Bildirim
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (29. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: JCB
Oha, bir dakika.
Diğer bütün siparişlerimi iptal etmem lazım.
Sendit göndermiyor sandıydım az önce, mail geldi adamlardan.
Bir sürü adamın siparişi iptal edilmiş, Türkiye'ye göndermiyoruz diye, benimki edilmemiş, hayır iptal etmişlerdir diye başka yerlerde sipariş falan veriyorum bir de
Oley
Bende gittim göndermezler diye kendim iptal ettim Birde Steam'dan aldım üstüne.Steam'a ticket atıp iptal edip sendit'emi dönsem -
quote:
Orijinalden alıntı: Saşha
Bende gittim göndermezler diye kendim iptal ettim Birde Steam'dan aldım üstüne.Steam'a ticket atıp iptal edip sendit'emi dönsem
TF 2 oynuyorsan witcher 2 alanlara 3 eklenti veriyorlar
Sign of the Wolf's School
Three-Rune Blade
Hero's Tail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 13 Mayıs 2011; 20:57:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Saşha
quote:
Oha, bir dakika.
Diğer bütün siparişlerimi iptal etmem lazım.
Sendit göndermiyor sandıydım az önce, mail geldi adamlardan.
Bir sürü adamın siparişi iptal edilmiş, Türkiye'ye göndermiyoruz diye, benimki edilmemiş, hayır iptal etmişlerdir diye başka yerlerde sipariş falan veriyorum bir de
Oley
Bende gittim göndermezler diye kendim iptal ettim Birde Steam'dan aldım üstüne.Steam'a ticket atıp iptal edip sendit'emi dönsem
Valla ben göndermezler sandım, OGZ'de Monthius aradık öğrendik göndermiyorlar falan dedi. Ben de umudu kestim, ama gönderiyorlarmış -
Puf yine TF 2 itemleri hiç bıkmadılar.TF 2 varda hiç oynamıyorum.
Edit: Sendit'e mesaj attım şimdi ama hocam seninki sakata gitmesin yine dikkatli ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 13 Mayıs 2011; 21:04:04 > -
quote:
Gamepadle mi oynasam oyunu acaba
Eğer oyun xbox gamepadine tam destek verirse aşağıdaki programı oyunun klasörüne atacağım ve gamepad ile oynayacağım.
http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm
Fare + klavye ikilisi her ne kadar rpg oyunlarında etkili olsa da bilgisayarı lcd tv ye bağlayıp arkama yaslanarak gamepad ile oynamakta keyif verici oluyor.
Neyse oyun gelsin de hangisi rahat olursa o şekilde oynarız dert değil. -
Despatched diyor, kargoya verilmiş, bitti artık, uçakta geliyor -
www.ripten.comPage not found | RipTenhttp://www.ripten.com/2011/05/08/the-witcher-2-250-more-ultra-quality-screens-to-die-for/?showpage=5
250 tane yeni resim var özellikle verdiğim linkteki resimlerde gördüğüm kadarıyla ilk oyuna gore cinsellik bambaşka bir boyuta taşınmış bu oyunda:) -
Artık hevesim kaçtı Collector's Edition'a getirisi yok o kadar.Sendit olumlu dönüş yaparsa almayı düşünebilirim tekrar ama ne yapalım yıl sonunda Diablo 3 Col. Ed. alırız daha iyi -
şu an sadece pc için yapıldığına göre gamepad desteği pek olası değil , emulator dosyaları ilede olmaz yani -
Oyunda Gamepad desteği var. 2010 E3'te açıklanmıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: DerelictHuman
Oyunda Gamepad desteği var. 2010 E3'te açıklanmıştı.
oo iyi ozaman -
World of Witcher 2 Trailer
Hope Trailer
Love & Blood Trailer
How to Kill a Witcher Trailer
mükemmel 2 video daha
adamlar her siteye bir video yollamışlar heralde
manual
cdn.steampowered.comWelcome to Steamhttp://cdn.steampowered.com/Manuals/20920/The%20Witcher%202%20Manual%20-%20English.pdf?t=1305141546
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 14 Mayıs 2011; 11:08:14 > -
Sağolasın Atlantis. -
dayanamıyorum -
Beklemekten sıkıldım artık.Tembelliğimdende bir sürü oyun birikti.Hangisini başlayıp bitirsem bilmiyorum.Witcher 2 gelsin bakalım duruma göre bir sıralama yapıcaz. -
O videolar ne öyle O müzikler ne öyle hem oyunu bekliyorum hemde müziklerini çık artık çık
Edit: Facebook'ta düzenlenen soru cevap etkinliğinin özeti.Sorulara cevap veren Tomasz Gop.
Yazıda bildiklerimizi geçiyorum diğer önemli olanları yazayım
-Bütün DLC'lerin bedava olucaklarını söylüyor Tom bizde aslında böyle bekliyorduk.Birşey paralı olursa expansion pack demiş ama pek öyle olacağını sanmıyorum nolur nolmaz diye kaçamak cevaplar veriyor
-Oyun sadece 16:9 destekliyor (daha öncede yazmıştım) ancak ileride 16:10 desteğide patch ile gelicekmiş.
-X360 kolu rahat çalışıcak.
-Oyunda çok detaylı grafik ayarlama kısmı olucakmış.Yani Crysis gibi 3 tane seçenekten birini seçmiyoruz.
-Oyun DX 9 olucak, DX 11 destekli değil.DX 11 patch'i gelmesine gerek yok bence grafikler yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 14 Mayıs 2011; 8:19:39 > -
kaldı 3.... havalar böyle giderken oyuna dalarız iaşlah havalar düzelirse oynucak vakit bulmak da zor olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Velasew06
kaldı 3.... havalar böyle giderken oyuna dalarız iaşlah havalar düzelirse oynucak vakit bulmak da zor olacak.
Nerde oturyosun sen Alaskada mı? -
Dayanılmaz oldu bu bekleme işi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X