Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internetten bak o kenardaki ışıklı seyleri doğru sıayla söndürerek açılıyor notuda internetten bulursun youtubeda ben buldum witcher 2 test letter yaz cıkar
  • Oyunun ekstra paketleri varmi bitirdim ama doyamadim ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun farklı sonları var hepsini bitirdin mi?
  • Beyler oyuna başlayacağımda ilk oyunun save dosyasını atarsam bi fark oluyor mu? (ilk oyun bitti 2. ye geçeceğim)

Edit : Şimdi baktım aktarıyor ama çok önceki bir kayıt , 5. save yanan gül yoldaşlığı eski save i alamıyorum?

Edit:2 Onuda hallettim en son bölümdeki oto kayıta attım bölüm aktif değil sanırsam...

Grafikler şaşırttı gtx970m ultrada daha yüksek beklerdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 14 Temmuz 2016; 17:19:16 >
  • Beyler foruma giren oyunu bitirmiş varsa bi baksa ya ;

Elf lideri elleri bağlı jethroya gidiyoruz sonra ırda seçim var ben savaşmayı seçtim jethro ölmüyor 1-2 spell var adamda çok güçlü ne damage alıyor nasıl keseceğim bu adamı?

• Arkadaşlar bu oyunda geraltın üstünde bir parlaklık yok mu? Rahatsız edecek derecede duruyor renkler. Bir de altyazının rengi de beyaz olduğu için arka sahne rengi de açık bir renk olursa altyazıları okumak çok zorlaşıyor. Ayarlarda oynayarak bunları biraz olsun düzeltmem mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 23 Temmuz 2016; 18:24:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Beyler foruma giren oyunu bitirmiş varsa bi baksa ya ;

Elf lideri elleri bağlı jethroya gidiyoruz sonra ırda seçim var ben savaşmayı seçtim jethro ölmüyor 1-2 spell var adamda çok güçlü ne damage alıyor nasıl keseceğim bu adamı?

2 türlü de oynadım bitirdim hocam hatırlamıyorum ama kesiliyo
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Beni zorladı ama yendim neyse gelmişken şunu sorayım 3.bölüm başı

Vergendeki sahir bizim Saskiayı götürüyor bizde gidiyoruz ya yakalan yada gizlice gir diyor ben gizlice girecem bi yer bulamadım girecek neyse bir oda buldum kanalizasyona bakarken 4 tane yanan sembol ve kitap var incelenecek ve şifreli kutu , o kutuyu bir türlü açamadım bulmacayıda çözemedim o ne boş geçmek istemiyorum oyunla alakası var mı veya gelecektemi göreceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 23 Temmuz 2016; 18:40:37 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Video var tam çözüm hocam ordan takıldığınız yerlerin adını yani bölüm adını googlea sorarak videoya ulaşabilirsiniz

• Beyler bu oyun hala oynanırmı ayrıca oynama süresi ne kadar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: muscel

Beyler bu oyun hala oynanırmı ayrıca oynama süresi ne kadar ??

The witcher serisini oynamak istiyorsan 1 2 3 sırayla oynamalisin evet ikinci oyun oynanabilir grafikleride iyidir ben normal bir oynamayla 31 saatte bitirebildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

quote:

The witcher serisini oynamak istiyorsan 1 2 3 sırayla oynamalisin evet ikinci oyun oynanabilir grafikleride iyidir ben normal bir oynamayla 31 saatte bitirebildim

31 saat sürdüyse gayet iyi. Seriyi hiç oynamadım hazır yazın kafam rahatken şöyle 2-3 bitiriyim diyorum ama 1e cesaret edemiyorum eski geliyor biraz :)

O ne kadar sürüyor peki ?
  • quote:

quote:

quote:

31 saat sürdüyse gayet iyi. Seriyi hiç oynamadım hazır yazın kafam rahatken şöyle 2-3 bitiriyim diyorum ama 1e cesaret edemiyorum eski geliyor biraz :)

Yan görevlere bile pek dokunmadım eğer yüzde yüz bitirmek istersen bence rahat bi 40 saat sürer gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yan görevlere bile pek dokunmadım eğer yüzde yüz bitirmek istersen bence rahat bi 40 saat sürer gibi

bir için sormuştum ne kadar sürdüğünü. Yan görevlere hiç ellemezsek birinci oyun çok uzarmı ?
  • ben birinci oyuunu çözmekte baya zorlanmıştım yan görevlere pek dokunmadan 47 saat oynadım ve oyunu bitirdim
  • quote:

Bu hafta ikinci kez bitirdim oyunu. Bitirebilmek için baya rushladım. Üstüne neyin nerde yapılacağını bildiğim için 15 saat sürmüş ikinci kez bitirmem. İlk defa oynayan biri 25-30 saat oynayabilir diye düşünüyorum.
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    hocam witcher 3ten sonra dövüş sistemini çözemedim. Bi kolaylığı bir ipucu var mıdır acaba tavsiye verebileceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

hocam witcher 3ten sonra dövüş sistemini çözemedim. Bi kolaylığı bir ipucu var mıdır acaba tavsiye verebileceğiniz?

Hocam kısaca sol tık hızlı vuruş, sağ tık güçlü vuruş, E tuşu ile savunma pozisyonu, ctrl ile sign seçme diyebiliriz. Oyunun başındaki arena kısmı biraz detaylı anlatıyor karışık gibi gelebiliyor. Ordaki çoğu şeyi kullanmadım bile ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 31 Temmuz 2016; 0:22:46 >
  • quote:

ben birinci oyuunu çözmekte baya zorlanmıştım yan görevlere pek dokunmadan 47 saat oynadım ve oyunu bitirdim

eyvallah bire hiç bulaşmayım ben hikayesini öğrenip 2-3 bitiriyim.
  • quote:

quote:

ben birinci oyuunu çözmekte baya zorlanmıştım yan görevlere pek dokunmadan 47 saat oynadım ve oyunu bitirdim

eyvallah bire hiç bulaşmayım ben hikayesini öğrenip 2-3 bitiriyim.

1 den baslamalisin
    Senaryoda kopukluk olur

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.