Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Canlı yayın Witcher 2

http://thehouseofvidya.net/2/
    http://www.justin.tv/neon25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 16 Mayıs 2011; 14:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Spoiler istemiyorsanız izlemeyin

Canlı yayın Witcher 2

Adam oynamayı bilmiyor Çok klişe bir laf ama gerçekten bilmiyor yahu.
  • Polonya da açılmış oyun :/ Diğer bölgeler yarınmış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Spoiler istemiyorsanız izlemeyin

Canlı yayın Witcher 2

Adam oynamayı bilmiyor Çok klişe bir laf ama gerçekten bilmiyor yahu.

Oyuncuların çoğu öyle zaten.

Orjinal multi oyun oynuyorsan ne demek istediğimi anlamışsındır.

Mesela brink oynuyoruz adamlar objektifleri yapmak yerine death match yapıyorlar.

İşte bu kadar özürlü beyinler oyun oynuyor.

BC2'de de var bu tipler çöküp sniperlık yapıyorlar sürekli.
  • İlk oyundan şimdi aklıma düşen çok güzel bir konuşması vardı Geralt'ın. Sanırım ormanda bulunan yeşil elf hatunla olan muhabbetti. Sex hakkında adam edebiyat parçaladı resmen, sex şöyle iyidir şöyle faidelidir falan, insanın zihnini açar ruhunu okşar. Haftada en az 3 kez sevişmek gerekir (bu kısmı ben salladım) Yani böyle muhabbetleri oldukça bu oyunda grafik olmasa bile zaten efsane düzeyinde olacağını tahmin ediyorum.
  • quote:

Polonya da açılmış oyun :/ Diğer bölgeler yarınmış sanırım.

sadece ce sahipleri oynayabiliyormuş :\

shopto da benim kargoyu yollamış bugün, artık top ptt'de bakalım yarın elime geçer mi

ayrıca ilk gün yamasının içeriği

quote:

Several major balance fixes (economy and fight)
    On screen fixes (items descriptions, journal etc.)
    Audio mix fixes
    Several audio areas, music, cutscene fixes and added better sounds
    Many UI fixes (functional, smoother and more user friendly ex. inventory items selection)
    Many fixes to quests, quests markers
    Visual fixes to fade outs, blackscreens in scenes, cutscenes
    Many community fixes - work, npc’s life
    Big opponents fights balance and fixes
    Many cutscenes fixes - animations, items, lipsync
    Gamepad fixes - playing gamepad is now much better
    Camera fixes - collisions with objects, collisions with npc’s, combat camera improvements
    Some hair physics fixes
    Minor QTE fixes
    Several locations fixes - objects collisions, envoirements improvements, lights, effects
    Crafting, shops, alchemy improvements
    Added new autosaves in important places (ex. before fight with Letho, Arachas, Draug)
    Some random crashes fixes
    Dice poker improvements - logic bugs fixes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 16 Mayıs 2011; 20:13:38 >
  • 1. Oyunu oynamadım.Yüklemeye çalıştım,windows 7 kullanıyorum tuhaf bi problemle karşılaştım.The witcher 2 alsam çok kopukluk yaşarmıyım?
    1. Oyunu burda çok kısa bi şekilde özetlerseniz sevinirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 16 Mayıs 2011; 15:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

1. Oyunu oynamadım.Yüklemeye çalıştım,windows 7 kullanıyorum tuhaf bi problemle karşılaştım.The witcher 2 alsam çok kopukluk yaşarmıyım?

2. oyunu hem 1. oyunu oynayanlar hemde oynamayanlar için tasarladılar yani direk 2'den başlasan tabi hikayeden görmediğin yerler olur ama direk kopukluk yaşamazsın.
  • Açıklama için teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

1. Oyunu oynamadım.Yüklemeye çalıştım,windows 7 kullanıyorum tuhaf bi problemle karşılaştım.The witcher 2 alsam çok kopukluk yaşarmıyım?

