Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum öyle deme yav.Triss yapmaz öyle seyler.Hayallerimiz var onunla.Evinin kadını,çocuklarının annesi.Hep o KARA kedinin oyunları bunlar.Oyuna gelmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 30 Ekim 2015; 7:15:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triss efsane. Yennefer filan farketmez ben triss İ değişmem Witcher evreninde kimseye. Hatun akıyor

Witcher 2 grafik tonlamaları, hikayesi, karakterleri ve Openworld olmamasından kaynaklı olarak oyunda hiç kopukluk yaşatmıyor.

Witcher 2 nin yeri ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • witcher serisinde en çok sevdiğim şeylerden biride oyundaki ekonomi. çok fazla RPG oyunu oynamadım ama oynadıklarımda en iyi eşyalar görevler sırasında bulunur, saçma sapan yerlerden altınlar çıkar, oyunun ortalarına gelince harcayamadığın kadar paran olur. parayı harcayacak bir yerde olmaz alışveriş ihtiyacı hissetmezsiniz. witcher da ise sürekli alışveriş ihtiyacı hissettim. kılıçlar, zırhlar, eşya şemaları, iksir formülleri herşeye para gömdüm. bazen para yetmedi gittim kumar oynadım bu yönden oynadıklarım arasında en iyisiydi.

skyrimde falan böyle değil mesela. bi adam öldürüyosun. zırhını, kılıcını alıyorsun zırhın, kılıcın oluyor. bir de skyrimde senin levelin geliştikçe düşmanında leveli gelişiyor. gelişmiş bir düşman öldürünce gelişmiş bir zırh düşüyor. onu da alıyorsun yine para vermiyorsun. nadir eşyalarda düşmanlardan ya da görevlerden düşüyor. bu yüzden hiç para harmaya gerek kalmıyor.

ilk rpg oyunum obliviondu. oyunun başlarında scamp diye yaratıklar geliyordu. öldüremiyodum onları 2 vuruşta seriyolardı beni yere. baktım olmayacak zırhla, silah almaya karar verdim. gittim dükkana çelik zırh aldım, kılıca para yetmedi. kılıcı da gece gidim dükkandan çalmıştım sonra oblivionda da eşşek yüküyle param olmuştu.

para kazanmak için oyunun bizi başka şeylere yönlendirmesini seviyorum. herşey hazır gelince tadı olmuyor
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    aga bu dediklerin iyidir hoştur ama benden geçti artık. ben dayanamıyorum canavar vs kesmeye. Konu, senaryo için oynuyorum, bu nedenle de en kolayda gidiyorum. canavar kesmek için takılmamam lazım. yaşlandık artık. sadace fps'lerde en zorda oynarım o kadar. witcher 2'nin güzel tarafı seçimlerin sonraki olayları etkilemesi. bir kez bitirdik roche yoluyla.
    ilk başta henselt'i öldürmedim, şimdi de öldürüm devam ederim, ardından da bi Iorveth yaparız yeter
  • Anlaşılan Triss'in taliplisi çokmuş
    yalnız Ves yengeniz olur ona göre :)
  • Oyun güzel ama ilk oyuna nazaran çok karışık.

• Oyunu yeni bitirdim.Oynanış süresine baktım 30 saat civarı sürmüş.Kolayda oynadım yan görevlere ağırlık vermedim.Bazı yerlerde fazla takıldım istersen şurdan git istersen burdan git diyor ben gittiğim yolu beceremeyip tekrar baştan açtım karışıktı oyun vakit kaybettirdi.Witcher 1'de o kadar sürmüştü ondada kolayda oynayıp yan görevleri yapmamıştım :D Oyunda iksir kullanmadım dersem yeridir kolayda oynamanın en büyük avantajı bu oldu.Oyun çok iyiydi türkçe olmasıyla beraber oynadığım en iyi oyunlardan biri belkide en iyisi oldu.

