Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

Collector's Edition versiyonunu pre-order edebileceğimiz güvenilir bir site var mıdır? Shopto bu versiyonu Türkiye'ye göndermiyor. Premium Edition'u pre-order yaptım ama içimde kalacak CE'nin paket içeriği. Sanırım gog.com dan alırsak dijital içeriğine sahip olacağız bir nevi steam gibi yani. Ya da ben mi yanlış biliyorum. Birisi beni bu konuda aydınlatabilir mi?

evet gog.com'dan alırsanız dijital içeriğe sahip olacaksınız. Sanırım steam'den farklı olarak birçak dijital içerikte veriyor. (pdf döküman, map, soundtrack vs..) Bende gog.com'dan pre-order verdim. Gönül isterdi ki CE alayım ama ülkemizde çok uçuk bir fiyata satılacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim cevap için. Doğru biliyormuşum demekki. Ülkemizde uçuk fiyattan satılması olayını da geçtim ben kimbilir oyun çıktıktan kaç hafta ya da ay sonra gelir. Yoksa ona da razıyım yani. Niye hep yurtdışına bağımlı kalıyoruz anlamıyorum zaten. Adamakıllı bir sistem kurulamadı gitti şu ülkede..
  • quote:

Teşekkür ederim cevap için. Doğru biliyormuşum demekki. Ülkemizde uçuk fiyattan satılması olayını da geçtim ben kimbilir oyun çıktıktan kaç hafta ya da ay sonra gelir. Yoksa ona da razıyım yani. Niye hep yurtdışına bağımlı kalıyoruz anlamıyorum zaten. Adamakıllı bir sistem kurulamadı gitti şu ülkede..

adamakıllı kurulmuş herhangi bir sistem varmı bu ülkede?

Bu arada oyun tam olarak ne zaman çıkıyor ocaktamı şubattamı marttamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

adamakıllı kurulmuş herhangi bir sistem varmı bu ülkede?

Bu arada oyun tam olarak ne zaman çıkıyor ocaktamı şubattamı marttamı?

17 Mayıs. İzlediğim yapımcı günlüğü videolarından birinde; oyun yapımının Mart ayında tamamen bitmiş olacağından bahsediyorlardı. Peki niye Mayıs derseniz, tek sebep bence DAO 2. Hatta Mayıs ayında çıkarsa iyi diyorum ben..
  • Ama o zaman bahsedilen 2011 ilk çeyreği olmuyor ki? İkinci çeyrek oluyor? ocak şubat mart 1. çeyrek dersek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Ama o zaman bahsedilen 2011 ilk çeyreği olmuyor ki? İkinci çeyrek oluyor? ocak şubat mart 1. çeyrek dersek...

Aynen. Kısacası ben 3. çeyreğe sarkmazsa iyidir diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MendhiCS -- 26 Aralık 2010; 23:56:08 >
  • bu şahane yapıt'ın istediği sistem nedir?

en az 4 GB ram

İ7 3.00 Ghz işlemci

geforce Gtx 470 yada üstü

gothic 4'ün bile istediği sistemi görünce wicther'a şaşırmamak gerek.
  • Rpg fanatiği olarak Witcher 1 i oynamadım(Neden oynamadım bilmiyorum,bi yerde okuduğum yazı soğutmuştu oyundan sanırım).2. si çıkmadan önce 1. yi oynamalımıyım sizce? Konu bütünlüğü falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Rpg fanatiği olarak Witcher 1 i oynamadım(Neden oynamadım bilmiyorum,bi yerde okuduğum yazı soğutmuştu oyundan sanırım).2. si çıkmadan önce 1. yi oynamalımıyım sizce? Konu bütünlüğü falan var mı?

Kesinlikle oynayıp bitirmelisiniz..Senaryo ve Gerald'ın kılıç animasyonları öyle bir bağlıyor ki insanı oyuna anlatmayla olmaz..Bunun yanında oyuna bağlayacak başka etkenler de var tabi Üstelik Assassin's of Kings'in konusu 1. oyunun devamı olacak, çıkana kadar oyalanmış olursunuz hem..The Witcher efsanedir benim için. Öyle umuyorum ki forumda böyle düşünen birçok arkadaşımız da vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

bu şahane yapıt'ın istediği sistem nedir?

en az 4 GB ram

İ7 3.00 Ghz işlemci

geforce Gtx 470 yada üstü

gothic 4'ün bile istediği sistemi görünce wicther'a şaşırmamak gerek.

İlk oyun Bioware'in Aurora motorunu kullanıyordu. Ama 2. oyun CD Project'in The Witcher 2 ve kendi söylemleriyle RPG dünyası için geliştirmiş olduğu yeni oyun motorunu kullanacak. RPG türü olmasına rağmen benim oyundan grafiksel olarak beklentim yüksek. Optimizasyon konusuna gelirsek, sistem gereksinimlerini çok düşük tutacaklarını sanmıyorum.
  • quote:

Kesinlikle oynayıp bitirmelisiniz..Senaryo ve Gerald'ın kılıç animasyonları öyle bir bağlıyor ki insanı oyuna anlatmayla olmaz..Bunun yanında oyuna bağlayacak başka etkenler de var tabi Üstelik Assassin's of Kings'in konusu 1. oyunun devamı olacak, çıkana kadar oyalanmış olursunuz hem..The Witcher efsanedir benim için. Öyle umuyorum ki forumda böyle düşünen birçok arkadaşımız da vardır.

