Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saşha

Teşekkürler hocam oraya gelince neutral kalıcam sonuçta Witcher'ız

Yalnız natural kalınca 2 grup da sana dalıyor benden söylemesi İster kaç ister item,para vs düşürmek istiyorsan hepsini öldür
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

Orijinalden alıntı: emre544

ben de bilsem saklardım ya saveleri.sildim çoktan.mass effect savelerinin yayınlandığı siteler gibi bi site de witcher için bulursak iyi olur.ordan indirir devam ederiz 2. oyuna.
    Aynen.Öyle bir site bulursan ya da oyunun bitmiş olduğu bir save bulursan özelden bana da yollarmısın?

bakındım nete şöyle bi ama bulamadım öyle bi site.tabi ki bulursam haber veririm sana da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

Madem az kaldı girip bitireyim bir çırpıda, sabaha bitmiş olur artık.

@HunterDare

Hocam şimdi birşey hatırladım, sanırım Witcher 2 başlarken ilk oyundaki önemli kararları oyun başlarken seçebiliyoruz yani savegame'i silinenler için öyle birşey yapmışlardır.Tabi Raven armor güme gider

Birde iki tarafta neutral kalabiliyormuyduk.Ben nonhuman asileri seçtim ama order'la aramın bozulmasınıda istemiyordum

Dragon agede vardı inşallah witcher da da vardır.Çünkü oyunu sömürmüştüm bildiğin,bütün yan görevleri falan yapmıştım,o kadar emek boşa gitmesin.

Natural olayında:

Act 2 de birini seçmek zorundasın ama act 3 de köyde savaştıkları zaman her 2 tarafıda seçmeyip ordan ayrılıyorsun,natural kalmış oluyorsun,hikaye anlatım yerinde de natural kaldı diye belirtiyordu hatta yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir cümle geçiyordu: Witcherların doğasında natural kalmak vardır ve geralt da bunu yaptı. Tarzında bir cümle geçiyodu bi yerde.

Hayır, Act2'de de tarafsız kalabiliyorsun. Ben mesela iki tarafla da çarpışma hakkında konuşup, iki tarafa da "Düşüneceğim." cevabı vermiştim(Farklı bir şey de olabilir, hatırlamıyorum).

Bu dedikleriniz Act2 değilde Act3 ile 4 olmasın.Yani şöyle söyliyim Chapter 3'te banka soygunu oldu asilere yardım ettim orada başka seçenek göremedim.Chapter 2'de Swamp'ta savaşmışlardı oradada bana düşen birşey yoktu o sırada Mage Tower'da savaşıp baygın düşmüştük.Dediğim gibi Chapter 4'te köye geldim acaba dediğiniz tarafsız kalabilme Chapter 4'mü?

"Act 2'de birini seçmek zorundasın." demişsin. Buna karşılık olarak söyledim. Act4'te de seçmek zorunda değildin, neutral kalabiliyordun. Act3'te Scoaitel'e yardım edebilirdin ya da çekip gidebilirdin, ama bu taraf seçmek değil. Olaya karışmamak oluyor.
  • HOURS LEFT...

• Act 3'te banka soygununda bir tarafı seçmek zorundasınız yeni oynadığım için söylüyorum.

@HunterDare

Öf o kötü oldu işte tarafsız kalınca Witcher 2'de nasıl bir etkisi olur acaba yada bir tarafı seçince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

HOURS LEFT...

ah ah geçmek bilmiyor şu saatler...uykum var yatacam ama sırf ha çıktı ha çıkacak,oyunu indirmeye koyulur da yatarım belki diye nöbetteyim.
  • @Saşha

Oyunu witcher 2 çıkmadan bitirebilirsen bana son saveni yollar mısın? Çok fazla boyutu yoktur zaten,fazla kasmaz upload ederken.
  • Tabiki hocam ne demek yollarım

Bugünde geçsin artık yarın akşam 6 gibi çıkıyor Tabi Steam pre-load'u açmazsa ...
  • quote:

Act 3'te banka soygununda bir tarafı seçmek zorundasınız yeni oynadığım için söylüyorum.

