Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğiniz gibi 3 tane yer var gargoyle için.Üçünün şifresi birbirinden farklı.Odanın içinde bir yerde ipucu olamsı lazım onu internete yazarsanız hangi yerin hangi sırayla kapanacağını bulursunuz.
  • şifrelerin farklı olacağını biliyorum. videolardan izledim adamların yaptıklarını yaptım ama sandıklar açılmadı. sırayla mı yapmamız gerekiyor acaba. ben 2. ve 3. mekanları denedim. 1, 2, 3 sırasıyla mı gidecez ki? bir de adamda 6 tane rune kitabı vardı. ben o kitapların ilk dördüünü bulabildim. kitapların hepsini okumak gerekiyor olabilir mi?

bir soru daha 2. bölümde kamptayken yabancı bir dilde kağıt buluyoduk. dethmold istediydi kağıdı ben vermediydim. 3. bölümde o kağıdı birine okutturuyoz kanalizasyonda gizli bir yere gidiyoz. bir tane portal var ordaki silüete kağıtta yazılanlar okuyoz portal açılıyor. içerde bir tane eleman var istersek tüm level puanlarını baştan dağıtabiliyoz istersek savaşıyoz. ben savaşmayı denedim ama dövemedim bir türlü. küçücük alan 2 tane gargoly geliyor kaçamıyorum hemen öldürüyor beni. bende yetenek puanlarını baştan dağıttım. o elemanı öldürünce ne oluyor? iyi bir şey düşüyor mu üstünden?
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Witcher 2 gargoly contract wiki yaz.Orada nasıl yapacağın yazıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    o kadarını unuttum valla kusura bakma :( senaryo vs genel hatlar hakkında yardımcı olabilirim de baya detay sordun :D

tek hatırladıgım şey o level 0 lama yerindeki adama beni buranın şampiyonuyum diye kandırırsan dövüşmek zorunda kalmadığın.

diğer gargoyl lu olana gelince sıraya rağmen açılmaması ilginç, toplam 4 yuvarlağa basınca eğer yanlış yapmışsan wraith veya bir canavar çıkıyordu, cıkıyor mu yoksa hiçbişey mi olmuyor
  • Uffff hocam siz The Operator denen elemandan bahsediyorsunuz.O adam oyundaki bana göre en güçlü Bossdır.Ben o bölümü geçebilmek için defalarca oynadığımı bilirim.Bide dark mod zorluk seviyesinde oynuyordum.Ne uğraşmıştım varya elindeki gamepadi kıracak hale gelmiştim.
    Hatırladığım kadarıyla da dark mod için özel olan Kingslayer armoru için Dragon scale(ejderha pulu) lazımdı.Pulda operatörü yendikten sonra üstünden düşüyordu.

3. bölümde Iorveth'in yolundan gitmişsen sadece 2 yerde bulunabiliyor.Bir tanesi orada diğeri Phillipa Eilhart'ın evindeki bir sandıkta.Eğer Phillipa Eilhart'ın evine gidersen Triss'i kurtarman mümkün olmuyor.

Bana o bölümde bana Aard ve Queen çok yardımcı oldu.Gargoyleları öldürmeden zaten operatore saldıramıyorsun.Queen ile shiled aktif edip Aard ile gargoylaları dondurduruyordum.Eğer şansın varsa zaten tek vuruşta kritik atıp canavarları indirirsin.Operator ateş atıyor ondan korunmak içinde 4 kolondan birisinin arkasında beklemen lazım.Yani işin zor.Kolay gelsin diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 22 Ekim 2015; 18:05:46 >
  • bitti læ oyun. daha vran zırhı yapacaktım. 1600 altınım vardı 400 altın daha lazımdı. görev yaparken kazanırım diyodum bitti oyun ben daha sürer diyordum 38 saatte bitmiş. tüm bileşenleri topladım geri dönüp kumarda falan para kazanıp o zırhı yapacam

runeleri yaptım. operatörü es geçtim dövemedim nomıssızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 22 Ekim 2015; 21:59:36 >
  • vran zırhını da yaptım. 2 sonuda denedim.
    lethoyu öldürmek çok kolay oldu.
    ilk kapışmamızda ağzıma ediyodu

ben oyunlarda hikayeyi anlayamıyorum. yani çok yüzeysel anlıyorum. mesela oyunun sonunda sorular sorabiliyoruz. o sorular oyuncunun kafasında bir soru işareti kalırsa onları gidermek için ama benim kafamda hiçbir soru olmuşmadı. sorulara verilen cevaplarda boşa söylenmiş gibiydi. bişey ifade etmedi benim için. dün bitirmiştim oyunu bugün günlük kayıtlarını, karakter girdilerini falan hep yeniden okudum. ikinci bitirişimde anlam kazandı bazı şeyler.

