are using all of that knowledge to ensure the sequel is one of the best RPGs people have ever played. We've concentrated on improving the most successful parts of the Witcher, and I strongly believe that The Witcher 2 will be loved both by fans of the original and newcomers. We know that we aimed very high while producing The Witcher 1. Now we are aiming even higher with The Witcher 2: Assassins of Kings." The company also announced distribution agreements for various territories, Atari Inc. (North America), 1C-SoftClub/Snowball Studios (Russia) and CD Projekt (Poland and Central Europe); negotiations for Western European distribution are in progress. Moreover, CD Projekt RED signed a contract with Agora S.A., which makes Agora the co-producer of the game in Poland. Thanks to this contract, CD Projekt RED will receive financial and promotional support, and the know-how of one of Poland's biggest media corporations.Tomorrow the game will be presented publicly for the first time, during the CD Projekt Spring 2010 conference. The event will be transmitted onwww.cdprojekt.pl/konferencje. Additionally, new video materials related to The Witcher 2 will be posted at TheWitcher.com, and on April 7th the brand new official website will be launched. You can follow The Witcher on Twitter (@WitcherGame) and on Facebook.com/TheWitcher
  • quote:

Orijinalden alıntı: eblek

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

ölümsüz demek istemiş sanırım

Klavyenin azizligi. (Almanca oldugundan)

Bu arada ilk oyunun benim icin en carpici yonu dovus kontrolleri idi. Mouse'u nereye tutarsan oraya vuruyordun falan dahiyane idi.
    Mirror's Edge oyunu da konu bakimindan cezbetmisti beni. ORIJINALINI almis oldugum bu oyunu yeniden kurdugumu da belirtmeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 25 Mart 2010; 0:03:57 >
  • Vader muhabbetleri gecmiş. Vader kandır,candır Polonya'nın cananıdır. Behemoth ile birlikte Death'in, Grind'in dibine vuran yegane nazlı yarimizdir. Polonya'dan zaten sağlam gruplar cıkıyor. Biliyor adamlar işi. Daha bu listeye türleri pek benzemese de Indukti'de var. Metal sevenler ona da bir göz atsın.
    Witcher'a gelirsek cıkış tarihi cok kötü hem de cok cok kötü. Ben Aralık'da asker yolcusuyum büyük ihtimalle. Asker dönüşüne kalacak gibi. Artık şafak sayarken Witcher 2 içinde sayarız
  • Bir de iyi tarafından bak. Askerden dönüşe kadar tonla oyun birikir, Witcher 2, Diablo 3 falan. Gelince hepsine birden dalarsın. Bende öyle olmuştu.
  • Habere bak baya bir sevindim. Vay dedim görünce haberi.
  • Resmi Duyurunun Türkçesi:

CD Project RED, tüm dünyada sadece PC'de 1,5 milyon kopyadan fazla satan ödüllü The Witcher'ın devamı The Witcher 2: Assassins of Kings'i resmi olarak duyurdu. Witcher destanındaki bu ikinci bölüm, inanılmaz derecede sürükleyici, olgun ve çizgisel olmayan bir hikaye ile tanımlanıyor. Ek olarak, yeni dövüş sistemi daha akıcı ve daha fazla çeşitlilikte taktiksel olasılıkları garanti ediyor. Oyun, CD Projekt RED tarafından çizgisel olmayan bir hikaye içeren rol yapma oyunları geliştirmek amacıyla sıfırdan tasarlanan, tamamıyla yeni bir teknoloji üzerine inşaa ediliyor. Yeni teknoloji ayrıca güzel görüntüler sunuyor, oyuncuları gelmiş geçmiş en canlı RPG evrenlerinden birine taşıyor.

Adam Kiciñski, CD Projekt RED stüdyosunun CEO'su "Geçen iki buçuk yıldır üzerinde çalıştıklarımızı resmi olarak sunabildiğimizden ötürü gerçekten mutluyum." diyor. "The Witcher'ın geliştirme sürecinde çok şey öğrendik ve bütün bu bilgiyi devam oyununun insanların şu ana kadar oynadığı en iyi RPGlerden biri olmasını garanti etmek için kullanıyoruz. Witcher'ın en başarılı kısımlarını geliştirmeye odaklandık ve gönülden inanıyorum ki The Witcher 2 hem ilk oyunun hayranları hem de seri ile yeni tanışanlar tarafından sevilecek. The Witcher 1'i üretirken çok yüksekleri hedeflediğimizi biliyoruz. Şimdi The Witcher 2: Assassins of Kings ile daha da yükseğini hedefliyoruz."

Ayrıca, firma çeşitli bölgeler için dağıtım anlaşmalarını da duyurdu, Atari Inc (Kuzey Amerika), 1C-SoftClub/Snowball Studios (Rusya) ve CD Projekt (Polanya ve Orta Avrupa); Batı Avrupa dağıtımı ile ilgili görüşmeler halen devam ediyor. CD Projekt RED ayrıca Agora S.A. ile bir sözleşme imzaladı. Böylece, Agora S.A. Polonya'da oyunun yardımcı üreticisi konumuna geldi. Bu sözleşme sayesinde, CD Projekt RED Polonya'nın en büyük medya firmalarından finansal ve promosyonal destek yanında teknik bilgi de elde edecek.

