Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

İlk oyuna zamanında başlayıp animasyonları pek iyi bulmadığım için oynamaya pek istekli kalmamıştım. Tekrar mı denesem diye düşünüyorum da direkt 2'den başlayacağım sanırım bu sefer daha oturmuş görünüyor animasyonlar. Bi çıksa da denesek.

sabret sabret sabret. chapter 2'yi yarıla ondan sonra rakipsiz animasyonlar göreceksin emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

Oyunu kutulu olarak Türkiye'de bulabilecek miyiz? Haberi olan var mı?

aral 130 tl :/
  • shopto dan 72 tl ye geliyor.Benimkini cuma göndermişler.Yarın veya çarşamba burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

Oyunu kutulu olarak Türkiye'de bulabilecek miyiz? Haberi olan var mı?

aral 130 tl :/

Aral iyice zıbıttı. Shopto dan CE falan da alabiliyor muyuz? Yoksa sadece normal versiyonu mu Türkiye'ye sorunsuz giriyor.

Zaten oyunu anca temmuzda falan alabilirim. :/ Kahrolsun LYS...
  • teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara şimdi oyunun 3 farklı sonunda olan videoları izliyorum, yarın da 2 den başlayacam bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İlk oyuna zamanında başlayıp animasyonları pek iyi bulmadığım için oynamaya pek istekli kalmamıştım. Tekrar mı denesem diye düşünüyorum da direkt 2'den başlayacağım sanırım bu sefer daha oturmuş görünüyor animasyonlar. Bi çıksa da denesek.

Hani oynamak istemiyorsan kendini kasmana gerek yok. Fakat hikayeyi iyi bir şekilde anlatan bir yazıyı okusan hiç de fena olmaz hani

Ahahahaha, Coder feci ayar vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 16 Mayıs 2011; 18:11:45 >
  • Ya aslında şimdiden skyrim-witcher 2 karşılaştırması yapmak mantıksız olur.İki oyunu da denemedik.Ayrıca o oyunların bizde bıraktığı etkiye göre de, hangi oyunu daha çok sevdiğimiz şekillenir.Açıkçası Skyrim beni daha çok heyecanlandırır, ama başka biri bu akşam witcher 2 çıkacak,steam geri sayıma geçti diye uyuyamaz, çıktığı andan itibaren de sabaha kadar oynar.Tabii Skyrim'in çıkacağı günde de aynı şeyler tekrarlanır.İnsanların fikirlerine saygı duymak gerekir.Skyrimi de beklememin tek nedeni, morrowind havasını geri getireceğine inanmamdır.
  •  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

shopto dan 72 tl ye geliyor.Benimkini cuma göndermişler.Yarın veya çarşamba burada

seninki de first class olarak mı geliyor yazıyor shopto'da?? 2£ vermiştim kargoya en ucuzydu ama first class yazıyor herkese yazıyor heralde ? yoksa benim siparişi geç girdikleri için mi böyle yapıyorlar diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

shopto dan 72 tl ye geliyor.Benimkini cuma göndermişler.Yarın veya çarşamba burada

seninki de first class olarak mı geliyor yazıyor shopto'da?? 2£ vermiştim kargoya en ucuzydu ama first class yazıyor herkese yazıyor heralde ? yoksa benim siparişi geç girdikleri için mi böyle yapıyorlar diye düşünüyorum..

Arkadaşım sen büyük ihtimal 2.5 euro posta seçeneğini seçtin.Ben 7.5 euro takipli seçeneği ile aldım.İlk önceliği takiplilere veriyorlar......Benimki cuma gönderilmiş...Benimki first class değil witch class idi.Ayrıca şimdi witch class ile almak 11.5 euro olmuş.Ben önsipariş ile alırken 7.5 euro idi.....
  • tüm sayfayı silmiş admin
  • temizlik imandandır
  • garip birisi şikayet etmiş
  • Bu %100 doğru mu arkadaşlar? İlk oyundaki item giysi silah vs hepsi Witcher 2 ye geçirilebilicek ve TW1in save i TW2yi etkilicek?
    http://www.giantbomb.com/news/how-will-your-the-witcher-save-file-affect-the-witcher-2/2204/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

