Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tüm ağırlıkları 0.1 kg yapan bir mod vardı. bulamıyorum bilen bir arkadaş link ekleyebilir mi?
  • tamamdır beyler buldum. mod çok işime yarayacak. depomu da geri aldım. iksir ve yağlar için debelenmeme gerek kalmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

tamamdır beyler buldum. mod çok işime yarayacak. depomu da geri aldım. iksir ve yağlar için debelenmeme gerek kalmayacak

linkini paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paveHawk

quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

tamamdır beyler buldum. mod çok işime yarayacak. depomu da geri aldım. iksir ve yağlar için debelenmeme gerek kalmayacak

linkini paylaşabilir misiniz?

bu videoda nasıl yapılacağı anlatılıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=U1AwB2diIQ0

bu linkte de ilgili dosya var. dosya linki aynı zamanda videonun açıklama kısmında da var.
    http://modsreloaded.com/witcher-2-zero-weight-mod

ilgili dosyayı bulun oyunun ana klasöründeki GOG Games\The Witcher 2\CookedPC\items bu sırayı takip ederek atabilirsin. sonrasında direk oyuna gir...
  • Arkadaşlar oyunda yarı açık bir dünya olduğunu biliyorum. Ben Flotsam da bazı yan görevler alıyordum ama ana görev devam edip flotsam'dan ayrılınca bu görevler iptal oluyor.geri dönüp bu görevleri bitiremiyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakaladığım birkaç kare

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
     The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
  • İkinci bölümde Vergendeyim Saskia için kraliyet kanı arıyorum Stennis reddetti. Şu Saskiaya yardım eden kadın için de üç dört parça bir şey toplamamızı istiyor birini buldum, nefret kılıcı zaten Saskianın diyor alamazmışım bu durumda. Triss'in fuları mı nedir ondan bir parça da elimde götür ver diyor ama kapıda iki tane elf var sokmuyorlar. Olayların gelişmesini bekle diyor dön dolaş delireceğim. Pazara kadar bitirmem lazım oyunu okul başlayacak.
  • yeri gelmişken reklamımı yapayım

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

bobiler.org
    bobiler.org
    https://www.bobiler.org/kimbuadam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 10 Şubat 2016; 0:58:56 >
  • Bende letho ile kapıştığımız yerde kaldım oyunu zorda oynuyorum karyanı öldürürken hazırlık yapmıştım bunda yapmadım gebertiyor namussuz bir kolayı varmıdır acep?

• Spiderwitch S kullanıcısına yanıt
    zorluğu dusurun.bölümü geçince yine arttirirsiniz.istediğiniz zaman zorluğu degistirebiliyoruz
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiderwitch

Bende letho ile kapıştığımız yerde kaldım oyunu zorda oynuyorum karyanı öldürürken hazırlık yapmıştım bunda yapmadım gebertiyor namussuz bir kolayı varmıdır acep?

Zorluğu düşürmeyin bence alışırsınız. Bende ilk oynadığımda bir türlü becerememiştim ama 1 saat kadar falan uğraştıktan sonra indirmiştim. İşin özü quinn ve aard ı yerinde kullanmakta. 2 tane vurup geri kaçın. Quenn bastığındaysa saldırmayın bırakın bitsin quenn'i
  • Yok ya ne yaptiysam olmadi onun queni benden cok daha iyi zaten cani cok zor gidiyor bir kere vurdumu kan kaybindan gidiyorum @~Lithium

• quote:

Yok ya ne yaptiysam olmadi onun queni benden cok daha iyi zaten cani cok zor gidiyor bir kere vurdumu kan kaybindan gidiyorum @~Lithium

Aynen quenn i çok güçlü o yüzden quenn attığında çevresinde dolanman lazım. Zayıflığı hantal olması kaçmayı kafana koyduğunda tutamaz seni. Quensiz olduğunda yaklaş yanına. Vuracağı zaman boşlukla geri gelip saldırısını boşa çıkarıp 2 defa vur geri çık. Ben bu combinasyonla aldım. Gezinirken sürekli kendinede quenn atarsan garantiye almış olursun.
  • Bomba ve aard da yapiyor serefsiz benim bombam yok zorluguda dusurmek istemiyorum assasins creed oynamiyoruz sonucta @~Lithium

• quote:

Bomba ve aard da yapiyor serefsiz benim bombam yok zorluguda dusurmek istemiyorum assasins creed oynamiyoruz sonucta @~Lithium

Aard sıkıntı çıkarmazda bomba baya can yakıyor. Yapacak bişeyde yok ya o an quenn li olmalısınız yada hareketli olmalısınız. Hareketlerini çözdüğünüzde rahatlıkla yaparsınız hocam çok büyütmeyin gözünüzde. En güçlü witcher gerald
  • beyler dark mode da oynayan var mı acayip zor geldi bana?Hard mode a alcam galiba?
  • Dün akşam oyunu yükledim. Biraz oynadım ancak grafikleri beğenmedim açıkçası. Çok kötü geldi gözüme. Herhangi bir mod önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Dün akşam oyunu yükledim. Biraz oynadım ancak grafikleri beğenmedim açıkçası. Çok kötü geldi gözüme. Herhangi bir mod önerisi olan var mı?

Grafiklere bende alışamadım.Karanlık yada az ışıklı bir ortamda fotoğraf çektiğimizde, çekilen fotoğrafta kumlanma olur. Grafikler aynen öyle sanki.
  • Beyler zıplama hangi tuş ?
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    zıplama yok hocam.

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.