Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ac gibi olsa süper olurdu,dragon age çok sıkıyor hem ingilizce fazla yok hem fare ile tıkla oraya buraya gitsin vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Oynayanların yorumlarına göre Normal zorlukta bile dövüş sistemi zormuş.1 kişi rahat, 2 kişi idare eder, 3 kişi zorlayıcı ve 4 kişiye karşı savaşınca hayatınızın savaşını yapıyormuşsunuz gibi diyorlar.

@disorderpunk

Hepsi geçmeyecek diye biliyorum.Belirli itemler ikinci oyuna geçicek ve yaptığımız seçimler.

@metot17

Oyun RPG yani Dragon Age gibi.

Saol Saşha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Oyun için ingilizce bilmek( ya da diğer diller) şartmıdır arkadaşlar. Boşu boşuna indirmeyelim.

şart
  • Aslında bu oyuna Dragon Age gibi yada AC gibi demek yanlış.Başlı başına bir efsanedir Witcher serisi (2'nin efsane olacağından şüphem yok) Witcher AC veya Dragon Age gibi değilde AC ile Dragon Age Witcher gibi olsun bu kadar diyorum sadece

@EMREMETIN

İlk oyuna göre söylüyorum başta istisnasız İngilizcen birazda olsa olmalı eğer zevk almak istiyorsan oyunun tam tadını çıkartıcam diyorsan orta düzey şart
  • Oyunu açmama az kaldı.Son gelen update di yüklüyorum...
  • oyunu oynayanlar RPG açısından değerlendirirseniz 1 mi 2 mi daha komplike ?.. Mass Effect 1 - 2 den daha fazla RPG içeriyodu. 2 daha basitti ki Witcher 1 de beni şu büyüler iksirler sıkmıştı bu oyunda o şekilde mi bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar Witcher 1 savelerini bulamayanlar için alternatif saveler :

www.gamefaqs.com
    The Witcher Save depository - The Witcher 2: Assassins of Kings Message Board for PC - GameFAQs
    http://www.gamefaqs.com/boards/975399-the-witcher-2-assassins-of-kings/58749065

Gereken bütün save çeşitleri var sayfaları inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Oyunu açmama az kaldı.Son gelen update di yüklüyorum...

Oyunu açamamana az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Arkadaşlar Witcher 1 savelerini bulamayanlar için alternatif saveler :

www.gamefaqs.com
    The Witcher Save depository - The Witcher 2: Assassins of Kings Message Board for PC - GameFAQs
    http://www.gamefaqs.com/boards/975399-the-witcher-2-assassins-of-kings/58749065

Gereken bütün save çeşitleri var sayfaları inceleyin.
    Hay Allah razı olsun senden reis,benim 60-70 saatlik save silinmişti,verdiğin linkte tam benim yaptığım seçimleri yapan bi eleman buldum valla ne kadar teşekkür etsem azdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

quote:

He ya olmuyor.

"Niekompletna" nedir ya 2 saattir 50 kere yükleyip sildim,olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

quote:

hehehe bu iyidi.
  • Tek kelimeyle oyun mükemmel. Q6600@3.0 460gtx 4gbRam , Ubersampling kapalı , diğer herşey full açık. 30 Fps nin altına düşmedi, mouse a tepki süper, oyun yağ gibi.

Witcher 1 savelerin yeri : My Documents/The Witcher/save/ ..... Oyuna başlarken soruyor The Witcher 1 save import istermisiniz diye. Vsync le alakalı ufak problemler var gibi ama D3Doverrider la çözüldü. Oyun süprizlerle dolu başlarda bile.

