Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyunu bitirdikten sonra başladım. Topluca saldırılarda nasıl bir yol izlemeliyim çözemedim hala. Çok fazla hasar yiyorum ilk oyunda toplu saldırılara karşılık vermek kolaydı. Bu arada konu spoiler kaynıyor keşke gizleseydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 28 Haziran 2018; 21:44:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

İlk oyunu bitirdikten sonra başladım. Topluca saldırılarda nasıl bir yol izlemeliyim çözemedim hala. Çok fazla hasar yiyorum ilk oyunda toplu saldırılara karşılık vermek kolaydı. Bu arada konu spoiler kaynıyor keşke gizleseydiniz.
    Vurkaç taktiğini ve özellikle Quen’i bol bol kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Witcher 3 ü 2 kere yan görevler dahil bitirmiş biri olarak witcher 2 oyun başından baydı beni çok vasat geldi
    Hocam sonradan acayip açılıyor ben sahsen witcher 3 zevki aldim pek cok noktada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Vurkaç taktiğini ve özellikle Quen’i bol bol kullanın

Alıntıları Göster
    Tamam hocam oyunu kolaya aldım hızlı hızlı bitirip 3'e geçmeyi düşünüyorum. 3. oyunu sindire sindire oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hocam sonradan acayip açılıyor ben sahsen witcher 3 zevki aldim pek cok noktada

Alıntıları Göster
    Witcher 3'ü keyifle oynayıp bitirmiştim. Hayatımda ki en güzel oyundu diyebilirim şuanda.

Ama asla 2. oyunu oynamadım ben. Eski gelir veya 3 kadar yapay zeka gerçekci değildir. Görevler güzel değildir gibi.

Witcher 2'de yan görev sistemi nasıl işliyor hiç bilmiyorum. Oyun açık dünya olmadığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Witcher 3'ü keyifle oynayıp bitirmiştim. Hayatımda ki en güzel oyundu diyebilirim şuanda.

Ama asla 2. oyunu oynamadım ben. Eski gelir veya 3 kadar yapay zeka gerçekci değildir. Görevler güzel değildir gibi.

Witcher 2'de yan görev sistemi nasıl işliyor hiç bilmiyorum. Oyun açık dünya olmadığı için.

Alıntıları Göster
    Hocam witcher 2de yan görev cok cok az ve oyun cok cabuk bitiyor

Ayrica art arda 5 6 buyu basma var bazi noktalarinda witcher 3 ten cok zevk aldim guven bana ve kesinlikle oyna

Bak mesela 1i beğenmedim cok amelelik yaptiriyor oynanisi da kotu ama 2ye asla haksizlik edemem ana gorevlerde 3le kapisir

• Sağlam oyun

• ben witcher a tersten başladım önce 3 ü bitirdim sonra bu son ,ndirimde steamdan 2 yi aldım ama oyunda ani fps düşüşlerinden bir türlü kurtulamdım oyun 40-45 fpslerden birden 10 fpslere düşüyor bu durum rastgele ve sık oluyor 20-30 sn sonra eski haline dönüyor. internette sıkıntıyı yaşıyan çok ama net bi çözüm bulamdım bu derde derman var mıdır? pc i5 4200h 8 gb ram ve 860m gtx (2. oyunu en azından orta ayarlarda ful hd de rahat açar diye düşünüyorum
  • erkayer62 kullanıcısına yanıt
    Galiba darboğaz sorunu yaşıyorsun. İlk olarak oyun grafiklerini yükselterek oynamaya çalış düzelmesi gerek. Düzelmezse termal macunu yenilemeni öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirtayfun kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler deniyecem ama notebook um eski açıp termal macun sürebilir miyim bilmiyorum şu süper örnekleme hariç hepsini yükseltip denicem bi de full düşürüp denicem bakalım
  • Önerilen sistem gereksinimlerine hangi akıl ile gtx 260 yazmışlar anlamadım, 360p için düşünmüşler sanırım. gtx 260 dan baya güçlü 950m ile çoğu ayarları düşüğe alarak 768p de ancak 60fps yukarısı yakalanıyor, youtube dan baktım 1070 bile 1080p de ultra da 60fps veremiyor, optimizasyon ciddi sıkıntılı bu oyunun
  • İlk oyunu da bitirirsem seriyi tersten bitirmiş olacam 3-2-1 diye gidiyorum hayırlısı bakalım. Bu oyunda güzeldi hikaye kısmında çok iyi iş çıkarıyorlar gerçekten.

Dethmold'u öldüremedik içimde kaldı...

Dünya bir yana Triss bir yana.. Evlenelim çoluk çocuğa karışalım kimsenin olmadığı ıssız bir yerde sonsuza kadar yaşayalım..
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bana göre Witcher 2 serinin en iyi oyunuydu. Witcher 3 daha büyük ama Witcher 2'nin ruhu daha sağlamdı.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Witcher 2 3ten daha iyiydi hocam önyargılı olmayın.
  • İlk oyunu bitirmiştim iki sene oldu galiba. Onu tekrar bitirip bu oyuna geçeceğim. Ya da direkt bunu mu oynasam? Oyunu indirdim, orta ayarlarda oynayabiliyorum. Başlayacağım yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

İlk oyunu bitirmiştim iki sene oldu galiba. Onu tekrar bitirip bu oyuna geçeceğim. Ya da direkt bunu mu oynasam? Oyunu indirdim, orta ayarlarda oynayabiliyorum. Başlayacağım yakında.
    Hikayeyi unutmuşsundur, o değil benim de aklıma soktun.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Unuttum hikayeyi. İlk oyunu indirip başlayacağım, indir beraber bitirelim.

Aklımda kalanlar prenses, cadı, sarışınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Unuttum hikayeyi. İlk oyunu indirip başlayacağım, indir beraber bitirelim.

Aklımda kalanlar prenses, cadı, sarışınlar
    Beyaz saçlı bi adam vardı.
  • Oyunun optimizasyonu rezalet.
  • Oyunları ingilizce oynuyorum. Bu kez istisna yapayım dedim, resmi tr altyazılı olduğunu görünce. Ne yazık ki türkçe yamalara karşı var olan ön yargımı iyice arttırdı. Çok kötü çeviri yapmışlar. Item rarity belirten ‘common’ kelimesini “ortak” şeklinde çevirmek gibi bir sürü saçmalık var. Anadilde oynamak hep hayal olarak kalacak sanırım.

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.