1 kişide çıkıp şu 1. oyunu 1-2 cümle ile konusunu özetlemedi ya. o kadar rica ettik. destan yazılsın istemiyorum ki sadece oyunun sonu nasıl bitiyor onu soruyorum. oyunun inceleme linkini vermeyin lütfen daha önce verildi ve okudum, ben konusunu merak ediyorum. daha önce chapter 3 te bırakmıştım uzun zaman oldu. salamandra mı ne vardı onun peşindeydim bir de profosörün, sonra bu elflerle insanların arası pek iyi değildi. bir banka soygununda insanları felan seçmiştim. ondan sonra ne oluyor bilmiyorum 2.si varkende tekrar 1den başlayacak gücüm de yok

Kitapların sonunda Geralt, Rivia'daki bir isyanda ölüyor. Ama oyunda ölmediğinin anlaşıldığı ve ağır yaralıyken kurtarıldığı zamanda başlıyor. Hafızasını kaybediyor ve Witcherların kalesi Kaer Morhanda istirahat etmeye başlıyor. Oyun Salamandranın buraya saldırmasıyla başlıyor. Salamandra Witcherların mutasyonlarının sırlarını çalıyor. Tüm oyun boyunca Salamandra'nın peşinde koşuyorsun. En sonunda ya tarafsız kalabileceğin ya da herhangi bir tarafa katılabileceğin Ayrılıkçılar(Elf, Cüce felan) ve Order of the Flaming Rose arasında savaş patlak veriyor. Bu savaş Vizimada tabi. Kral bile etkisiz kalıyor. Tabi daha önceki olaylarda prensesin Salamandranın kuklası olduğunu felan öğreniyoruz. Kral bize prensesin lanetini kaldırmamız için görev veriyor. Neyse bu görevi hallederken Salamandranın arkasında Order of the Flaming Rose'un Grand Master'ının olduğunu öğreniyoruz. Oyunun bitişi onun gelecek hakkındanki karamsar yorumları ve adaletinin iyi ile kötü arasındaki ince çizgide dolaştığının edebiyatını yapmasını dinliyoruz. Sonra kesiyoruz bu arkadaşı. Oyun sonu videoda ise Kral bize teşekkür ederken birşeylerin ters gittiğini anlıyoruz. Bizim Geralt hemen harekete geçiyor. Krala suikast teşebbüsünü bertaraf ediyor. Bu arada Suikastçinin mutasyona uğramış(Witcher olabilir) olduğunu görüyor.
    Ana konu bu ayrıntılara hiç girmedim.

adam özet geçmiş beyler.
  • malum siteye dustu hemen cekmeye basladim bile
  • Arkadaşalar oyun ne tarz birşey mesela assassin's creed türümü yoksa Dragon Age gibi paso diyologlumu,cevaplarsanız sevinirim.
  • 2 Si gibide değil ama aralarından örnek verceksek Dragon Age'e daha çok benziyor diyelim.Dragon age de RPG olmaktan çıktı zaten.

Oyun Malum yerlerde göründü tam bir şekilde.Bir elim gidiyor bir elim gitmiyor.
  • Oynayanların yorumlarına göre Normal zorlukta bile dövüş sistemi zormuş.1 kişi rahat, 2 kişi idare eder, 3 kişi zorlayıcı ve 4 kişiye karşı savaşınca hayatınızın savaşını yapıyormuşsunuz gibi diyorlar.

@disorderpunk

Hepsi geçmeyecek diye biliyorum.Belirli itemler ikinci oyuna geçicek ve yaptığımız seçimler.

@metot17

Oyun RPG yani Dragon Age gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

Arkadaşalar oyun ne tarz birşey mesela assassin's creed türümü yoksa Dragon Age gibi paso diyologlumu,cevaplarsanız sevinirim.

2 sinin karışımı
    da dan dialogları,level atlamayı vs alır, ac nin dövüş sistemini,ve başka bir oyunda olmayan karizmatik ana karakteri de eklersen bu oyun witcher olur
    tabii bu kadar basit değil.1. efsaneydi.İncelemelerde 2. ondan da güzel diyorlar bilemiyorum artık mmo gibi kasıcaz herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 17 Mayıs 2011; 1:04:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.