@HunterDare

Öf o kötü oldu işte tarafsız kalınca Witcher 2'de nasıl bir etkisi olur acaba yada bir tarafı seçince

Taraf seçmiyorsun ki... Yaevinn yardım isteyince reddedersen bu "neutral" bir seçim. Sonuçta olaya direkt etki etmiyorsun. Ben ya yardım ediyorduk ya da reddediyorduk diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

quote:

Act 3'te banka soygununda bir tarafı seçmek zorundasınız yeni oynadığım için söylüyorum.

@HunterDare

Taraf seçmiyorsun ki... Yaevinn yardım isteyince reddedersen bu "neutral" bir seçim. Sonuçta olaya direkt etki etmiyorsun. Ben ya yardım ediyorduk ya da reddediyorduk diye hatırlıyorum.

Yaevinn'i red ettiğinde onlarla savaşman gerekiyor.Arkadan Order geliyor ve beraber asilere karşı savaşıyorsunuz.Yani elbet taraf seçmen gerekiyor.
  • quote:

Tabiki hocam ne demek yollarım

Bugünde geçsin artık yarın akşam 6 gibi çıkıyor Tabi Steam pre-load'u açmazsa ...
    Eyvallah
  • İlk inceleme puanları..

quote:

CD-Action

+ well thought, mature story
    + nonlinearity - story branching points can be counted in tens
    + great, humorous dialogues
    + dynamic combat
    + perfect audio-visuals
    + will last for a long time

- stealth sequences
    - (slightly dissapointing) ending

quote:

There are 2 things about the ending. One- I can't wait, what happens next (the end definitely suggests a sequel). The second thing- the finale disappoints because it is quite short, and also there's lack of a real "pierdolnięcie" "big fucking blow") at the end of such an amazingly told story.

Score: 9.5

quote:

PC-Action

PC-Action

+ Charismatic, totally cool hero
    + decisions have a major impact on story and gameplay
    + Brilliant graphics, dense atmosphere
    + Prima drawn characters

- Story is weaker towards the end
    - 3 Act to short and poor in Quests
    - combat control sometimes inaccurate "

Score: Sehr gut (very good)

quote:

Pelite Magazine

Sexist, humoristic, atmospheric, brutal game which redeems all the expectations I had about it. Excelllent fantasy journey, that keeps the dream of this year of being the best roleplaying year ever alive"

Score: 93%

quote:

Jeuxvideo magazine

conclusion = The Witcher 2 keeps it's promises and even more. The rpg that's cd project give to us is simply hallucinating. The devs give us an intelligent rpg, adult, beautiful and damn immersive. TW2 is higher than the first, and I even could say that it's the best rpg i have ever played.

Score: 19/20
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

quote:

Jeuxvideo magazine

conclusion = The Witcher 2 keeps it's promises and even more. The rpg that's cd project give to us is simply hallucinating. The devs give us an intelligent rpg, adult, beautiful and damn immersive. TW2 is higher than the first, and I even could say that it's the best rpg i have ever played.

İnceleme puanları çok iyi görünüyor.Yanlız o lafı söyleyen (büyülttüğüm cümle) editor, ya rpg daha önce oynamamıştır, ya da oyun müthiş ötesidir.Bilgilendirme için saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

quote:

quote:

Jeuxvideo magazine

İnceleme puanları çok iyi görünüyor.Yanlız o lafı söyleyen (büyülttüğüm cümle) editor, ya rpg daha önce oynamamıştır, ya da oyun müthiş ötesidir.Bilgilendirme için saol.

abartı var sanki orada o kadar da değil .
  • Son bir gün ya

Şimdi oyuna "en iyi RPG" demek ya da "oynadığım en iyi PRG oyunu" demek bazı old school RPG oyuncularını kızdırabilir, ki kızdırıyor genelde de, ancak ben gereksiz buluyorum o reaksiyonu.

PS'de pixel pixel grafikleriyle WE5 oynarken oynadığım en iyi futbol oyunu olduğunu düşünüyordum. Gerçi henüz fikrimi değiştirmiş değilim ama bir gün daha iyisinin çıktığını düşünürsem ona da iyi derim, hani bu ihanet falan değil.
    Hemen bir oyuna çok iyi ya da en iyi diyince, "lan BG serisi, ID serisi, PT falan" diye atlamanın manasını göremiyorum.