1-2 resim atıyorum baya bir resim çektim oyun içinde.1. oyundan sonra en çok hoşuma giden ise +18 sahnelerin olmasıydı. İlk oyunda kart gösterip geçiştiriyorlardı bunda farklı farklı seks sahneleri koymuşlar.Üşenmedim tüm karılarla yattım 4-5 farklı animasyon vardı.

@Rwb-PopSecret

Ben lethoyu pıçakladım öldürdüm çünkü trissi trollerin yanında bırakmıştı ben aslında bu oyunda triss hariç herkesi öldürmeyi isterdim ama oyun bana fırsat vermedi

3. oyuna türkçe yama yapan arkadaşlara buradan başarılar dilerim merakla bekliyorum yamayı , oyunu yama çıktığı an witcher 3 ü alıp oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Kasım 2015; 0:10:11 >
  • Hocam karar sizin ama bence Letho yeğene haksızlık yapmışsınız.Doğrudur orada yanlış yapmıştır yengeye ama bence genel resime bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 15 Kasım 2015; 9:42:19 >
  • Adam bildiğin çam yarması riskli ileride yine karşıma çıkabilirdi kendi soyumuzu yok edip bir ben kalmak istiyorum herkesi öldürecem triss hariç o bitane ona tokat atanı öldürürüm.Zaten oyun boyunca aşkımızı sorguladı herkes o bir cadı dedi cadı diyenlerin hepsini öldürdüm.

• Aman hocam sonra witcher 3 te aranıza kara kedi(yen) girmesin o zaman.Belli olmaz bu işler.Kısmet
  • 3.oyun hakkında fazla spoiler almadım ama ikisinede ayrı sevgi göstereceğimizi tahmin ediyorum problem yok hele bir türkçe yaması çıksın hemen alıp oynayacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

3.oyun hakkında fazla spoiler almadım ama ikisinede ayrı sevgi göstereceğimizi tahmin ediyorum problem yok hele bir türkçe yaması çıksın hemen alıp oynayacam

Yok hocam o iş öyle değil birini seçmek zorundasın maalesef
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Hangisi güzelse onu seçerim artık
  • Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım. Kale savaşı bitti.Flotsam kasabasındayım. Triss ile bir görüşmede yennefer'ın benim için kendi canını feda ettiğini söyledi. Ben oyunda yennefer ve triss arasında karar vereceğimi okumuştum. Oyuna sıfırdan başladım eski kaydim yok. Yennefer'ın gerçekten öldü mü?
    Yennefer'ın görüntülerine witcher 3'de görmüştüm içime bir şüphe düştü...

• Birde Flotsam da gümüş kılıç yaptıracağım ama gümüş tozu bulamıyorum...

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    3.oyunda ikisi arasında karar veriyorsun.
    Gümüş tozu cüce demircilerde olması lazımdı yine tüm satıcılara bak,gümüş toz yapılış tasarımını da alabilirsin,daha karlı olur.

• Mobilde 250 sayfa görünüyor. Hepsini okuyamadim.

Flotsam da meyhanede bir adam var depoma ulaşabiliyorum bu depo ne işe yarıyor? Ve içerisine koyduğum malzemeler sadece flotsam'da mı ulaşılabiliyor? Oyuna yeni başladığım için ne kadar ıvır zıvır varsa yanımda taşıyorum.

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Her yerden ulaşabilirsiniz ilerledikce bazı çok yer kaplayan maddeler oluyor kayran derisi gibi bunlar cok yer kaplıyor fakat şema bulunduktan sonra da zırh yapımında bu maddeler gerekiyor bu tip şeyleri de depoya atıp rahatliyoruz

• beyler bende oyunla alakalı sorun var yeni yükledim oyuna giriyorum sorun yok tutatial yada normal oyun başlayınca oyun geliyor ama bazı yerler rengarenk geraltın kafa 180 dönmüş bana bakıyor :D kollarda aynı şekilde. rengarenk seyler genelde su hava ve elbiseler kırmızı mavi olup duruyorlar.. ekran kartımda sorun yok baska oyunları oynuyorum bi bu oyunda çıktı sorun
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.