2. oyunu hem 1. oyunu oynayanlar hemde oynamayanlar için tasarladılar yani direk 2'den başlasan tabi hikayeden görmediğin yerler olur ama direk kopukluk yaşamazsın.
  • quote:

Phenom II x4 955 Black edition C3 - not overlocked.
    4gb ram
    GTX 460 768mb

So don't worry ppl, if I can play on ultra (full hd) without uber, you shouldn't have much problem.

There's a noticable difference between Uber OFF/ON, but only while comparising screenshots, while playing, you won't notice shit :)

Edit: Now, all say kindly thank you, and let me play, no more answering to questions :)

@down Frame - 30-40

http://forums.gametrailers.com/thread/official-witcher-2-thread-v11-/1212137?page=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 16 Mayıs 2011; 16:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

4gb ram
    GTX 460 768mb

So don't worry ppl, if I can play on ultra (full hd) without uber, you shouldn't have much problem.

There's a noticable difference between Uber OFF/ON, but only while comparising screenshots, while playing, you won't notice shit :)

Edit: Now, all say kindly thank you, and let me play, no more answering to questions :)

@down Frame - 30-40

http://forums.gametrailers.com/thread/official-witcher-2-thread-v11-/1212137?page=3

Benim sistemim ile çok yakın buna yakın performans alırım bende muhtemelen.Oyun çok sistem kasan tipte değil demek ki
  • quote:

quote:

4gb ram
    GTX 460 768mb

@down Frame - 30-40

Bu Ubersampling neyin nesi anlamadım gitti. Çözünürlüğü mesela 2500x1600 yapıp tekrar 1920x1080 e mi çevirmek? AA kalitesi artar vs. Guru3d de okumuştum ama o mu ki?
  • 1 kişide çıkıp şu 1. oyunu 1-2 cümle ile konusunu özetlemedi ya. o kadar rica ettik. destan yazılsın istemiyorum ki sadece oyunun sonu nasıl bitiyor onu soruyorum. oyunun inceleme linkini vermeyin lütfen daha önce verildi ve okudum, ben konusunu merak ediyorum. daha önce chapter 3 te bırakmıştım uzun zaman oldu. salamandra mı ne vardı onun peşindeydim bir de profosörün, sonra bu elflerle insanların arası pek iyi değildi. bir banka soygununda insanları felan seçmiştim. ondan sonra ne oluyor bilmiyorum 2.si varkende tekrar 1den başlayacak gücüm de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

1 kişide çıkıp şu 1. oyunu 1-2 cümle ile konusunu özetlemedi ya. o kadar rica ettik. destan yazılsın istemiyorum ki sadece oyunun sonu nasıl bitiyor onu soruyorum. oyunun inceleme linkini vermeyin lütfen daha önce verildi ve okudum, ben konusunu merak ediyorum. daha önce chapter 3 te bırakmıştım uzun zaman oldu. salamandra mı ne vardı onun peşindeydim bir de profosörün, sonra bu elflerle insanların arası pek iyi değildi. bir banka soygununda insanları felan seçmiştim. ondan sonra ne oluyor bilmiyorum 2.si varkende tekrar 1den başlayacak gücüm de yok

Kitapların sonunda Geralt, Rivia'daki bir isyanda ölüyor. Ama oyunda ölmediğinin anlaşıldığı ve ağır yaralıyken kurtarıldığı zamanda başlıyor. Hafızasını kaybediyor ve Witcherların kalesi Kaer Morhanda istirahat etmeye başlıyor. Oyun Salamandranın buraya saldırmasıyla başlıyor. Salamandra Witcherların mutasyonlarının sırlarını çalıyor. Tüm oyun boyunca Salamandra'nın peşinde koşuyorsun. En sonunda ya tarafsız kalabileceğin ya da herhangi bir tarafa katılabileceğin Ayrılıkçılar(Elf, Cüce felan) ve Order of the Flaming Rose arasında savaş patlak veriyor. Bu savaş Vizimada tabi. Kral bile etkisiz kalıyor. Tabi daha önceki olaylarda prensesin Salamandranın kuklası olduğunu felan öğreniyoruz. Kral bize prensesin lanetini kaldırmamız için görev veriyor. Neyse bu görevi hallederken Salamandranın arkasında Order of the Flaming Rose'un Grand Master'ının olduğunu öğreniyoruz. Oyunun bitişi onun gelecek hakkındanki karamsar yorumları ve adaletinin iyi ile kötü arasındaki ince çizgide dolaştığının edebiyatını yapmasını dinliyoruz. Sonra kesiyoruz bu arkadaşı. Oyun sonu videoda ise Kral bize teşekkür ederken birşeylerin ters gittiğini anlıyoruz. Bizim Geralt hemen harekete geçiyor. Krala suikast teşebbüsünü bertaraf ediyor. Bu arada Suikastçinin mutasyona uğramış(Witcher olabilir) olduğunu görüyor.
    Ana konu bu ayrıntılara hiç girmedim.
  • Aynen bende çok merak ediyorum bende chapter 2 de format atınca silinmişti bir dahada yükleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