Olmaz mı ya?
  • Anam! Videoları yeni görüyorum Oo. Yaw mahvoldum şimdi mayısa kadar nasıl bekliyeceğiz bu oyunu...
  • 1. sini oynayamadım.Acaba konu devam mı ediyor.Yoksa yeni bir konusu mu var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Rpg fanatiği olarak Witcher 1 i oynamadım(Neden oynamadım bilmiyorum,bi yerde okuduğum yazı soğutmuştu oyundan sanırım).2. si çıkmadan önce 1. yi oynamalımıyım sizce? Konu bütünlüğü falan var mı?

Teşekkürler cevap için.10-15 gün boyunca finaller var,şubat tatilinde sindire sindire oynarız artık
  • Dün o kadar oyuniçi oynanış videosu çıktı. Yapımcılardan Tomasz Gop hem anlattı hem oynadı. Baya da uzundu hani 4'er dakikadan 3 video. Kimse izlemedi mi? Kimse beğenmedi mi? Kimsenin ağzının suyu akmadı mı da birşeyler yazılmadı bu konuya anlayamadım. Bence menü tasarımından tutun, Gerald'ın koşarken saçlarının sağa sola gidip gelmesi, hatta loot ettiğimiz itemları alıp üzerimize giyebilmemiz (görüntülerde Gerald elf kıyafeti giyiyordu) bile süper olmuş. Dialog kutusunun yeri de iyi olmuş bence. Bitirirken 17 Mayıs dedi ama yapımcı umarım ertelenmez. Konu üst sıralara gelmiş oldu böylece. Merak ediyorum açıkcası, forumda bu oyunu bitiren ve hayran kalan birçok arkadaş var. Düşüncelerini belirtseler diyorum hani..Hele ki DAO 2 demosundan sonra!! Wildlove, DerelictHuman, Kumdaoyna neredesiniz..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MendhiCS -- 25 Şubat 2011; 17:32:56 >
  • Valla ben izlemedim koysun birisi hayrına da şu son videoları bizde bir görelim konu şenlensin hayde :) elimizde bir witcher 2 birde skyrim kaldı zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Valla ben izlemedim koysun birisi hayrına da şu son videoları bizde bir görelim konu şenlensin hayde :) elimizde bir witcher 2 birde skyrim kaldı zaten...

Gametrailers'dan izleyebilir ve bilgisayarına da indirebilirsin istersen.

Asıl siz şu ekran görüntülerine bakın. PC'ye özel bir oyun olduğundan ne doku kalitesinden, ne hafızadan hiç birinden ödün verilmemiş. Oyun bilgisayarlarımızı sömürecek. Bir RPG'de gördüğüm en kaliteli grafiklere sahip. Zırhlardaki, zindan duvarlarındaki, karakterlerin suratlarındaki detay seviyelerine bakın.

http://next.videogame.it/the-witcher-2/94615/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Asıl siz şu ekran görüntülerine bakın. PC'ye özel bir oyun olduğundan ne doku kalitesinden, ne hafızadan hiç birinden ödün verilmemiş. Oyun bilgisayarlarımızı sömürecek. Bir RPG'de gördüğüm en kaliteli grafiklere sahip. Zırhlardaki, zindan duvarlarındaki, karakterlerin suratlarındaki detay seviyelerine bakın.

http://next.videogame.it/the-witcher-2/94615/

• Biri bana mı seslendi? Ehm..

Açıkçası Gokyabgu'ya grafik konusunda katılmakla birlikte, konsol mevzusunda benim de bir diyeceğim var. Oyun resmen konsollar için tasarlanmış bir arayüze, büyü ve silah geçişlerine sahip. 1-2-3-4 gibi numaralarla değiştirmek yerine, farklı bir tuşa basılı tutarken büyüler ve silahlar arasında geçiş yapılıyor. Oyunun X360 controllerına tamamen uyumlu olması da ayrı bir örnek. Yani; TW2 konsola gelir.

Onun dışında, battlelar niyeyse güdük geldi bana. Oynayan adamın beceriksizliğinden de olabilir, kılıcı kaç kere boşa salladı.

Animasyonlara çeki düzen verilmesi gerek.

RP yönüyle ilgili hiçbir şey diyemiyorum, pek inandırıcı gelmiyor bana non-lineer story geyikleri; özellikle DA2 ve ME2'yi gördükten sonra.

Benim göndermem bu kadar.
  • @MendhiCS : Geliştirici günlükleri var 4 tane. Onları mı kastediyorsun. Genelde witcher la ilgili videoları kaçırmam ama sanırım siz başka videolardan bahsediyorsunuz. Hemen bi arayışa girmem lazım

Bu arada yeri gelmişken, Skyrim'in trailerını çok beğendim. Oyun içi görüntüleri çok güzeldi. hatta video yu saniye saniye duraklatarak izleyip ince nüansları bile kaçırmadım. Tartışma konusu yaratmak istemem ama şu haliyle witcher'ın grafikleri 2 beden üstün. Her ne kadar bethesda karakter animasyonlarını ve modellemelerini düzeltmiş olsa da, genede witcherı yakalayamamış :) Her iki oyunu da dört gözle bekliyorum orası ayrı. :) Dragon age 2 için ise birşey söylemiycem :) benim için farklı kategoride bir oyun. Elbette onuda oynayacağız. ama bir witcher gibi hevesle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

@MendhiCS : Geliştirici günlükleri var 4 tane. Onları mı kastediyorsun. Genelde witcher la ilgili videoları kaçırmam ama sanırım siz başka videolardan bahsediyorsunuz. Hemen bi arayışa girmem lazım

Aslında geliştirici günlüğü sayılmaz. Yapımcı, Gerald ile baya bir dolaşıyor oyuniçi. Biryandan da anlatıyor. Gametrailers'a gir göreceksin zaten. Part 1, Part 2, Part 3 şeklinde.
    Bu arada yeni oyunun girişinde Nvidia logosu görebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.