Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

Savulun bre rpgnin Mafiası geliyor
    WITCHER 2 da DRM FREE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 25 Şubat 2011; 22:41:20 >
  • Bu yıl Müthiş RPG'ler geliyor.Tes Skyrim,The Witcher 2.Mongol olucaz yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

@MendhiCS : Geliştirici günlükleri var 4 tane. Onları mı kastediyorsun. Genelde witcher la ilgili videoları kaçırmam ama sanırım siz başka videolardan bahsediyorsunuz. Hemen bi arayışa girmem lazım

Aslında geliştirici günlüğü sayılmaz. Yapımcı, Gerald ile baya bir dolaşıyor oyuniçi. Biryandan da anlatıyor. Gametrailers'a gir göreceksin zaten. Part 1, Part 2, Part 3 şeklinde.
    Bu arada yeni oyunun girişinde Nvidia logosu görebiliriz.

Evet hocam izledim sonunda videoları. Gerçi Gökybgu da yazmış videoların nerede olduğunu ama görmemişim mesajı. :) Grafikler için söylenecek birşey yok. Ağzımızın suyunu akıtmaya yetiyor. menü sistemi benimde hoşuma gitti. ama aksiyonu fazla yavaşlatıyor. ilk witcher da da aksiyonu durdurup ne yapacağımıza karar verirdik ama silah seçimlerinde çok daha seri hareket ederdik. Bu açıdan pek hoşuma gitmedi. Bunun konsollar için düşünüldüğü belli. ama pc de ilk oyunda olduğu gibi kısayol tuşlarıyla bu düzelir gibi geliyor. Combat animasyonlarıysa daha tam oturmamış gibi. bazı hareketler çok yavan ve havada kalıyor. Ama genel olarak beğendim. Ayrıca eskiden 2-3 çeşit armorumuz vardı. artık çok daha geniş bir item ve armor seçeneğimizin olması sevindirici. bilek güreşi ve yeni dice'ımızda güzel :) Witcher 2 de herşey güzel. DA2 gibi bizi hayal kırıklığına uğratacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Baya geride kalmışım daha 1i oynamadım bile.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

+1

Aman hocam ne yapın, edin oynayın ilk oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

+1

Aman hocam ne yapın, edin oynayın ilk oyunu.

oyunu ilk edindiğimde kurmuştum ve çalışmıştı.Nedense sildim.Sonra oynamak isteyip kurduğumda yönetici hatası aldım.Bilmem ne sürücüsü uyumsuzluk hatası aldım.Farklı bir yerden yükledim yine aynı sorun.Kısacası witcher 1 hayal oldu benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Keşke witcher yerine şövalye olabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Savulun bre rpgnin Mafiası geliyor
    WITCHER 2 da DRM FREE!

Sİnsi sinsi yukarı çıkıyor ama çıkınca ne halt edecek onu anlamadım.20 tane şovalye
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

oyunu ilk edindiğimde kurmuştum ve çalışmıştı.Nedense sildim.Sonra oynamak isteyip kurduğumda yönetici hatası aldım.Bilmem ne sürücüsü uyumsuzluk hatası aldım.Farklı bir yerden yükledim yine aynı sorun.Kısacası witcher 1 hayal oldu benim için

İndirimlerde (steam) fiyatı 5$'a kadar düşen bir oyun için boş uğraşlar içine girmişsiniz, alın oynayın rahatça...
  • CE versiyonu alınasıymış gerçekten.

thehut.com felan gönderir mi acaba bizim buralara ?
  • Çok iddiali geliyor.Gelmiş geçmiş en güzel grafikli rpg diyorlar,inşallah hakını verirler.
  • Aga ben Triss icin bile oynarim. Ilki belki de bitirdigim tek oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Aga ben Triss icin bile oynarim. Ilki belki de bitirdigim tek oyundu.

Triss <3

• video bomba gibiydi oyun zaten bomba gibi geliyor beklemek için sabır lazım gerçektende:S
  • CE versiyonunu Türkiye'ye getirecek bir dağıtımcı çıkmaz sanırım. İçeriğine göre fiyatı (70 sterlin) uygunmuş ancak koca kutuyu yurt dışından getirtmek de kargo maliyeti açısından yüksek olur. (içinden büst çıkıyor yani, biraz ağırdır haliyle )
  • Hadi bakalım!!!! Açık artırmalar başlamıştır.....Bu yıl Elder Scrolls 5 Skyrım'mi döver yosam Witcher 2 miiii.........

Witcher 2: Müziğe Dikkkaaat.....

Elder Scrolls 5: Müziğe Dikkkaaat.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 1 Mart 2011; 19:08:11 >
  • bence ikisi bir olup geri kalanı döver özellikle dragon age 2 yi silsinler...
  • Witcher'ın müziği götürdü yine..
  • Karar vermek zor. Müzik olarak değerlendirirsek, witcher'ın kendine has bir müziği var. Ama skyrim'in trailerdaki müziği de çok gaz verici bir parça :) Kim döver bilemiyorum ama ikiside 2011'e damgasını vuracak.
  • skyrim çıkana kadar witcher2 oynanır bitirilir ve hatta 2. 3. sefer oynanır. dlc si çıkar oynanır vs.

Yalnız gameplay videosunu izledimde aklıma takıldı witcher2'de, bizim karakterin saçı öyle köstekli saat gibi devamlı sallanacak mı? Hipnotize olmayalım ekran başında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 28 Şubat 2011; 21:17:54 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.