Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 gb ram 1333 mhz
    Gtx 970

ile ultrada 20-30 fps alıyorum . neden ? yüksek ayarlarda ise 50-60 fps alıyorum 2011 de çıkan bi oyun için neden ultrada oynayamıyorum bu sistemle
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Amd fx 8350 4.00 GHZ
    8 gb ram 1333 mhz
    Gtx 970

ile ultrada 20-30 fps alıyorum . neden ? yüksek ayarlarda ise 50-60 fps alıyorum 2011 de çıkan bi oyun için neden ultrada oynayamıyorum bu sistemle

Her şey en son ayarda 45-60 fps arası alman lazım gtx 970 ile. Ubersampling var onu kapatırsan sabit 60 alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Amd fx 8350 4.00 GHZ
    8 gb ram 1333 mhz
    Gtx 970

Her şey en son ayarda 45-60 fps arası alman lazım gtx 970 ile. Ubersampling var onu kapatırsan sabit 60 alırsın.

Teşekkürler hocam herşey ultrada sadece dediğinizi kapattım 60 fps sabit oldu :)
  • windows 10 da çalışmadığı doğru mu?
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Doğru değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Doğru değil.

peki diğer nispeten eski oyunlar win10 da çalışıyor mu hocam
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    90`lardan kalanlar dahil denediğim tüm eski oyunları çalıştırdım. nadiren de olsa ek bileşene ya da bu sistemde oluşturamadığı bir dosyaya ihtiyaç duyabiliyorlar. bunları da resmi kanallar veya modlarla halledebiliorsun, yeterki hatayı doğru sözcüklerle araştırmayı bil. sorunu tespit eden ve çözen birileri mutlaka çıkıyor. sistemin ve oyunun güncel eksiksiz kurulması sıkıntıları yarı yarıya hallediyor, en başta önemli kısım bu...
  • kaç yıllık oyun dedim açtım tüm ayarları, fps rahatsız etmeye başladı, übersamplingi kapatmak gerekiyormuş.
    görsellik olarak bir şey fark edemedim ama oyun baya rahatladı.

bir de türkçeymiş, öyle başlayayım dedim ama 1i ingilizce bitirince böyle alışamadım
  • Evet bende witcher 2 yi 32 saate bitirmiş bulunuyorum. şimdi merakla beklediğim 3 e geçebilecem :)
  • Witcher 2 yi steamden aldım bi kaç hafta önce yaklaşık 10 saate yakın oynadım ama oynama sürem 1 saat gözüküyo sadece steamle alakalı bi sorun değil sanırım çünkü diğer oyunlarda böyle bi durum yok
  • Herkese iyi günler dilerim , The Witcher 2 oyunu resmi olarak Türkçe alt yazı desteğine sahipmidir ? The Witcher 3 oyununu Türkçe olarak oynayıp beğendim , eğer Witcher 2'de resmi olarak Türkçe alt yazı desteği varsa 2.oyunuda satın alayım.
  • oyunda resmi türkçe dil var oyunu direk türkçe olarak oynuyorsun ve kesinlikle tavsiye ederim witcher 3 gibi açık dünya değil yarı açık dünya gibi bir durum var ama ben bir kaç farklı senaryosunu oynadım tavsiye ederim...
  • 1.oyunu bitirdikten sonra bir heyecanla kurdum oyunu ama bilgisayar fena kastı. eski zaten sistem

q8400 2.66 ghz 4 çekirdek işlemci
    9800gt 512 mb ekran kartı
    4 gb ram

yeni bilgisayara kaldı bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

1.oyunu bitirdikten sonra bir heyecanla kurdum oyunu ama bilgisayar fena kastı. eski zaten sistem

4 gb ram

İslemcin iyide ekran kartin zayifmis,kac nesil oncenin karti

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

1.oyunu bitirdikten sonra bir heyecanla kurdum oyunu ama bilgisayar fena kastı. eski zaten sistem

4 gb ram

önereceğin bir ekran kartı var mı ? mümkünse medium da oynatsın ama.

2.el alacam

anakartım: gigabyte ep45-ds3p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 28 Eylül 2016; 3:01:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

4 gb ram

önereceğin bir ekran kartı var mı ? mümkünse medium da oynatsın ama.

2.el alacam

anakartım: gigabyte ep45-ds3p

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-hd7850-sapphire-1gb-ekran-karti-338714713/detay

Bu tarz bir kartla yuksek ayarlarda oynarsin

• arkadaşlar 1. oyundaki save dosyalarımı kaybettim
    şu anda kral kızının öldüğünden bahsetti ben kralın kızını 2 kez kurtarmıştım 1. oyunda
    save dosyalarını indirebileceğim bir yer bilen var mı ?

edit: arkadaşlar save dosyalarını aşşağıdan indirdim fakat bir sorum olucak
    http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/180/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher2%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D180&pUp=1

yukarıda linkde ki savelerde Neutral ve order arasında ki farkı hatırlayamadım, nerede kim ile yapıyorduk bu seçimi hatırlayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 4 Ekim 2016; 1:04:22 >
  • 2. oyunu 36 saatde bitirdim şimdi kaldırcam fakat save dosyalarını bulamıyorum

c:\Users\<your username>\Documents\Witcher 2\config burada en son ayın 3 ünde açılan kayıtlar bulunmakta kayıtların hepsini nereden bulabilirim ?

windows 10 kullanmaktayım

edit buldum

c:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<your Steam user ID>\20920\remote (32-bit Windows: c:\Program Files\The Witcher 2) buradaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 16 Ekim 2016; 22:07:25 >
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim , Witcher 3 oyununu oynayıp beğendim bitirdikten sonra , Witcher 2 oyununu da satın aldım lakin , 3. oyundan sonra kontroller oldukça zor geldi sormak istediklerim.

1) Witcher 3. oyundaki gibi haritada yer işaretleyip mini haritada takip etme sistemi yokmu , 2. oyunda , görev olan yere gitmek oldukça zor oluyor ,bazı görevlerde haritada yer işareti de belirmiyor , kısaca oyunda görevin olduğu yere nasıl en kolay ulaşılır.
    2) Oyunda haritada istediğimiz yere ışınlanma yokmu ?
    3) Oyunu kolay zorluk seviyesinde oynamama rağmen Witcher 3 oyunundan sonra oldukça zor geldi , ormandaki başı boş canavarlar bile zorluyor neredeyse , bunu daha kolaylaştırmanın bir ayarı varmı ? yoksa gelişmiş silah ve zırhlarmı lazım.
    4) 3. oyundaki gibi çatışma esnasında iksir içme yokmudur ?

Teşekkür ederim.
  • Save dosyalarini almaniza luzum yok esasen

Steam Cloud destegi var oyunun

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.