1 kişide çıkıp şu 1. oyunu 1-2 cümle ile konusunu özetlemedi ya. o kadar rica ettik. destan yazılsın istemiyorum ki sadece oyunun sonu nasıl bitiyor onu soruyorum. oyunun inceleme linkini vermeyin lütfen daha önce verildi ve okudum, ben konusunu merak ediyorum. daha önce chapter 3 te bırakmıştım uzun zaman oldu. salamandra mı ne vardı onun peşindeydim bir de profosörün, sonra bu elflerle insanların arası pek iyi değildi. bir banka soygununda insanları felan seçmiştim. ondan sonra ne oluyor bilmiyorum 2.si varkende tekrar 1den başlayacak gücüm de yok

Banka soygunundan sonra kısaca önemli olaylar şöyle oluyor, Tarih sırasında karışıklık olabilir.
    -Azar javed in sağ kolu prof. u bir mağarada canavar parça pinçik ediyor.
    -Peşinde olduğumuz witcheri buluyoruz,istersek öldürüyoruz istersek bağışlıyoruz
    bağışlarsak azar javed ile olan dövüşte yardım ediyor.
    -Azar javed i bulup öldürüyoruz.
    -Kralın kızının hastalığı olan striga laneti tekrar ortaya çıkıyor,istersen öldürüyorsun,istersen efsaneyi uygulayıp kızı kurtarıyorsun.
    -Triss kralın baş danışmanı oluyor.
    -Şehirde nonhumanlar ile insanlar arasında büyük bir savaş çıkıyor.
    -Kral duruma el koymak istiyor ama Order of the flaming rose nın başındaki eleman savaştan fırsat bulup kral olmak istiyor ama tabiki kral buna karşı çıkıyor.
    savaş oluyor bitiyor vs. daha sonradan rose un başındaki elemanı öldürüyoruz.
    -Kral bize büyük minnettarlık duyuyor ve yüklü miktarda para veriyor
    -Daha sonra oyun bitimindeki cinematic de bir assassin kralın sarayına girip herkesi doğruyor
    -Tam kralı öldürecekken biz yetişiyoruz ve öldürüyoruz,assassin in yüzünü açıyor geralt ve başka bir witcher olduğunu görüyor,orda bitiyor.
  • İlk oyuna zamanında başlayıp animasyonları pek iyi bulmadığım için oynamaya pek istekli kalmamıştım. Tekrar mı denesem diye düşünüyorum da direkt 2'den başlayacağım sanırım bu sefer daha oturmuş görünüyor animasyonlar. Bi çıksa da denesek.
  • quote:

max settings @ 2560x1600, 50-60fps 980X 4,5GHz 3x580GTX

tırtıksız kadife gibi görüntüler.. ubersampling büyük iş yapıyor..

ubersampling supersampling'in adı değişmiş hali.. supersampling zaten yüksek çözünürlükte örnek alıp alt çözünürülüğe düşürmek demek.. daha küçük alana daha yüksek çözünürlükte görüntü sıkıştırma diyim kabaca en basit oalrak..

Felaket görüntü, içim gitti vallahi.
  • Oyunu kutulu olarak Türkiye'de bulabilecek miyiz? Haberi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.