Bu bahsettiğimiz eski ilah oyunlarla yeni nesilden bir oyunun adı yanyana geçecekse ben TW2'den daha iyi bir oyun düşünemiyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

quote:

quote:

Jeuxvideo magazine

diyebilir yani bence abartı bi durum yok. ilk witcher'ı bitirdiğimde hayatımda oynadığım en iyi rpg ve hayatımın oyunlarından biri demiştim.. işin komik tarafı o güne kadar 1 tane bile rpg bitirmemiştim (durun vurmayın:) sonra bende rpg açlığı başladı. bu böyle oblivion tarzı open world açlığı değil de oyun içerisinde seçimler yapabildiğimiz, oynayanı içine çekip bırakmayacak, uzun soluklu, az çok karakter gelişimine müsade edecek bi oyun oyun açlığı. mesela witcher'ı oynarken küçük çocuğu shani'ye veya triss'e (ya da abigail'di tam hatırlamıyorum) verirken bunları hissetmiştim. seçim yaparken oyunun bana tanıttığı karakterlerden ısınabildiğime vermiştim çocuğu.. ve daha bir çok seçimi oyunun beni yönlendirdiği gibi değil de içine girdiğim oyun dünyasında benim yönlendiğim-yönlenmek istediğim şekilde yapmıştım.. witcher'dan sonra fps-tps-strateji gibi oyun türleri çok yavan gelmeye başladı, ultra boştu böyle uzay shooter oyunları vardır aynı onlar gibiydi. bir gün ps2'ye final fantasy xıı aldım bi de diablo 2 kurdum. final fantasy xıı'yi bitiremedim ama çok sevdim, diablo 2'ye bayıldım defalarca bitirdim (üstelik hep necromancer'la :) ardına eskilere sarayım dedim başladım eski hack n slash, frp oyunlarını felan aramaya. doldurdum makinaya nox'tan tut fallout2'lere planescape torment'lere baldur's gate'lere morrowind'lere kadar. beğenmediğim oyun nadir çıktı ve çoğunu finalllerim bitince o yaz bitirdim... herhalde en sevmediğim içlerinde oblivion'du.. neyse işte deliler gibi frp oynuyordum gözlerim felan sulanıyor, kuyruk sokumumda ağrılar oluyordu. o 3-4 ayı asosyal geçirdim. bazı oyunları oynamadım bıraktım ama vakit bulsam tümünü oynardım. oynadığım eski usül bu tür oyunlarından ise %99'una da bayılmışımdır grafiklerine felan hiç bakmadan. ardına fazla oyun oynamaz oldum koca 1 sene. derken sonra tekrar açlık başladı risen ve dragon age çıktı.. risen'a çoğunluğun aksine bayıldım çünkü witcher'ı hatırlattı bana biraz. dragon age içinse çok heyecan yapmıştım sevmiştim ama öyle hayranı olacak seviyede değildim nedense (iyi oyundu aslında, da2'ye bakarsk DA harika geliyor geriye dönüp baktığımda). işin değişen boyutu konsol rpg'lerine merak salmaya başladım. tonla emülatör-rom vs indirdim eski nesillerden kaçırdıklarıma bakayım dedim. sonra gerek kuyruk sokumu ağrılarım (kıl dönmesi değilmiş baktırdım :D:) gerekse yoğun yolculuk yapıyor olmam sebebiyle taşınabilir emülatör çalıştıran bi konsol alayım dedim, baktım psp çalıştırıyor uygun bi ikinci el bulup aldım. oyunlarını yalayıp yuttum (aksiyon oyunları boş olsa da harbi sağlam rpg ve hack n slashler vardır el konsollarında) yine doymaz oldum geçen aylarda ucuza nintendo ds lite aldım sürüyle rpg felan var diye. ds lite aldık derken psp'ye öyle bir oyun geldi ki yukarıda saydığım tüm rpg geçmişim (witcher hariç tabi:)) silinip gidiyor gibi oldu. adı tactics ogre let us cling together ve oyun sıra tabanlı strateji rpg. içinde karakter gelişimi var, meslekler gırla gidiyor, diyaloglarda tercihler var, başlangıçta seçebileceğin yollar var, bir oyunda duyabildiğim en iyi soundtrack albümü var (ki oyunlarda müzik konusunda çok titizimdir, müziğine uyuz oldum diye hayvani not ortalamalı ds lite rpg'si dragon quest ix adlı rpg'den nefret etmiştim) 80-90 saat arası zerre tekdüzeleşmeden, sıkmadan beni bağlamışlığı var. biraz daha grind felan uğraşsam 100 saati rahat devirirdim bence. şimdi dönüp baktığımda hayatımda tactics ogre'den daha iyi bi oyun oynamadım diyesim geliyor.. üstelik bu oyun 16-17 yıllık bir snes oyunun yeniden yapılmış hali (grafikler felan o sürümle aynı pek değişiklik yok grafik konusunda genelde mekanik serileştirilmiş felan ama oyun muazzam görünüyor)