bir de çevirilerin kalitesizliğinden midir nedir altta yazılar geçiyor ama bazen yazıları bile anlayamıyom. sanki sonradan türkçe öğrenmişte cümleyi anlamak için biraz düşünmem lazımmış gibi oluyor. bazen cümleler devrik oluyor, gereksiz kelimeler falan oluyor okumayı zorlaştırıyor. hikayeyi anlayamama sebebim budur belki. belki de ben malım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Ekim 2015; 21:46:07 >
    bu bir gerçek ki istediği kadar profesyoneller olsunlar, bu tür ingilizcesi olan oyunları tam anlamıyla çevirmek çok zor oluyor.

bu yüzden açıkça söylemek gerekirsen ben çevirirken biraz doğaçlama yapıyorum yoksa gerçekten anlamsız şeyler çıkıyor ortaya.

motomot çevirince malesef öyle oluyor, umarım w3 çevirimizle oynarken böyle3 bir sorun yaşamazsınız (tabi oynayacaksan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 24 Ekim 2015; 18:00:19 >
  • Hocam sizin The Witcher 3 gibi bir oyunu, diğer profesyonel diye tabir edilen(!) çevirmenler almazken siz işin yükünü omuzlarınıza aldınız.Burdan sonra size kimsenin abudik kubudik, böyle bir çeviri mi olur kardeşim, hiç yapmasan daha iyiydi demesinin haddi yoktur.Zaten önemide yoktur.Ben sizi tebrik ederim.İnşallah kısmetiniz kapanmaz hayırlısı ile en kısa sürede bu çeviriyi bitirirsiniz.
  • bitiriz ve umam insanlar hikayeyi anlayarak oynarlar çünkü gerçekten harika bir hikayesi var. bnun için özel bir ilgi gösteriyoruz umarım o kıvamı yakalayabiliriz çünkü gerçekten zor. adamlar ağır edebiyat yapıyor, üç dört sıfat, lakap üstüste biniyor türkçe ye uygun bir yapısı yok, hatta ingilizceyi bile bi çok konuda ezip geciyor

bakalım göreceğiz. en nihayetinde fapfarklı sistemi olan iki dil biri sondan biri önden eklemeli gerçekten zorlanıyoruz hatta olmadı diyorsun ama başka bişey de yapamıyorsun bazen kabullenip öyle brakıyorsun, bazen kelime ekliyorsun anlamı vermesi için bu sefer de için rahat etmiyor vs.
  • Hocam benim az buçuk ingilizcem var.Ama bu oyunda bayağı ağır bir dil kullanmışlar.Hatırladığım kadarıyla oyunda şivelerden bile adam sen buralı değilsin diyip adama damgayı vuruyordu.Davulun sesi insanlara uzaktan hoş gelirmiş.Ne diyeyim dualarımız sizinle.
  • kolay gelsin. bende bioşok infinite çevirisinin küçük bir kısmını yapmıştım. çeviri yapmak hakketen zor iş. içine girince anladım
  • Oyunun sonuyla ilgili

Lethoyu õldürüp õldürmeme konusunda kararsíz kaldım yeneffere yardím etmiş bu herif anladığım kadarıyla hafızami kaybetmeden önce de dostumuzmuş öte yandan õldürülmesi konusunda Rocheye söz verdim kralın suikastı olayıdı var
    Siz ne karar verdiniz beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben oyunu Ioverth ile bitirdim ama buna rağmen onu bırakıp Triss'i kurtarmaya gittim.Letho'nun öldürülüp öldürülmene meselesine gelirsek ben gitmesine izin verdim.Eski bir dost.Eski dostlardan düşman olmaz mı olabilir.Fakat kendisi sonradan anlatıyor olayları.Yennefer'ın Wild hunttan kurtarılmasında Geralt'a yardım etmiş.Tabiki bu olay sırasında Geralt hafızasını kaybediyor.Bundan sonrada ise Yennefera göz kulak oluyor onu korumaya çalışıyor.Peki neden sonradan Letho kralları öldürmeye başlıyor.Kral Emhyr bunlara bana yardım edin sizin Viper witcher okulunuzu tamir edeyim falan diyor.Onlarda kabul ediyorlar.Ama Letho,kral Foltest'i öldürecekken Geralt'ın orada olduğunu bilmiyordu.Geralt aslında yanlış zamanda yanlış yerde olmasının kurbanı oldu.Üstelik Letho, Geralt ile tekrar Flotsam kasabasında karşılaştıklarında düello yapıyorlar ve Geralt kaybediyor.Buna rağmen Geralt'ı affediyor.Roche bana göre oyundaki beş para etmez, ciğersiz adamın tekidir.Oyun boyunca bağırır çağırır.Oyunun sonunda Letho ile Geralt karşılaştıklarında ise Letho eski arkadaşına dostane bir şekilde vodka ikram eder ve herşeyi anlatır.Olay budur.Hatta aklıma geldi.Ben oyun sonunda Triss'i zindandan kurtarıp bitirmiştim.Eğer ki kurtarmasa idim Letho gelip kurtarıyor Triss'i.Affedersin ama böyle birisi adam değilse nedir?Tercih senin git kıçı kırık Roche'yi dinle öldür Letho'yu istersen, ister eski dostunla vodka içip muhabbet edip eski günlerden konuşur sonra yollarınızı ayırırsınız.İkisinide dene tarafını seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 25 Ekim 2015; 6:37:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben başarım açmak için letho yu öldürüp de öldürmeden de bitirdim ama gönlüm lethoyu serberst bırakmadan yana. ben olsam ben de lethonun yaptığını yapardım

