Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Ben daha 1. oyunu oynamadım ilk önce onu oynayayımda sudan çıkmış balığa dönmeyeyim tabi nasıl dayanacaksam.

Valla aynen bende öyle Daha yeni başlayacam bakalım ne zamana biterse 2. oyuna geçiş yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Hala steam de pre-load olmadı ne iş?

İ*nelik yapıcaklar gibime geliyor.Neyse oyunun çıktığı gün download açılsa bile daha ilk oyunda Chapter 4'e yeni geçtim.Download yaparken ilk oyuna girer onu bitiririm en azından En çok korktuğum şey ilk oyunu yeni oynayıp aşık olduğum için ikinci oyunda hayal kırıklığı yaşayabilirim İlk oyundan iyi olur umarım.

@GEr0nim0

Evet önemli kararlar ilk Witcher savegame'inden alınıp ikinci oyuna yansıyacak.Birde ben çıktığı zaman oynamayanlardanım yeni başladım Witcher'a genelde ana görevlere yoğunlaştım Chapter 4'teyim 33 saat olmuş.40-50 saat civarında biter heralde oyun.
  • Az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Hala steam de pre-load olmadı ne iş?

İ*nelik yapıcaklar gibime geliyor.Neyse oyunun çıktığı gün download açılsa bile daha ilk oyunda Chapter 4'e yeni geçtim.Download yaparken ilk oyuna girer onu bitiririm en azından En çok korktuğum şey ilk oyunu yeni oynayıp aşık olduğum için ikinci oyunda hayal kırıklığı yaşayabilirim İlk oyundan iyi olur umarım.

@GEr0nim0

Evet önemli kararlar ilk Witcher savegame'inden alınıp ikinci oyuna yansıyacak.Birde ben çıktığı zaman oynamayanlardanım yeni başladım Witcher'a genelde ana görevlere yoğunlaştım Chapter 4'teyim 33 saat olmuş.40-50 saat civarında biter heralde oyun.

ben 48-50 saat arası bitirmiştim.. az kalmış asıl gitsin :) son chapter zaten çok çabuk bitiyor gibi geldi bana. paso aksiyon var. hele bi de siyah armoru alıyor ki of bea :)
  • Offf ya benim ilk oyunun savegameleri silinmiş o kadarda sindire sindire,bütün yan görevleri yaparak oynamıştım :@
  • @wildlove

O siyah armor Revan armor galiba bu zırhı alırsak savegame ile ikinci oyuna geçicekmiş

Alta edit: Spoiler içine alsan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 15 Mayıs 2011; 22:54:11 >

• Oyunda raven armoru alan,natural kalan(2 taraftan birini seçmeyen) ve diğer witcher ı bağışlayan

Bir arkadaş yukardaki kriterlere uygun save gamesini upload edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 15 Mayıs 2011; 23:12:26 >
  • quote:

@wildlove

O siyah armor Revan armor galiba bu zırhı alırsak savegame ile ikinci oyuna geçicekmiş

Alta edit: Spoiler içine alsan?

spoilerlık bi şey yok bence oyunun son chapterı klasik olarak fazlaca aksiyon içeriyor yani bu doğal bi şey :)
  • Evet az kalmış chapter 5 çok kısa hemen bitiyor oyun. Bende 40-50 saat arası bitirmiştim. On numara oyun ya Save olayı da iyiymiş benim savelerde duruyor kullanırım ikinci oyunda mis gibi...
  • ben de bilsem saklardım ya saveleri.sildim çoktan.mass effect savelerinin yayınlandığı siteler gibi bi site de witcher için bulursak iyi olur.ordan indirir devam ederiz 2. oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

ben de bilsem saklardım ya saveleri.sildim çoktan.mass effect savelerinin yayınlandığı siteler gibi bi site de witcher için bulursak iyi olur.ordan indirir devam ederiz 2. oyuna.
    Aynen.Öyle bir site bulursan ya da oyunun bitmiş olduğu bir save bulursan özelden bana da yollarmısın?
  • Madem az kaldı girip bitireyim bir çırpıda, sabaha bitmiş olur artık.

