Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence önce 1. oyunu sonra 2. oyunu oynayın hem 1. oyunun save gameini de 2. oyuna aktarır öyle devam edersiniz, kontroller 1. oyunda da 2. oyunda da biraz karışık gelebilir başta fakat çok kolay alışıyorsunuz alışınca ne kadar iyi olduğunu anlarsınız. 2. oyunda çatışmada iksir içemezsiniz, zaten çatışmanın doğacağı anları anlamak çok zor değil, sık sık save almanızı tavsiye ederim. ek olarak 2. oyunun oyun içi menüsü biraz daha iyi 1. oyundan.

birde 2. oyunu başlarda biraz kolayda oynayın sonra zora alın, alışınca zor bile çok kolay geliyor çünkü, zorda oynayamıyorsanız dövüş olayını kavrayamamışsınız demektir
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    1) Malesef haritada işaretleme yapılamıyor neyse o. Tabana kuvvet ilerleyeceksin.
    2) ''Fast Travel'' diyorsun sanırım hayır oda bulunmuyor oyunda.
    3)evet oyun witcher 3'e göre biraz daha zordur zırh silah yapmak bayağı etki ediyor yapmaya çalış.
    4)çatışma esnasında yok malesef çatışmalardan önce meditasyon yaparken istediğin iksirleri toksisite seviyesini aşmayacak şekilde ard arda içebilirsin.

Not: Belli ki hikayeye daha fazla hakim olmak için oynamak istiyorsun. O yüzden kolayda oynamak senin yararına zaten. Keşke Witcher 2'den sonra 3'ü oynamış olsaydın daha iyi olurdu, böyle geriye gittiğinde çoğu özelliğin olmadığını görünce insan biraz afallıyor haliyle. Oyunda at yok, fast travel yok, Yarı açık dünya gibi ''belli başlı yerlerden gidiyorsun görevlere alternatif yollar kestirmeler fazla yok falanda filan işte'' ama bütün bunlara rağmen oyna bitir oyunu. İlk oynadığımda hayran kalmıştım witcher ile tanışmam 2. oyunla oymuştu.
  • Öncelikle cevap yazdığınız için her ikinizede teşekkür ederim hocam , @baddogan evet hocam The Witcher 3 Wild Hunt , Heart of stone ek pakedi ve Blood and wine ek pakedi bunları oynayıp bitirdim , oyunu beğenince 2. oyununda hikayesini merak ettim,

Sormak istediğim bir soru var oyunda görev listesinde bazı görevleri seçip aktif edince haritada görev yeri işareti belirmiyor , görev açıklamasında da yazmıyor görevin nerede olduğu bu görevi nerede bulup gideceğiz örnek olarak "Geri gelen anılar" görevi , görev listesinden çift tıklayıp seçtiğimde haritada görev işareti belirmiyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 17 Ekim 2016; 22:57:37 >
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    görevin içereğini bir okuyun, onun görev olmaması lazım witcherın hatırladığı anılarından birini yazıyla daha sonra okuyabilin diye anlatıyordur muhtemelen genede bilemedim
  • Witcher 1 in save dosyalarını nasıl 2 ye aktarabiliriz ? Bende iki oyununda steam versiyonu var ama 2. Oyun görmüyo kayıt dosyalarını .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sistemim i7 4702mq 8gb ram gt 740m 2gb ekran kartı ama oyun çok kasıyor en alt ayarlarda 20 25 fps alıyorum sorun nedir acaba yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemcoskun26 -- 25 Kasım 2016; 20:7:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemcoskun26

Arkadaşlar Sistemim i7 4702mq 8gb ram gt 740m 2gb ekran kartı ama oyun çok kasıyor en alt ayarlarda 20 25 fps alıyorum sorun nedir acaba yardımcı olabilecek var mı ?

Açıksa Ubersampling ayarını kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: Cemcoskun26

Arkadaşlar Sistemim i7 4702mq 8gb ram gt 740m 2gb ekran kartı ama oyun çok kasıyor en alt ayarlarda 20 25 fps alıyorum sorun nedir acaba yardımcı olabilecek var mı ?

Açıksa Ubersampling ayarını kapat

Kapalı hocam her şey düşükte 30 fps de oynuyorum hafif kasma var buna sıkıntım yok ama neden böyle onu anlamadım sorun orada :D
  • bende aynı sisteme ek olarak grafik kartı gtx770m var bende high ayarda 40 fps anca alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

bende aynı sisteme ek olarak grafik kartı gtx770m var bende high ayarda 40 fps anca alıyorum.