Orijinal alıcaklar 1 sn bile tereddüt etmesinler.
    Siparişimi verdim, haftasonu başlarım TW1 save olaylarını tekrardan gözden geçirip. Saati de 3 ettik ama deydi :)

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 17 Mayıs 2011; 3:31:03 >
  • The Witcher 2: Assassins Of Kings Orjinal CD-Key Satışlarımız başlamıştır.
    17.05.2011 Salı günü teslimatlar başlıyor.
    Fiyat 30 TL dir.
    Oyunu kendi imkanlarınız ile indirdikten sonra key kullanmadan install ediyorsunuz. (Zaten key istemiyor.)
    DVD olmadan oynamak için ufak bir dll yükledikten sonra Launcher ekranındaki Register kısmından keyiniz ile oyunu orjinal sunuculara kayıt edebiliyorsunuz.
    Ayrıca Troll Trouble DLC'sinede böylece sahip olabiliyor, Register işlemini yaptıktan sonda Launcher menüsünden onuda indirebiliyorsunuz.
    Satın almak için PM ile ulaşabilirsiniz.
    Forum satış konuma ve referanslarıma buradan ulaşabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_15/key_/tm.htm
  • vazgeçtim indirmekten,benim ingilizce bu oyuna yetmez ac türü olsa iyi olacaktı.
  • @disorderpunk

Hocam AA kapalı galiba? Yoksa açıkmı? Sistemlerimiz benzediği için senin aldığın performans önemli benim için

Benim korsanın inmesine 7 saat var.Oyunun resmi çıkışıda yarın akşam 6 gibi.Merak ettiğim ben Steam'dan aldım ama Steam pre-load'a açmadı oyunu acaba bu indirdiğim korsanı Steam klasörü içine atsam eksik dosyaları yükler Steam olurmu acaba öyle
  • Oyunu yaklaşık 3 saat oynadım.
    İNANILMAZ
    http://cloud.steampowered.com/ugc/541768370713595416/9BFA1759D06E20FD2A31CAB5F5DBBD9CC0157839/
    http://cloud.steampowered.com/ugc/541768370713597176/1F1F9B0DD036F5D522ADD4036378BA59BD59D468/
    http://cloud.steampowered.com/ugc/541768370713594060/134D38498B897C0BAADDA7AA394534BDC084631D/

Grafik denemeleri yapmadım daha biran önce oyuna başlamak için.Ama details highda.AA kapadım açıcam yarın.Onun dışında bloom vb. minik detaylar açık.
    Uyumasammı diyorumda....Neyse artık :)
  • oyun gerçekten güzel olmuş son yılların en iyi rpsi olurmu bilemeyeceğim daha başlardayım ama gelmiş geçmiş en iyi grafikli rpg olmuş.
    Dx11 olduğu düşünemiyorum bu oyunun bazı yerler oldukça detaylı olmuş özellikle outdoor grafikleri göz kamaştırıyor.
    şuana kadar gördüğüm tek eksi yön blur efekti biraz rahatsız ediyor ama buda opsiyonel kapatılabiliyor zaten onu kapatmak için çıktım oyundan şuan çıkmışkende birşeyler yazayım dedim.
    Şuana kadar bende bıraktığı izlenim kesinlikle orjinal alınmayı hakeden bir oyun olduğu yönünde.Ce yakışır kesinlikle bu oyuna en azından cd key filan alınarak birşekilde adamların hakkını vermek lazım.
  • Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
  • GOG'dan aldığımız oyunun son parçası henüz download'a açılmadı. Gerçi mesaide oynamamız zor, akşam eve gidince bakacağız artık.

Bizim i7 920 + 260 GTX'de ne kadar performans alacağız acaba? Ekran kartını Skyrim öncesi upgrade ederim diyordum, bir ihtimal 28nm'ler çıkar belki o arada diye. Ama Witcher 2 grafikleri de bu kadar alengirliyse paraya kıyıp bir 580 alsak mı?
  • Vay arkadaş, ağzım sulandı sabah sabah yahu.. Koymuşsunuz taptaze capsleri. Tam da ev taşıyorum bu hafta. Haftaya bi yıllık izin çakar başlarız artık yerleştikten sonra kısmetse..Ama o zamana kadar belli bir süre oynayanlar RPG öğeleri ve müzikleriyle ilgili yazarlarsa fena olmaz hani..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.