Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

arkadaşlar ilk oyun witcher i oynadım ben böyle gerizekalı kontrol mekanizması böyle gerizekalı kılıç tutma stili görmedim o yüzden direkt uninstall ettim. En son sürüm çıktı çıkacak ama çok şüphem var. Oblivion'u rahmetle anıyorum o oyun çıkalı ve ben defalarca kez görevleri tekrarlayalı uzun zaman olmuş fakat şimdiye kadar daha iyisini görmedim. Oblivion türünün tanrısı herhalde. ne denersem faydası yok.

şu anda bana ilk witcher'dan daha iyi kılıç animasyonları olan, kılıç tutulan bir oyun göster donla resmimi çekip koyacağım buraya..

Aslında Two Worlds 2 sayılabilir ama sırf donlu resmini görmek için
  • Kendine güvenen bir grup yokmu ya bu oyunu türkçe çevirmek için.
  • quote:

arkadaşlar ilk oyun witcher i oynadım ben böyle gerizekalı kontrol mekanizması böyle gerizekalı kılıç tutma stili görmedim o yüzden direkt uninstall ettim. En son sürüm çıktı çıkacak ama çok şüphem var. Oblivion'u rahmetle anıyorum o oyun çıkalı ve ben defalarca kez görevleri tekrarlayalı uzun zaman olmuş fakat şimdiye kadar daha iyisini görmedim. Oblivion türünün tanrısı herhalde. ne denersem faydası yok.

Oblivion severek oynadığım oyunlardandır. Ama oblivionu oblivion yapan animasyonları yada kılıç tutma stili değildir. Aksine kütük gibi animasyonlara sahiptir. Oynadığım birçok oyundan daha kötü animasyonları vardır. Ama sağladığı serbestlik ve özgürlük hissiyle sevdirmiştir kendisini. Aşağıda iki oyununda combat videoları var. izledikten sonra hala oblivionu animasyonlarını ve kılıç tutma stili olarak türünün tanrısı ilan ediyorsan diyecek birşey bulamıyorum. Bence bir oyunu eleştirmek için o oyunu yeterince oynamış olman gerek. Keyifli oyunlar...

The Oblivion Combat Video

The Witcher - Sword Combat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

quote:

bu resime dikkatli bak ve nerede olduğunu bul...

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

Bomba olmuş.

her zaman
  • pc guru 92 vermiş

Jeuxvideo magazine

conclusion = The Witcher 2 keeps it's promises and even more. The rpg that's cd project give to us is simply hallucinating. The devs give us an intelligent rpg, adult, beautiful and damn immersive. TW2 is higher than the first, and I even could say that it's the best rpg i have ever played.

Score: 19/20

bu elemanlar herkes DA 2'ye bol keseden puan verirken 12 vermişlerdi
  • oyun cıktı arkadaslar
    boyut 13.11gb
  • Tamamda ekmek vermiyolar daha....
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

oyun cıktı arkadaslar
    boyut 13.11gb

malum da yok orayı bekliyorum 17 sinde düşer.
  • quote:

oyun cıktı arkadaslar
    boyut 13.11gb

ben 9.22 gb olanı gördüm o da fake zaten.bunu görmedim.emin misin çıktığına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

oyun cıktı arkadaslar
    boyut 13.11gb

ben 9.22 gb olanı gördüm o da fake zaten.bunu görmedim.emin misin çıktığına?

Polonya versiyon içinde ingilizcede var.
  • Eeee.Şimdi çıktımı çıkmadımı.......Ben bulamadım....
  • Çıkmış arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

şu anda bana ilk witcher'dan daha iyi kılıç animasyonları olan, kılıç tutulan bir oyun göster donla resmimi çekip koyacağım buraya..

Aslında Two Worlds 2 sayılabilir ama sırf donlu resmini görmek için

hayatta sayılmaz. ben rpg'den bahsetmiyorum, son model kılıçlı aksiyon oyunlarından bile iyidir witcher'ın kılıçla dövüş animasyonları.. evet başlarda biraz kazma gibi gelir ama ilerledikçe skill puanlarını yatırdıkça hayvan gibi kombo geliştirmeleri gelir. oyunun yapımı için baya baya kılıç hocaları felan tutmuştu cd projekt.. two worlds 2 bildiğin 2 sokak ötesinden geçemez animasyon konusunda witcher'ın..
  • quote:

Her ne kadar gülünç olsa da, kontrol mekanizması kısmına katılmak zorundayım ben de.
    Oyunun geri kalan her kısmına aşık oluyorum ilerledikçe (müzikler özellikle <3 ohş be.) ama gameplay olarak combo tarzı bir mekanik zerre eğlendirmiyor beni açıkçası.
    Gerçi DA2'den sonra oynuyorum bunu, o yüzden o bile harika geliyor da daha önceki Witcher'a başlamaya çalışma çabalarında (evet, başlamaya çalışma çabası yani.) olduğu gibi aksiyon kısmı fena sıkıcı oyunda.

Geri kalan kısımları onun yerini fazlasıyla doldursa da kontrollerden nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

quote:

Oblivion severek oynadığım oyunlardandır. Ama oblivionu oblivion yapan animasyonları yada kılıç tutma stili değildir. Aksine kütük gibi animasyonlara sahiptir. Oynadığım birçok oyundan daha kötü animasyonları vardır. Ama sağladığı serbestlik ve özgürlük hissiyle sevdirmiştir kendisini. Aşağıda iki oyununda combat videoları var. izledikten sonra hala oblivionu animasyonlarını ve kılıç tutma stili olarak türünün tanrısı ilan ediyorsan diyecek birşey bulamıyorum. Bence bir oyunu eleştirmek için o oyunu yeterince oynamış olman gerek. Keyifli oyunlar...

The Oblivion Combat Video

The Witcher - Sword Combat

İstediğin Kan' sa Kesinlikle The Withcer her türlü ezer
  • Resmi olarak çıkmasına yaklaşık olarak 2 gün 2 saat kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Resmi olarak çıkmasına yaklaşık olarak 2 gün 2 saat kaldı..

Hayatımız beklemekle geçiyor zaten ki esas kasımı bekliyorum ben.Daha 6 ay var
  • İlk witcher ın en iyi yanlarından birisiydi dövüş sistemi..
  • ya çok kez geçti ama emin olmak için tekrar soruyorum; witcher 1'in save dosyaları üzerinden dvm etme imkanı olacak mı yani?

bir de; witcher 1 am olarak ne kadar sürüyordu... çıktığı zmn oynadım bitirdim bi kere o kadar... unuttum şimdi.. duruma göre tekrar başlayacam ama emin olamıyorum.. çok uzun sürecekse sıkılırım diye korkuyorum
  • Ben daha 1. oyunu oynamadım ilk önce onu oynayayımda sudan çıkmış balığa dönmeyeyim tabi nasıl dayanacaksam.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.