Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Default ayarlar hocam ekstra bir şey yapmıyorum.Belkide başka bir program etkiliyor olabilir.Mesela amd gaming evolved app gibi.Olmadi amd crimsonu kaldırıp eski bir ccc sürümünü kurun.Baska bir şey, uyumluluğu Windows 7 yapıp çalıştırın.Deneyin yani.Bi bakın belli olmaz çözülebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen varya sennnnn adamın dibisin dibiiiiiiii. Gaming evolved denen halt yüzündenmiş kapattım düzeldi ve şimdide birdaha yüklememek üzere siliyorum kendisini :)
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam.İyi oyunlar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

Gtx 970 ekran kartım ile bütün ayarlar sonda 35-50-60 fps arasında bir oynayış sağlıyorum. Bunu yükseltmenin bir yolu var mı ? Gereksiz bir ayarı kapatmak vb gibi...

Texture modu mevcut.

http://prntscr.com/aq1xcr
  • kukabay kullanıcısına yanıt
    Oyunda sistemi en çok yoran ayar kırmızı renkte gösterilen Über. Ayarları otomatik olarak ultraya al, sonra kapatmak istersen onu kapat, aşağı ölçeklemeyi de kapalı tutmanı öneririm o yüksek olmuş ki grafikleri negatif yönde etkiliyor yani kısıyor. Überden sonra stabil bir fps alman gerekiyor.
  • Gt635m 2gb ddr3
    İ7 4 cekirdek 33630qm 2.40ghz
    8gb ram
    İle oyunu med +25 fps de oynatabilir miyim acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar son indirimden sonra ucu ve ikiyi aldim ikiye basladim, oyunu gamepadle oynuyorum baska gamepadle oynayan varsa bir iki sorum var.

Oyunda invertoryde istedigim yere gecemiyorum gamepadle ve gamepad takili oldugunda mouse cross uda kayboluyor ama mouse calisiyor istedigim slota kör bela mouse ile( ustune geldigimiz slotun etrafinda olusan kare sayesinde) ulasabiliyorum. Bunun bir cozumu var mi? Gamepadim logitech f310 acaba yanlis inputlami giriyorum veya bunun icin mod filan mi kurmam lazim?

Ikincisi bilek guresini bir turlu cozemedim gures baslarken sagda traning penceresinin cikmasiyla kaybolmasi bir oldu okuyamadim. Butun tuslara hizli hizli basiyorum bi faydasi olmuyor, koca witcher capulculara madara oluyorum kurtarin beni

• Bir de traningi biraz kavramadan hizli gecmistim spellerin tam olarak ne ise yaradigini anlamadim sadece ilk spelli yere elektrik trap birakani ve igni yi kullaniyorum diger speller ne ise yariyor ozet gecebilecek veya link verebilecek var mi?

Edit: onceki sayfalarda aciklama varmis okudum ogrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 30 Mayıs 2016; 17:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Dostlar son indirimden sonra ucu ve ikiyi aldim ikiye basladim, oyunu gamepadle oynuyorum baska gamepadle oynayan varsa bir iki sorum var.

Oyunda invertoryde istedigim yere gecemiyorum gamepadle ve gamepad takili oldugunda mouse cross uda kayboluyor ama mouse calisiyor istedigim slota kör bela mouse ile( ustune geldigimiz slotun etrafinda olusan kare sayesinde) ulasabiliyorum. Bunun bir cozumu var mi? Gamepadim logitech f310 acaba yanlis inputlami giriyorum veya bunun icin mod filan mi kurmam lazim?

Ikincisi bilek guresini bir turlu cozemedim gures baslarken sagda traning penceresinin cikmasiyla kaybolmasi bir oldu okuyamadim. Butun tuslara hizli hizli basiyorum bi faydasi olmuyor, koca witcher capulculara madara oluyorum kurtarin beni

Gamepad'le oynamadığım için ilk soruna yorum yapamayacağım. Bilek güreşine gelirsek, tuşlara basmana gerek yok. Sadece sol analog ile ekranda çıkan barın ortasında kalman gerekiyor. Duruma göre sağ-sol yaparak barın içinde kalırsan yenersin zaten.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Yonlendirme tuslarini hic dusunmemistim diger butun tuslara spamliyordum
    Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Yonlendirme tuslarini hic dusunmemistim diger butun tuslara spamliyordum
    Tesekkur ederim

Rica ederim. Bileğine kuvvet, yardır.
  • Dostlar zero weight disinda(onu kullaniyorum) god mode veya extra talent gibi oyunun dogasina aykiri olmayan mod tavsiyesi olan var mi?