bunları şimdi niye anlattım. bazen öyle oyunlar gelebiliyor ki insan geriye dönüp baktığında ne var ne yok çöpe atabiliyor. witcher'ın ilk oyunu benim hayatımın oyunu olmuştu ki bu baldur's gate oynayınca da değişmedi, f2 oynayınca da, dragon age oynayınca da. witcher beni bi yola soktu, oyun anlayışımı tamamiyle değiştirdi ve şimdi gönlümdeki tahtını paylaşan tactics ogre'nin yanında. ben witcher'ı eski klasik rpg'leri oynamadan önce de en iyi rpg olarak görüyordum (bu yanlış çünkü daha önce rpg bitirmemişim bile) alayını oynayıp doymayıp el konsolu alıp japon rpg'lerine bile daldıktan sonra da (bu doğru oynamışım hala fikrim değişmemiş en azından deneyini yapmış gibi olmuşum) o yüzden diyeceğim ki witcher 2 de oynayana göre gayet gelmiş geçmiş en iyi rpg olabilir.. kiminin gözünde en iyi olsa da, kiminin gözünde olmasa da, teknik aksaklıkları, uzuun loading ekranları felan olsa da ilk witcher oyununda o en iyi olabilme potansiyeli hep vardı zaten.. yapanlar aynı, karakter aynı, marka aynı diyorum ve witcher 2 neden en iyi olmasın ki diyorum.. olur mu olur, bana göre olmaması şaşırtıcı olur.
  • Oyunun sonu biraz hayal kırıklığı yaşatıyormuş Tabi 16 farklı son var yinede aklıma takılmadı değil bu.
  • 4 ana son varmış ve bu 4 ana son kendi içindeki 4 ufak farkla birbirinden ayrılıyormuş..

ayrıca ce ve pe ile gelen karton geralt'lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 16 Mayıs 2011; 13:23:00 >
  • quote:

Oyunun sonu biraz hayal kırıklığı yaşatıyormuş Tabi 16 farklı son var yinede aklıma takılmadı değil bu.

Oyunun sonu muhtemelen bir expansion'a ya da Witcher 3'e doğru bir açık kapı bırakıyordur. 1'in de nasıl bittiğini hatırlarsınız, 2 o sahneden başlıyor anladığım kadarıyla. Bir cliffhanger kapanış olabilir, bu da beni çok rahatsız etmez. Daha fazla Witcher'a hayır denmez ne de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Oyunun sonu biraz hayal kırıklığı yaşatıyormuş Tabi 16 farklı son var yinede aklıma takılmadı değil bu.

Oyunun sonu muhtemelen bir expansion'a ya da Witcher 3'e doğru bir açık kapı bırakıyordur. 1'in de nasıl bittiğini hatırlarsınız, 2 o sahneden başlıyor anladığım kadarıyla. Bir cliffhanger kapanış olabilir, bu da beni çok rahatsız etmez. Daha fazla Witcher'a hayır denmez ne de olsa.

Eğer açık kapı bırakıyorsa banada gider.Başka birşey olmasa bari Zaten Witcher sürekli yenilenmeye hazır bir oyun.Paso Geralt'ın maceraları diye kafadan 10 bölüm çıkartabilirler.İyice CoD'a döner oyun
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.