Oyundan kaynaklanan bir sorun var galiba steamda 3 oyunu aldım ilk oyun sorunsuz bitti bundan böyle oldu 3. oyunu kaldırmayacak diye korkuyorum :D
  • "ben 3 oyunda high ayarlarda ortalama 20-25 fps alıyorum. ama grafikler aşırı farklı.
  • quote:

"ben 3 oyunda high ayarlarda ortalama 20-25 fps alıyorum. ama grafikler aşırı farklı.

Bende 3. oyun tahmini kaç fps verir hocam rahat oynar mıyım ?
  • şimdi bende 770m var ve high ayarlarda açıyorum ama tabi hepsi değil bir çok ayarı kısıyorum fakat yine de optimizasyon olarak w3 w2'den daha iyi. low ayarlarda oynarsın. forumda 20 liraya gog hesap satan var. bir dene istersen yoksa satarsın...
  • quote:

şimdi bende 770m var ve high ayarlarda açıyorum ama tabi hepsi değil bir çok ayarı kısıyorum fakat yine de optimizasyon olarak w3 w2'den daha iyi. low ayarlarda oynarsın. forumda 20 liraya gog hesap satan var. bir dene istersen yoksa satarsın...

Sağol Hocam 2 bitsin artık deneyeceğiz :D
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben Witcher 3 + Tüm DLC içeriklerini bitirmiş birisi olarak Witcher 2 oyununada sahibim fakat hiç başlamamıştım.

Nasıl bir oyun? Oynanırsa 3'ü aratırmı ve açık dünya mı?

Görev çeşitliliği witcher kontratları vs ne durumda acaba?

Witcher 3 oynarken bir yerden geçtiğimizde başımıza bir anda bir şey gelebiliyordu 2 için geçerli mi bu durum acaba.

Aydınlatabilirseniz çok sevinirim teşekkürler dilerim.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Witcher 2= Witcher 3 beta test
  • Witcher 2 ne biçim grafikleri vardı. Hala bazı ultra ayarlar bi sonraki neslin kartlarını ciddi ciddi zorluyor ama atmosferi muhteşem.

Bu şekilde fps de zorlanan varsa deneme yanılma yöntemiyle performans yiyen ayarı bulup kapatsınlar. Überörnekleme diye garip bişey var. Sanırım daha yüksek çözünürlüklerde bi anlam teşkil ediyor. Ben açtığımda performansı kırmaktan başka bir fark göremedim. Yalnız işlemcinizin de iyi olması gerekir. Tek başına gpu kurtarmayabilir.

3. sünü oynamadım ama iki kez bitirdiğim Witcher 2 de iksirler olmazsa olmazımdı. işi gücü bırakır ot topla saman bul, fakat biraz zor diyenler için maalesef başka yol yok.

Witcher 2 demek İksirler alemine merhaba demek.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Aslında keşke birinci oyundan başlayıp sırayla bitirseydin ama şimdide oynamadiklarin varsa onları oyna senaryodaki eksiklikleri tamamlarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Arkadaşlar merhaba,

Ben Witcher 3 + Tüm DLC içeriklerini bitirmiş birisi olarak Witcher 2 oyununada sahibim fakat hiç başlamamıştım.

Witcher 3 oynarken bir yerden geçtiğimizde başımıza bir anda bir şey gelebiliyordu 2 için geçerli mi bu durum acaba.