3. oyuna save taşıma var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwb-PopSecret

Ben oyunu Ioverth ile bitirdim ama buna rağmen onu bırakıp Triss'i kurtarmaya gittim.Letho'nun öldürülüp öldürülmene meselesine gelirsek ben gitmesine izin verdim.Eski bir dost.Eski dostlardan düşman olmaz mı olabilir.Fakat kendisi sonradan anlatıyor olayları.Yennefer'ın Wild hunttan kurtarılmasında Geralt'a yardım etmiş.Tabiki bu olay sırasında Geralt hafızasını kaybediyor.Bundan sonrada ise Yennefera göz kulak oluyor onu korumaya çalışıyor.Peki neden sonradan Letho kralları öldürmeye başlıyor.Kral Emhyr bunlara bana yardım edin sizin Viper witcher okulunuzu tamir edeyim falan diyor.Onlarda kabul ediyorlar.Ama Letho,kral Foltest'i öldürecekken Geralt'ın orada olduğunu bilmiyordu.Geralt aslında yanlış zamanda yanlış yerde olmasının kurbanı oldu.Üstelik Letho, Geralt ile tekrar Flotsam kasabasında karşılaştıklarında düello yapıyorlar ve Geralt kaybediyor.Buna rağmen Geralt'ı affediyor.Roche bana göre oyundaki beş para etmez, ciğersiz adamın tekidir.Oyun boyunca bağırır çağırır.Oyunun sonunda Letho ile Geralt karşılaştıklarında ise Letho eski arkadaşına dostane bir şekilde vodka ikram eder ve herşeyi anlatır.Olay budur.Hatta aklıma geldi.Ben oyun sonunda Triss'i zindandan kurtarıp bitirmiştim.Eğer ki kurtarmasa idim Letho gelip kurtarıyor Triss'i.Affedersin ama böyle birisi adam değilse nedir?Tercih senin git kıçı kırık Roche'yi dinle öldür Letho'yu istersen, ister eski dostunla vodka içip muhabbet edip eski günlerden konuşur sonra yollarınızı ayırırsınız.İkisinide dene tarafını seç.

Evet Roche itici bir karekter olabilir ama bize güvenip Letho'yu öldürmemiz için serbest bırakması Ioverth yolunu seçmeme rağmen Triss görevinde bizi Nilfgaardianların elinde kurtarması bunları göz ardı etmemek lazım hocam
    Sanırım Letho'yla dövüşmicem Yeneffer'e sahip çıkması ve Triss kurtarma olayı bu kararı vermemde etken olucak gibi bu arada Triss'i kurtarma olayı heralde Sashkai'yi seçince oluyor yanılıyormuyum zira Triss'i ben kurtardığım için bu olayı bilmiyordum en iyisi oyuna bir kez daha başlayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 25 Ekim 2015; 12:12:43 >

• Simdi söyle hem Roche hem Ioverth için Triss kurtarabiliyorsun ama öteki görevleri es geçmen gerekiyor.Roche için Kral Foltest'in çocuklarını, Ioverth için ise Saskia'yı es geçiyorsun.Artık hangileri içine sinerse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağalar beyler, mübarek cadılar bayramı münasebetiyle 2 kasıma kadar viçır 1 2.7tl, viçır 2 4,65tl, viçır 3'te 62.3 tl'ye inmiştir. boş geçmeyelim. ne verirsen elinle o gelir seninle :)
  • witcher 3 için kara cuma beklenebilir. sanırsam yani galiba daha yüksek indirim olabilir belkim.

• triss dedik, canım dedik, bir tanem dedik(tamam bir tanem demedik :) bebişim dedik, kadın en sonda yasadışı yıkıcı ve bölücü terör örgütü üyesi çıktı ya la :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratynn -- 29 Ekim 2015; 22:35:37 >
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.