@HunterDare

Hocam şimdi birşey hatırladım, sanırım Witcher 2 başlarken ilk oyundaki önemli kararları oyun başlarken seçebiliyoruz yani savegame'i silinenler için öyle birşey yapmışlardır.Tabi Raven armor güme gider

Birde iki tarafta neutral kalabiliyormuyduk.Ben nonhuman asileri seçtim ama order'la aramın bozulmasınıda istemiyordum
  • Bekliyorum bu oyunu
  • hacı normali 40-50 saatse ben kesin onu 60-70 saat gibi bitirmişimdir.. ben oynadığım oyunun anasını bellemeden bırakmıyorum, ondan sonra da bi daha yüzüne bakamıyorum offff... o "raven armor" u da almıştım sanırım hatırlıyorum... şimdsi oynamaya kalksam ooooo, 2'si çıkar üstüne 2-3 tane de patch çıkar... hadi onu geçtim millet oyunu bitirecek ben yeni mi başlayacam... neyse artık zaten seçim imkanı olackmış.. saolun beyler...
  • quote:

Madem az kaldı girip bitireyim bir çırpıda, sabaha bitmiş olur artık.

@HunterDare

Hocam şimdi birşey hatırladım, sanırım Witcher 2 başlarken ilk oyundaki önemli kararları oyun başlarken seçebiliyoruz yani savegame'i silinenler için öyle birşey yapmışlardır.Tabi Raven armor güme gider

Birde iki tarafta neutral kalabiliyormuyduk.Ben nonhuman asileri seçtim ama order'la aramın bozulmasınıda istemiyordum

Dragon agede vardı inşallah witcher da da vardır.Çünkü oyunu sömürmüştüm bildiğin,bütün yan görevleri falan yapmıştım,o kadar emek boşa gitmesin.

Natural olayında:

Act 2 de birini seçmek zorundasın ama act 3 de köyde savaştıkları zaman her 2 tarafıda seçmeyip ordan ayrılıyorsun,natural kalmış oluyorsun,hikaye anlatım yerinde de natural kaldı diye belirtiyordu hatta yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir cümle geçiyordu: Witcherların doğasında natural kalmak vardır ve geralt da bunu yaptı. Tarzında bir cümle geçiyodu bi yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

@HunterDare

Dragon agede vardı inşallah witcher da da vardır.Çünkü oyunu sömürmüştüm bildiğin,bütün yan görevleri falan yapmıştım,o kadar emek boşa gitmesin.

Natural olayında:

Act 2 de birini seçmek zorundasın ama act 3 de köyde savaştıkları zaman her 2 tarafıda seçmeyip ordan ayrılıyorsun,natural kalmış oluyorsun,hikaye anlatım yerinde de natural kaldı diye belirtiyordu hatta yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir cümle geçiyordu: Witcherların doğasında natural kalmak vardır ve geralt da bunu yaptı. Tarzında bir cümle geçiyodu bi yerde.

Hayır, Act2'de de tarafsız kalabiliyorsun. Ben mesela iki tarafla da çarpışma hakkında konuşup, iki tarafa da "Düşüneceğim." cevabı vermiştim(Farklı bir şey de olabilir, hatırlamıyorum).
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

quote:

quote:

@HunterDare

Natural olayında:

Hayır, Act2'de de tarafsız kalabiliyorsun. Ben mesela iki tarafla da çarpışma hakkında konuşup, iki tarafa da "Düşüneceğim." cevabı vermiştim(Farklı bir şey de olabilir, hatırlamıyorum).

Bu dedikleriniz Act2 değilde Act3 ile 4 olmasın.Yani şöyle söyliyim Chapter 3'te banka soygunu oldu asilere yardım ettim orada başka seçenek göremedim.Chapter 2'de Swamp'ta savaşmışlardı oradada bana düşen birşey yoktu o sırada Mage Tower'da savaşıp baygın düşmüştük.Dediğim gibi Chapter 4'te köye geldim acaba dediğiniz tarafsız kalabilme Chapter 4'mü?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

quote:

quote:

@HunterDare

Natural olayında:

Bu dedikleriniz Act2 değilde Act3 ile 4 olmasın.Yani şöyle söyliyim Chapter 3'te banka soygunu oldu asilere yardım ettim orada başka seçenek göremedim.Chapter 2'de Swamp'ta savaşmışlardı oradada bana düşen birşey yoktu o sırada Mage Tower'da savaşıp baygın düşmüştük.Dediğim gibi Chapter 4'te köye geldim acaba dediğiniz tarafsız kalabilme Chapter 4'mü?

Evet chapter 4,ben karıştırmışım chapterları.Swamp da ve banka soygununda başka birşey seçemiyorsun ama köyde seçebiliyorsun.
  • Teşekkürler hocam oraya gelince neutral kalıcam sonuçta Witcher'ız
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.