Yarın oyun CD Projekt Spring 2010 konferansında oyun ilk defa halka tanıtılacak. Konferanswww.cdprojekt.pl/konferencje sitesinden canlı olarak izlenebilecek. Ek olarak, The Witcher 2 ile ilgili yeni video materyalleri TheWitcher.com'da yayınlanacak ve 7 Nisan yepyeni bir resmi internet sitesi açılacak. The Witcher'ı Twitter (@WitcherGame) ve Facebook.com/TheWitcher'dan takip edebilirsiniz.
  • quote:

Bir de iyi tarafından bak. Askerden dönüşe kadar tonla oyun birikir, Witcher 2, Diablo 3 falan. Gelince hepsine birden dalarsın. Bende öyle olmuştu.

Askerden gelince zaten 2 ay felan calışmayı düşünmüyorum. Evde affedersiniz d.t büyütücem. O sırada ne kadar oynamadığım oyun varsa hallederim dediğin gibi. Artık 3-4 ay geriden takip ederim oyunları. Askere gitmeden 3-4 ay önce yapacağım şey ise X-Box 360 alıp, ondan oynamak istediğim oyunları bitirmek.
    Yanlız ne yalan yalan söyleyeyim Witcher haberi Diablo haberinden daha cok heyecanlandırıyor. Diablo işi o kadar uzadı ki heyecan felan kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Bir de iyi tarafından bak. Askerden dönüşe kadar tonla oyun birikir, Witcher 2, Diablo 3 falan. Gelince hepsine birden dalarsın. Bende öyle olmuştu.

Askerden gelince zaten 2 ay felan calışmayı düşünmüyorum. Evde affedersiniz d.t büyütücem. O sırada ne kadar oynamadığım oyun varsa hallederim dediğin gibi. Artık 3-4 ay geriden takip ederim oyunları. Askere gitmeden 3-4 ay önce yapacağım şey ise X-Box 360 alıp, ondan oynamak istediğim oyunları bitirmek.
    Yanlız ne yalan yalan söyleyeyim Witcher haberi Diablo haberinden daha cok heyecanlandırıyor. Diablo işi o kadar uzadı ki heyecan felan kalmadı.

aynen bende de öyle. d3'ün o zamanlara çıkacağını bile düşünmüyorum artık. witcher candır, yeter ki gelsin de tek diablo3 oynamayayım..
  • http://plej.gazeta.pl/

Bu siteye girin. Sağ üst köşeye witcher 2 yazın. Kamera ile geçen gün yapılan CD Project Spring 2010 konferasından çekilmiş Witcher 2 oynanış videoları. Site ve videoda konuşan adam lehçe konuşuyor. Ama oyun ingilizce. Witcher 2 ilk oyuna göre çok daha sinematik bir hal almış, grafikler ilk oyuna göre aşmış vaziyette. Karakterler arası etkileşim had safhada. Kendimi Gears Of War'un oyun içi görüntülerini izliyor gibi hissettim. Yalnız Geralt'ın tipi biraz kaymış gibi. Bana biraz değişik geldi bilmiyorum. Videolar toplamda 20 dakikayı buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 29 Mart 2010; 10:45:27 >
  • quote:

http://plej.gazeta.pl/

Bu siteye girin. Sağ üst köşeye witcher 2 yazın. Kamera ile geçen gün yapılan CD Project Spring 2010 konferasından çekilmiş Witcher 2 oynanış videoları. Site ve videoda konuşan adam lehçe konuşuyor. Ama oyun ingilizce. Witcher 2 ilk oyuna göre çok daha sinematik bir hal almış, grafikler ilk oyuna göre aşmış vaziyette. Karakterler arası etkileşim had safhada. Kendimi Gears Of War'un oyun içi görüntülerini izliyor gibi hissettim. Yalnız Geralt'ın tipi biraz kaymış gibi. Bana biraz değişik geldi bilmiyorum. Videolar toplamda 20 dakikayı buluyor.

hacı yardın attın beni iyi bulmuşun valla helal olsun. anlaşılan witcher2 ilk oyundaki tüm eksikleri kapatacak. daha sinematik, daha smooth ve duvarlara tırmanma gibi interaksiyonlar var üstelik mükemmel grafiklere sahip.. keşke izlemeseydim şimdi deli sabırsızlanmaya başladım yeminle:((
  • Witcher 2 çok sağlam geliyor valla hacı. Bu fırtınadan önceki sessizlik.
  • harbi öyle..

bakalım sistem upgrade ettirecek mi çünkü ışıklandırmalar, kaplamalar, orman felan harika görünüyor... valla kasarsa uğruna tek sistem yükselteceğim oyun olur witcher 2..
  • Sistem yenilemek lazım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty

Sistem yenilemek lazım şimdi

Nayiirr!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.