Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JCB

Dayanılmaz oldu bu bekleme işi

Dur hocam dur, daha Diablo III var.
  • beyler biri şu 1. oyunun konusunu özet geçse süper olur. rpg sonuçta mutlaka 1den bir şeyler katacaklardır. bilmeyenlere ve oynmak istemeyenlere faydalı olabilir.
  • quote:

Despatched diyor, kargoya verilmiş, bitti artık, uçakta geliyor

Bir sürü kişinin iptal edilmişti senin ki nasıl çıktı. araya tanıdık mı soktun ne yaptın Bu arada ogz'dekiler duymasın nazara gelirsin sonra

@Saşha:
    Geralt'ın sesinin değiştiğini sanıyordum. En azından videolar da bana öyle gelmişti. Ama değişmemiş olduğunu duymak sevindirici. 16:10 desteğinin gelecek olması ve dlc lerin ücretsiz olması da sevindirici. Bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

Bu arada witcher'ın yeni sitesinde forum kısmı hala aktif değil. Oyun çıkınca mı aktif edecekler bilgisi olan varmı?
  • Ekim gibi mi ne vermiştim ben bu siparişi, belki ondandır, onun haricinde bir şey yapmadım
  • quote:

Ekim gibi mi ne vermiştim ben bu siparişi, belki ondandır, onun haricinde bir şey yapmadım

O kadar zamandan sonra iptal etmeye korkmuşlardır. Hayırlı olsun. Güle güle kullan. :) Bende baya bi ikilem yaşamıştım CE'mi alsam diye. ama neyse derin bir iç çekerek digital sürümle idare edecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

beyler biri şu 1. oyunun konusunu özet geçse süper olur. rpg sonuçta mutlaka 1den bir şeyler katacaklardır. bilmeyenlere ve oynmak istemeyenlere faydalı olabilir.

Hocam inceleme sitelerine bakabilirsiniz. Mesela buradan bir arkadaşın hazırladığı bu yazıyı inceleyebilirsin. Ayrıca ikinci oyun birinci oyunun devamı. Yani kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Hatta şu anda çok uygun bir fiyata buradan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

quote:

beyler biri şu 1. oyunun konusunu özet geçse süper olur. rpg sonuçta mutlaka 1den bir şeyler katacaklardır. bilmeyenlere ve oynmak istemeyenlere faydalı olabilir.

Hocam inceleme sitelerine bakabilirsiniz. Mesela buradan bir arkadaşın hazırladığı bu yazıyı inceleyebilirsin. Ayrıca ikinci oyun birinci oyunun devamı. Yani kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Hatta şu anda çok uygun bir fiyata buradan alabilirsiniz.

baya bir aradım da özetini bulmadım. 2.si çıkacağı için tüm haberler onda 1.si geri planda kalmış bulması zor oluyor.
  • quote:

Konuyu ilk oyunu oynamamış arkadaşlar da okuduğu için genelde spoiler vermekten kaçınıyoruz. Üstüne bir de konu fena komplex. Ama kısaca özetlersek bizdeki "ergenokon davasının" ortaçağ versiyonu diyebiliriz.
    Detaylar burada var.
    http://www.oyun90.net/
    Ha bir de, katil uşak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 14 Mayıs 2011; 13:06:48 >
  • 1. Bu oyun kaç para ? Bide Orjinal almamız şart mı ?
    2. Yaw finaller başlıyor haftaya ben bunu hemen oynayamaıyoooooooom
  • salı günü ilk ücretsiz DLC geliyor yazıldı mı bilmiyorum..

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

Orijinalden alıntı: Velasew06

kaldı 3.... havalar böyle giderken oyuna dalarız iaşlah havalar düzelirse oynucak vakit bulmak da zor olacak.

Nerde oturyosun sen Alaskada mı?

ankara : alaska gibi maşallah..

haziran a gidiyoz paso - yağmur soğuk 10 derece hava var monlt geziyoz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

1. Bu oyun kaç para ? Bide Orjinal almamız şart mı ?
    2. Yaw finaller başlıyor haftaya ben bunu hemen oynayamaıyoooooooom

dijital pre sürümü steam de 45 dolar içeriğine göre iyi ancak kredi kartı ile satım alma şansım yok yoksa alırdım...yarısı peşin yarısı senet mi yapsam 2 de büyük baş
  • Bu oyunun türkçe en azından alt yazılarını bekliyorum. Bu konuda sevgili oyunseverlere güveniyorum ve oyun ileride oynanmak için rafta bekleyecek (fiyatta o zamana iner:)
  • Günler geçmek bitmek bilmiyor
  • Beyler Shopto ya oyunlar gelniş.Benim ürünüde göndermişler....Haid bakalım......
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

Orijinalden alıntı: Velasew06

kaldı 3.... havalar böyle giderken oyuna dalarız iaşlah havalar düzelirse oynucak vakit bulmak da zor olacak.

Nerde oturyosun sen Alaskada mı?

Yorumlarının hastasıyım hocam ki DH arşivime eklediğim bir mesajını da izninle paylaşmak istiyorum
     The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38
    Beyler Shopto ya oyunlar gelniş.Benim ürünüde göndermişler....Haid bakalım......

halen PROCESSING diyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

Orijinalden alıntı: can_38
    Beyler Shopto ya oyunlar gelniş.Benim ürünüde göndermişler....Haid bakalım......

halen PROCESSING diyor :/

Hocam benimki gönderilmiş.Seninkinide gönderirler....
  • ^^ bekliyoruz artık elden gelen birşey yok :\

bunu da izlemeden geçmeyelim.. sırf soundtrack'ları için alınır oyun

720p
    http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitcher2/video/6313852#toggle_video

• soundtrack harika. müthiş gaz veriyor. İlk oyununda soundları süperdi. Witcher 2 her yönden mest edecek bizi.

Bu arada adamların korsanı engellemek için uyguladığı sistem süper. Bütün firmalar oyuncuların cebinden 3-5 kuruş daha kazanabilmek için dlc çıkartır. Bunlarsa korsan almayın biz size çıkartacağımız dlcler ile mutlu edeceğiz çağrısı yapıyorlar. Örnek alınması gereken bir hareket. CDProjekt gönülleri feth ettin helal olsun :)

Çıksın artık şu oyun ne zormuş beklemek...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.