Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görevlerden bahsediyorsun sanırım bazı görevler diğer bölümlerde devam ediyor yani onların tiki diğer bölümlerde tamamlanır fakat belki de atlamış olabilirsin görevi eminsen devam et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirtayfun

Görevlerden bahsediyorsun sanırım bazı görevler diğer bölümlerde devam ediyor yani onların tiki diğer bölümlerde tamamlanır fakat belki de atlamış olabilirsin görevi eminsen devam et.

Göreve tıklayıp enter yapınca ne yapıcağımı söylemiyor. Muhtemelen dediğiniz gibi zamanı gelince tamamlanır

Witcher 3'ten sonra görev sayfasına pek alışamadım :)

• Menüde ve oyun içinde fare hassasiyetini en aza çekmeme rağmen fare hareketleri çok hızlı. Oyun içinde dönüşler çok hızlı. Zamanında sanki düzeltmiştim ama o zaman pc grafiklerde çok yetersiz kaldığı için sonraya ertelemiştim. Şimdi de sorunun çözümünü bulamıyorum. Sanki ayarlara tepki vermiyor gibi fare imleci. Çok az değişiklik oluyor ama hala çok hızlı hareket ediyor. Çözümü bilen varsa çok yardımcı olacak sırf bu yüzden oyuna başlayamıyorum.

• IslakOtostopçu kullanıcısına yanıt

Bilgisayar fare ayarlarından mouse hızını azalt bakalım fayda edecek mi? Hatırladığım kadarıyla oyun içinde dönüşler kamera hareketleri biraz hızlıydı hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HighTechLowLife kullanıcısına yanıt

dpi vs düşürüyorum ama rahatsız edici bir kontrolsüzlük hissi var. Gamepadte aynı şekilde. Daha önce bunun bir ayarı vardı ve düzeltmiştim gibi hatırlıyorum ama yıllar geçti açıkçası. Belgeler config user içerisinde yaptığım değişikliklerde etki etmedi çözemedim durumu kaynakta bulamadım konuyla alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo555

Witcher 2deki resmi türkçe dil desteği kaldırılmış. Sebebini bilen var mı?

Ciddi misin Steam'den indirsek türkçe olmayacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

Ciddi misin Steam'den indirsek türkçe olmayacak mı?

Alıntıları Göster

valla hocam ben de şok oldum ama son denediğimde hakkaten kaldırılmış görünüyordu. hiç bir şekilde steamde türkçe giremedim. artı başkaları da aynı şeyi dile getirmiş. neden bilmiyorum ama Witcher 2den resmi türkçe yamayı kaldırmışlar

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt

E türkçe dili nasıl kuracağız şimdi hocam? Eski zamanda download edilmiş bir oyun bulup dil dosylarını mı çekmek lazım?  

• Yüklemekle uğraşamam da oyunun grafik ayarlarını yaptığımız launcherde türkçe yok mu?

• WhyNot? kullanıcısına yanıt

dil dosyalarının oyunun hangi klasöründe saklandığını söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım hocam. boyutu çok büyük değilse upload edebilirim. oyunu oynamaya niyetlenip kurmuştum 1 aydan fazla oldu sanırım. bir süredir steam'i de hiç açmıyorum otomatik olarak dosyalar değişmiş olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo555

valla hocam ben de şok oldum ama son denediğimde hakkaten kaldırılmış görünüyordu. hiç bir şekilde steamde türkçe giremedim. artı başkaları da aynı şeyi dile getirmiş. neden bilmiyorum ama Witcher 2den resmi türkçe yamayı kaldırmışlar

Alıntıları Göster

ben oyunu kuralı 1 ay oldu, Türkçe açabiliyorum şu an

yani kazara sildim diyelim Türkçe destekten mahrum mu kalacağım

• Resmi olarak eklenen Türkçe dilin kaldırılması bana hiç mantıklı gelmedi bu gece indirip bakacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: josrdr

ben oyunu kuralı 1 ay oldu, Türkçe açabiliyorum şu an

yani kazara sildim diyelim Türkçe destekten mahrum mu kalacağım

Alıntıları Göster

evet muhtemelen hocam. yada gayri resmi türkçe yama yüklersiniz varsa o şekilde olur

• Oyunu hususi bu muhabbetten dolayı indirip kurdum tekrar steam de. Oyun bende Türkçe dil desteğine sahip?

Bu oyun steam cloude sahip değilmiydi? Tüm kayıtlarım silinmiş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 14 Kasım 2020; 19:59:16 >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

sizde de sorun yoksa yanlış alarm

• Witcher 3 ile seriye başladım ve hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim tekrar tekrar açar oynarım ancak witcher 2 ye 4 kere şans vermeme rağmen bir türlü oyuna ısınamadım oynamak içimden gelmiyor.

• Oyunun başında gümüş kılıç yok, gelecek mi yoksa kendimiz mi satın alacağız?

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Hocam hatırladığım kadarıyla cucelere yaptiriyorduk bir görev sadece buydu sizi yönlendirecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha baslarsayim Kayran i öldürdüm işte uzun kılıç ile en son, bakalım

• Witcher 1'i sadece 6 saat oynayabildim. Hikaye çok güzel olmasına rağmen, savaşa mekaniği rezalet ötesiydi. Yine de 2.bölümün ortalarına gelmiştim, ana hikayeyi öğrendim. Devamını da okudum ve Witcher 2'ye başladım.

1.oyundan sonra mükemmel geldi. Bütün hikayeyi okuyarak 30 saatte bitirdim. Seçimlerim (Roche ile devam ettim, Sile'yi öldürdüm, Ejderhayı öldürdüm, Leto'yu affettim ) 3.oyunda bu seçimlerimden devam etme gibi bir seçenek olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 2 Ocak 2021; 16:28:46 >
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.