Seriye yeni başladım ve şu an 2.oyunun ortalarındayım.İlk diyeceğim şey keşke seriye ilk oyundan başlasaydın.İlk 2 oyun da oldukça iyiler.Sorularına gelecek olursak 3'e gelmedim doğal olarak ama hikaye dışında hakkında çok bilgim var.2 ile kıyaslayacak olursam aslında üstte arkadaşın da dediği gibi 3.oyunun betası,demosu gibi bir şey.Yani 2'de harika bir yapım ortaya çıkarıp 3'te de ne kadar sıkıntısı varsa üstesinden gelmişler gibi yapımcılar.3'ün altyapısını bu oyunda atmışlar yani.Galiba 3'ü aratır çünkü 3 gördüğüm duyduğum kadarıyla acayip dolu bir oyun.Pek çok kişi gelmiş geçmiş en iyi RPG olduğunu söylüyor.2 de çok başarılı olsa da öyle 3'te anlatılanlar gibi neredeyse kusursuz bir oyun değil,bazı sıkıntıları da var.Mesela en basitinden savaş dinamikleri 3.oyundaki kadar akıcı değil.Hayır oyun tam anlamıyla bir açık dünya değil,belli bölümlerden oluşuyor.Bir bölümü bitirince o haritada işin bitiyor,daha da geri dönemiyorsun oraya.Her bölüm kendi içinde bir açık dünya aslında tabii ama Witcher 3'e kıyasla devede kulak kalır,harita boyutları GTA Vice City kadar falan.Ha bence gayet yeterli ama kıyas yapıyorum.Görev çeşitliliği iyi,eğlenceli farklı görevler var.Witcher kontratları var ama 3'e göre biraz daha basitler (zorluk olarak değil,görev yapısı olarak) ve çok da fazla yok hatta ilk oyunda bile daha fazla vardı ama bazıları iyi zorluyor,o açıdan eğlenceli.Anlık olaylar durumu evet 2.oyunda da var.Tabii daha küçük bir harita olduğu için doğal olarak o kadar fazla değil ama yeterli o da.Sonuç olarak bence kesinlikle denemen gereken bir oyun,hatta fırsatın var 2'ye başlamadan ilkini de oynamanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Arkadaşlar merhaba,

Seriye yeni başladım ve şu an 2.oyunun ortalarındayım.İlk diyeceğim şey keşke seriye ilk oyundan başlasaydın.İlk 2 oyun da oldukça iyiler.Sorularına gelecek olursak 3'e gelmedim doğal olarak ama hikaye dışında hakkında çok bilgim var.2 ile kıyaslayacak olursam aslında üstte arkadaşın da dediği gibi 3.oyunun betası,demosu gibi bir şey.Yani 2'de harika bir yapım ortaya çıkarıp 3'te de ne kadar sıkıntısı varsa üstesinden gelmişler gibi yapımcılar.3'ün altyapısını bu oyunda atmışlar yani.Galiba 3'ü aratır çünkü 3 gördüğüm duyduğum kadarıyla acayip dolu bir oyun.Pek çok kişi gelmiş geçmiş en iyi RPG olduğunu söylüyor.2 de çok başarılı olsa da öyle 3'te anlatılanlar gibi neredeyse kusursuz bir oyun değil,bazı sıkıntıları da var.Mesela en basitinden savaş dinamikleri 3.oyundaki kadar akıcı değil.Hayır oyun tam anlamıyla bir açık dünya değil,belli bölümlerden oluşuyor.Bir bölümü bitirince o haritada işin bitiyor,daha da geri dönemiyorsun oraya.Her bölüm kendi içinde bir açık dünya aslında tabii ama Witcher 3'e kıyasla devede kulak kalır,harita boyutları GTA Vice City kadar falan.Ha bence gayet yeterli ama kıyas yapıyorum.Görev çeşitliliği iyi,eğlenceli farklı görevler var.Witcher kontratları var ama 3'e göre biraz daha basitler (zorluk olarak değil,görev yapısı olarak) ve çok da fazla yok hatta ilk oyunda bile daha fazla vardı ama bazıları iyi zorluyor,o açıdan eğlenceli.Anlık olaylar durumu evet 2.oyunda da var.Tabii daha küçük bir harita olduğu için doğal olarak o kadar fazla değil ama yeterli o da.Sonuç olarak bence kesinlikle denemen gereken bir oyun,hatta fırsatın var 2'ye başlamadan ilkini de oynamanı tavsiye ederim

Hocam ben grafiklerden falan başlamamazlık etmedim. Ben RPG oyunlarına çok fazla yakınım. Ben 1-2 oynamak yerine 200+ saat oynanış sunan oyunu oynayayım direk dedim yani dayanamadım.

Bunuda nasıl yaptım 1. ve 2. oyuna ait internette yazılan kaynakları içerikleri çok fazla şey okuyarak 3. oyuna geçiş yaptım. Buda haliyle beni 3.oyuna direk bağladı. Witcher 2 oynamadım derken sadece başlangıcını oynadım kral katili ünvanını alıp bıraktım.
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.