Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lotr88

zıplama yok hocam.

İlk görevde tapınak alanına bir giriş için yol bul diyor. Bir yere tırmanmam gerek sanırım. Zoplancak yer var. Nasıl yapıcaz ?
  • yaklasacaksin duvara,tırman diye bi seçenek çıkacak farenin sol tuşuna basinca kendisi tırmanacak.hatırladığım kadarıyla böyleydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Sweet fx ile biraz daha iyi görünüyor ancak yinede alışamadım. Oyun için grafik modları bakıyorum şuan.

• Şu madalyonun 10 sn bekleme süresi olmasa kusursuz mükemmel bir oyun olacak ama sırf o 10 sn beklemesi yüzünden sıkılıyorum.
  • Arkadaşlar bu oyuna yeni başladım ve bazı yerleri çözemedim daha oyun içerisindeyken şöyle bir uyarı alıyorum "Çok fazla ağırlık taşıyorsun" bu ağırlıklardan nasıl kurtulabilirim yardımcı olurmusunuz.
  • ziyan82 kullanıcısına yanıt
    Etraftaki NPC'lerle takasa gir veya hancıya git malzemeleri senin için stoklasın.
  • ziyan82 kullanıcısına yanıt
    Her önüne geleni toplama, toplayacaksanda para edenleri topla, tüccarlara sat gitsin. Biriktirecek fazla birşey yok. Level atladıkça yeni kılıçlar vs geliyor. Saklamanın lüzumu yok. Direk bırakabiliyorsunda eşyaları.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    eşyaları direk nasıl bırakabiliyoruz
  • üzerinde taşıma kapasitesini sınırsız yapabilirsin. o zaman cd project ne verdiyse taşı ve istemediğin kadar iksir hazırla. güzel oluyor ve bence oyunun dengesini de bozmuyor...
  • Oyunda xbox gamepad var mı? gerçi ilk oyun mouse ile güzel oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

Oyunda xbox gamepad var mı? gerçi ilk oyun mouse ile güzel oynanıyor.

Ben dönüştürücü ile çalıştıramamıştım bendeki her oyuna uydurduğum dandik gamepadi. Zaten steam sayfasında da kısmi kumanda desteği yazıyor. Tek tek elle atamak lazımdı sanırım tuşları. Ama gerek de yok zaten, klavye mouse ikilisiyle gayet rahat bir oynanış sunuyor. Sahi, ilk iki oyunu toplam 6-7 liraya almış olduğuma hala inanamıyorum. Witcher 3 Enchanced çıksa da onu alsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

Oyunda xbox gamepad var mı? gerçi ilk oyun mouse ile güzel oynanıyor.

Ben çalıştıramadım xbox controller ile.
    3.çalışıyor ama
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Xbox 360 gamepadi direk tanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar oyunu şimdi bitirdim.1 gibi uzundur, süründürür, 3e geçeyim biran önce diye yan görevleri aklıma esince bazılarını yaptım.çok kısa geldi oyun.1 beni bayağı yormuş ve doyurmuştu.2 doyurmadı keşke bilseydim böyle olduğunu.daha oyalanırdım orda burda.3 doyuracaktır sanıyorum.
    neyse sıra geldi 3e.süpüreceğim onda görevleri
  • qqqqrpppp kullanıcısına yanıt
    oyun iorweth veya roche seçiminden sonra iki farklı şekilde ilerliyormuş sanırım.ben iorweth yoluyla oynamıştır.bir ara roche yoluyla da bitirmeyi düşünüyorum.iki yolun da birbirinden farklı olduğu söyleniyor.bu seçimi yaptığın save dönüp diğer yoldan da bitirebilirsin daha fazla oynamak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: lotr88

oyun iorweth veya roche seçiminden sonra iki farklı şekilde ilerliyormuş sanırım.ben iorweth yoluyla oynamıştır.bir ara roche yoluyla da bitirmeyi düşünüyorum.iki yolun da birbirinden farklı olduğu söyleniyor.bu seçimi yaptığın save dönüp diğer yoldan da bitirebilirsin daha fazla oynamak istersen.

Aynen öyle. Iorveth ve Roche resmen oyunu ikiye bölüyor.
  • merhabalar, witcher 2 ye başladım uzun zamandır başlamak istiyordum ama fırsat olmamıştı, neyse bölüm 1 in sonuna geldim, kral katili ile kapışma bölümünde elflerin başı varya o adama kılıcı verince elflerden taraf oluyoruz ve insanlrın kasabasını yakıp yıkıyolar, elfe kılıcı vermeyincede, bu sefer tutukluyolar insanlar elfi ,ve kasabada kutlama vs. oluyor herkes bana tapıyor:) hangisi seçsem kararsız kaldım hikaye gidişi çok değişiyormu acaba taraf seçmede? ben elflerden taraf olmak istiyorum ama, ilk bölümlerde bize saldırmıştı elflerde ve insanlara saldırıp köyü yıktılarını görünce kararsız kaldım, son sorum oyun kaç bölüm toplamda, bölüm1 sonuna anca geldim 20 saat falan oynadım halde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 1 Nisan 2016; 16:38:31 >
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Hocam bisey söyleyeceğim spoilera girecek.Anladığım kadarıyla hala chapter 1 desin.Ben ioverthi ilk basta hani oyun yapıp esir olarak götürdüğümüz yerde sattım(yanlış anlaşılmasın:))Ama daha sonra tekrar seçme şansı veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimlerini aklımda tutamıyorum bro, elfi diyorsun dimi bende chapter 1 in sonundaydım evet, elflerin ele başını dümenden tutsakmış gibi kral katilinin oraya götürüyoruzya orda bizden seçim yapmamızı istiyor mesajımda belirtiğim gibi bende elfleri seçtim böyle bitiricem oyunu, daha sonra geri dnöüp saveden birde elfi tutsak ederek devam edicem birde öyle bitiricem zaten sindirerk oynamak istiyorum..,şuanda chapter 2 ye geçtim ve cücelerle vs. takılıyoruz...
  • oyunu bitirdim, oyun ilk başlarda süperdi atmosfer ve gidişat olarak, ama ortalarda ve sonlarda çok bunaldım, zon bitirdim, çok fazla muhabbet, çok fazla siyaset, sıktı bayağı,ilk başlardaki gibi kalsaydı hep süper olurdu,
    skyrime başlamak istiyorum ama ordada durum aynı sanırım çok fazla konuşma oluyor,ve skyrime çok fazla yamalar modlar vs. çıktı takip etmesi zor olucak sanırım başlamıcam ona..
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.