Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gereksiz derecede zor ve adaletsiz olmuş. Açıkçası daha düne kadar ilk oyunu bitirmiş ve seriye büyük bir sevgi besleyen biri olarak soğudum seriden. Zorluk seviyem normalde olmasına rağmen geçemedim ne Karyan ı ne Letho yu . Karyan da 15-20 defa ölmüşümdür en azından , en sonunda dayanamadım zorluk seviyesini kolaya getirip öyle kesmek zorunda kaldım. Letho da da öyle olacak gibi duruyor, zira oyun o kadar saçma bir adalete sahip ki Letho denen dallama bana bir çaktığında canımın yarısı gidiyor , ben vursam belki bir gıdımlık gidiyor , kaldı ki 2 kereden fazla vurabilmek mümkün değil adama, anında karşılık verip eşek cennetine gönderiyor. Kolaya alınca da ezik hissediyorum kendimi , lanet olsun

Kısaca benim için hayal kırıklığına doğru gidiyor oyun. Tabi bu benim beceriksizliğimden ve oyunculuğumun eksikliğinden kaynaklanıyor da olabilir ama durum böyle benim için
  • fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Adaletle ne alakası var yahu bölüm sonu boss'u elbette zor olacak. Bloodborne ya da Darksouls oynasan hayata küsersin o zaman.
    Kayranla kapışmak Lethoyla kapışmaktan daha zor bana göre. Letho Quen korumasına geçtiğine uzak durmak lazım, attığı Aard darbelerine dikkat ederek kaçak dövüşeceksiz biraz çokta zor bir boss değil.
  • Beyler bu oyunu 512mb 9600gt o.c ve e5300 açar mi? 3 gb ram.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Letho ile kavga etmemiştim. Konuşup ayrılmıştık.
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Aynen o adalet konusu saçma olmuş. Ama nasıl sinirlendim varya sinirdem yazdım onları

Doğru diyosun Dark Souls ile Bloodborne benden uzak Allah a yakın olsunlar Oyunda öldüğüm zaman delirecekmiş gibi oluyorum ve de bir kere oynadığım bir yeri bir kere daha oynamak işkence gibi geliyor bana . Onları oynamaya çalışsam harbiden tımarhanelik olurdum.
  • feriox kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi de bana aşırı zor geldi. Siz nasıl geçebildiniz ki Letho yu .

Herif dakkada bir ya Aard ya bomba atıyor. Youtube de izledim videosunu sürekli bomba atıyordu oynayan adam ve Letho sersemliyordu , o ara Allah ne verdiyse vuruyordu adam. Ben de denedim onu, dallama ne zaman bomba atsam tam attığım anda Quen i açıyor hiç bi işe yaramıyor. Ara sıra rast getirsem de onlarda da sersemlemiyor , doğru düzgün canı da gitmiyor zaten. Kılıçla öldürmeye çalışsam zaten yakınına gelince direk Aard gönderiyor . Ne yolla denediysem yapamadım kısacası. Valla helal olsun size geçtiyseniz . Benim geçebileceğime dair hiç umudum yok .
  • Sonunda oyunu bitirdim . Hayal kırıklığı olmadı tabi ki . Oldukça beğendim oyunu . Grafikler , dövüş sistemini ilk oyuna göre oldukça beğendim. Ancak oyunun sonuna geldiğimde yaptığım hataların acı tablosunu en net şekilde gördüm. Oyunda yan görevlere neredeyse hiç bakmadım. Direk ana görevlere daldım ve sonuçlarını ağır ödedim. Ejderha bölümüne geldiğimde 29 lvl idim. Youtube de bölümü izlediğimde ise adamın 33-34 lvl olduğunu gördüm. Üstelik de üzerindeki itemler felan benimkilerden farklı gözüküyordu.(Büyük bir ihtimalle benimkilerden çok daha güçlü itemleri vardı.) İşte o zaman pişman oldum baya. Siz siz olun yan görevleri felan eksiksiz yapın . Bakılmadık , didik didik edilmedik yer bırakmayın oyunda. Yoksa zaten oyunun Boss ları aşırı zor. Hiç altında kalkılmıyor sonra. Öyle ki ben 4 yerde oyunu kolaya alıp geçmek zorunda kaldım. (Gerçi oyun çıkalı 5 seneyi geçmiş bunları kimse okumaz ama ben gene de düşüncelerimi belirtmek istedim.)