Skyrimde elliyi aşkin mod kullaniyordum. Grafik, arayuz, pelerin, item, at, silah, efektler, bele takilan lamba, ninja rope vs hatta bu modlar yuzunden kac defa save dosyam bozuldu

Witcher icin ozellikle inventory i kullanisli yapan bir mod yokmu gamepadle cantadan item bulup kullanmak izdirap oluyor. Sirf bu yuzden useniyorum silahlari yaglamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 2 Haziran 2016; 15:20:34 >
  • Klavyede tuşa basınca geç tepki veriyor sanki bir ayarı falan mı var ki ?
  • Dell Inspiron N5010 marka laptopum var. 4gb ram i3 işlemcili . Grafik bölümünde de AMD Radeon 6500M/5600/5700 series diye geçiyor. Bütün yamaları yükledim ve low ayarlarda 15-25 fps arası alıyorum(genelde 20-25 , ara ara 15 lere düşüyor şehirde kalabalıkta ya da birden fazla kişiyle dövüşürken) , normal midir? Ve performansı arttırmak için yapabileceğim başka bir şey var mı ,grafik paketleri gibi, yoksa sınırı bu mu laptop un. Bu işlerden çok anlamıyorum da.

Bir de Flotsam diye bir köydeyim. Kayran a gidip salya felan al diyor , yoldaki köprü yıkık , orda da trolü bul felan diyorlar da trolün kulübesini bulmam lazım ama bulamadım bir türlü nerdedir bu ? Anlamadım ilk oyunda direk haritada gösteriyordu , bunda doğru düzgün bir yer göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 25 Haziran 2016; 11:58:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Dell Inspiron N5010 marka laptopum var. 4gb ram i3 işlemcili . Grafik bölümünde de AMD Radeon 6500M/5600/5700 series diye geçiyor. Bütün yamaları yükledim ve low ayarlarda 15-25 fps arası alıyorum(genelde 20-25 , ara ara 15 lere düşüyor şehirde kalabalıkta ya da birden fazla kişiyle dövüşürken) , normal midir? Ve performansı arttırmak için yapabileceğim başka bir şey var mı ,grafik paketleri gibi, yoksa sınırı bu mu laptop un. Bu işlerden çok anlamıyorum da.

Bir de Flotsam diye bir köydeyim. Kayran a gidip salya felan al diyor , yoldaki köprü yıkık , orda da trolü bul felan diyorlar da trolün kulübesini bulmam lazım ama bulamadım bir türlü nerdedir bu ? Anlamadım ilk oyunda direk haritada gösteriyordu , bunda doğru düzgün bir yer göstermiyor.

Flotsamdan çıkın hocam sağa sola dönmeden dümdüz devam edin orda yıkık köprü var, yıkık köprünün sağ tarafından aşağıya inilebiliyor troll orda köprünün altında geziyor.
    Kayranın yeri ise flotsamdan çıkınca solda yokuş yukarı bi yol var ordan dağın tepesine çıkınca zıplaya zıplaya aşağı inilen bi patika var o patikanın bitiminde Yalnış hatırlamıyorsam oraya yanımızda biriyle gidiyorduk o götürüyordu zaten,nerde burası diye aramaya gerek kalmıyordu.
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.
  • witcher 3'ten sonra witcher 2'nin combat sistemine alışamadım
  • Bu ejderha ne sıkıntı çıkardı ya bi geçemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: PnshR88

Bu ejderha ne sıkıntı çıkardı ya bi geçemedim

bende onlarca kez denedim en son oyunun zorluk ayarını kolay yapıp geçtim başka çarem kalmadı.
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam şimdi hallettim kendisini

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.