Açıkçası Witcher 2 benim için ilk oyunun verdiği zevkin yanına bile yaklaşamadı diyebilirim . O ilk oyundaki dedektifvari görevler aşırı sarıyordu beni , çok zevkli geliyorlardı. Bu oyunun görevleri ise çok tırt geldi bana. Zaten yan görevleri yapmamamın asıl sebebi de oydu. Bunun haricinde oyunun bence en önemli eksikliği arkadaş eksikliğiydi. Yani size saçma gelebilir ama ilk oyunda benim Zoltan ve Dandelion un yanında Thaler , Vincent Meis , Siegfried , Shani , Abigail , Kalkstein gibi çok sevdiğim ve bana yakın gelen karakterler vardı. Bu oyunda daha fazlasını beklerken sadece Roche yi bulabildim. Bunun yanı sıra senaryo derinliği ve doyuruculuk olarak da ilk oyuna nazaran gerideydi. Her ne kadar grafikleri çok güzel olsa da her şey grafik değil .

Sonuç olarak başarılı buldum ben The Witcher 2 Assassins of Kings oyununu ama kesinlikle ilk oyun kadar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 1 Temmuz 2016; 16:25:28 >
    Başka pişmanlıksa oyunda görmediğin daha nice şey var. Oyunu bitirirsin, ancak bir kez daha başlarsan ve farklı seçimler yaparsan oyunda bunlar da mı varmış dersin. 2.oyundaki 2.Chapter'dan hiç bahsetmiyorum bile. Yani neredeyse oyunu ilk kez oynuyorum da diyebilirsin. Oldukça dinamik bir senaryo örgüsü var, dediklerim tüm seri için geçerli. Ben ilk oyunu Türkçeleştirme çalışmamdan ötürü 4 kere bitirdim, hala karşılaşmadığım şeylerle karşılaşıyorum. Son oyundaki alternatifleri söylememe gerek yok, dolu dolu bir oyun zaten
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilk oyunun çevirisi için çok teşekkür ederim . Diğer konuda etmeyi unutmuşum. Gerçekten çok beğenmiştim çevirinizi .

O konuda doğru diyorsunuz hocam . Oyunda seçimlerin etkisinin harbiden büyük olduğunu çokça duydum . Ama ne yazık ki bir kere oynadığım oyunu bir daha oynayamama gibi bir hastalığım var , dayanamıyorum yani tekrardan oynamaya ne kadar farklı seçimler yapma şansımız olsa da , ne kadar merak etsem de . İlk oyunda da gelmişti başıma bu olay . Mesela acaba Alvin i Shani ye versem gidişat nasıl olacaktı ? ya da Vahşi Av ın kralı gelip Yanan Gül ün liderininin ruhunu almaya geldiğinde izin versem ne olacaktı gibi , bu oyunda bir adım daha ileri taşımışlar galiba bunu. Tekrar tekrar oynayabilen kişiler için çok büyük bir nimet önümüze oyunun gidişatını değiştirebilecek seçenekler sunulması . Keşke ben de yapabilseydim ama dayanamıyorum . O yüzden pişmanlık olarak görmedim bunu.

Hayırlı akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 1 Temmuz 2016; 17:23:06 >
    Oyun size 80-90 saatlik deneyim sunuyor. Siz 30 saatle yetinmek durumundasınız öyleyse, toplam geçirdiğiniz zaman değil tabii ki oyunda size sunulan hikayenin deneyimlenme ölçüsünden bahsediyorum, kişinin süreyi kullanmasına bağlı olarak bu çizelge uzar ya da kısalır elbette. Tek seferde klasik bir macera oyunu gibi %75-80'lerde oynama şansınız yok. neyse sağlık olsun, daha nice oyun var nasılsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 1 Temmuz 2016; 19:09:44 >
  • Beyler bende bir kılıç sırtında diğeri belinde ikisininde sırtında olmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 2 Temmuz 2016; 20:26:19 >
  • arkadaşlar oyunu ben yukarıdan oynamak istiyorum, nasıl yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

arkadaşlar oyunu ben yukarıdan oynamak istiyorum, nasıl yapacağım?

Sadece Witcher 1 de olan bir seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

quote:

oyun inanılmaz karışık geldi, bilgisayarda ısınıp kapandı zaten
  • quote:

quote:

quote:

Kontroller zor gelebilir ama alışırsın. Gamepad varsa çok daha kolay oluyor, öneririm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kontroller zor gelebilir ama alışırsın. Gamepad varsa çok daha kolay oluyor, öneririm.

RPG kolla oynanır mı hocam? Yapmayın, bilgisayar kendi kendini kapamazsa hız kesmeden oynayıp alışırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

RPG kolla oynanır mı hocam? Yapmayın, bilgisayar kendi kendini kapamazsa hız kesmeden oynayıp alışırım

Witcher 2 ve 3 gamepad ile bitirdim. Fps harici klavye mouse tercihi etmiyorum. en fazla 1 saat içinde alışırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 3 Temmuz 2016; 3:33:24 >
  • Oyunda 3. bölümde bazı odalarda elektrikli kasalar var onu nasıl açıcaz? Bide şöyle bir not var.

• Beyler ilk bölümde fare sola bas diyor, basıyorum kapı açılmıyor, ilk bölüm 15 sanniye sonraki kapı
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.