Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saşha

@disorderpunk

Hocam AA kapalı galiba? Yoksa açıkmı? Sistemlerimiz benzediği için senin aldığın performans önemli benim için

Benim korsanın inmesine 7 saat var.Oyunun resmi çıkışıda yarın akşam 6 gibi.Merak ettiğim ben Steam'dan aldım ama Steam pre-load'a açmadı oyunu acaba bu indirdiğim korsanı Steam klasörü içine atsam eksik dosyaları yükler Steam olurmu acaba öyle

Genellikle yüklüyor.
  • hadi oyun hayırlı olsun cümlemize

ubersampling açık tüm kartlar çöküyor

işlemci testleri
    4çekirdek + HT nin bir farkı yok oyunda 4 çekirdekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 17 Mayıs 2011; 10:16:16 >
  • Şu The Witcher'ın ilkini sevememiştim bir türlü öyle silmiştim... Oynayamamıştım kontrolleri falan ters gelmişti... Ondan sonra forumda yorumları görünce çok heves ettim ama başlamadım nasip olmadı... Bu ikinci oyuna kesin başlayacam... SS'ler ve yorumlar baya bi heves ettiriyor insanı...
  • Oh oh çok iyi, ubersampling açık 7 FPS ile oynayabileceğim, ben de korkuyordum oyun hiç açılmaz diye.

Yeni ekran kartı benchmark oyunumuz hayırlı uğurlu olsun.

Bu notu yazarken farkettim ki GOG download'ı açmış, 2 dakika içinde oyun inmiş oluyor. Saatler geçmek bilmez artık.
  • önceki oyunun save i baya etkiliyormu oyunu, ya da save yoksa kötü bir başlangıçmı yapıyoruz anlamadım gitti
  • CDA (Poland): 9.5/10
    Jeuxvideo (France): 19/20
    The Pelit (Finland): 9.3/10
    GameReactor (Norway): 10/10
    PcGames (Germany): 88%
    Gamestar (Germany): 87%

Şu ana kadarki puanlar.
  • 1 oyundaki save olayı nedir açıklarmısınız anladığım kadarıyla 1. oyundaki silahlar falan 2 . oyuna mı geçiyor mass effectdeki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

önceki oyunun save i baya etkiliyormu oyunu, ya da save yoksa kötü bir başlangıçmı yapıyoruz anlamadım gitti

Çok etkilemez rahat ol. Ekipman filan da kesin veriyordur oyunun başında, save import edenler tam takım etmeyenler dımdızlak başlamıyordur. Save filan hak getire benim, önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
  • Oyunun loading'leri nasıl?İlk oyundaki gibi uzun mu yoksa daha mı kısa?
    Edit:
    Yuh oyunda Bölümler arası geçişlerde loading yokmu? Acayip sevindim.
    Kotaku
    Killing Time With The Witcher 2: Assassins Of Kings
    http://kotaku.com/5565407/killing-time-with-the-witcher-2-assassins-of-kings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimm -- 17 Mayıs 2011; 10:43:01 >
  • Oyun evde hazir beni bekliyor,isten cikip biran once doneyim eve diye bekliyorum resmen.bakalim benim laptopdan nasil performans alicam.
  • her kapı çalındığında kargom geldi diye seviniyorum

• Ahah, aynen
  • bu testler ne yahu , nası oynayacaz bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

her kapı çalındığında kargom geldi diye seviniyorum

O duyguyu çok iyi bilirim, heyecan basar insanın içini. Kargo yolu gözlersiniz, uzaklara dalarsınız. Ama kargo geldiği andaki mutluluk paha piçilemez, hele kargocuyu gönderip kapıyı kapattığın anda.. İçin ferahlar, bağırmak istersin ama bağıramazsın. O kadar çok mutlu olursun ki çişin gelir. Ama tutarsın, çünkü kargo poşetinin açılması gerekir, yavaş yavaş, tatlandıra tatlandıra açarsın. Oyunun kutusunu gördüğün andaki o keyf varya o keyf, işte o keyf adamı zevkten 4 köşe yapar.
  • Ubersampling benchmarkları hüzünlendiriciymiş. Bir ihtimal patch ile performans artışı sağlanır.
  • ne yalan söyleyeyim oyun gelecek diye dün gece rüyamda shiani'yi gördüm galiba kafayı sıyırma noktasına geldim.. bu ara oyunda shiani var dimi ben shiani -scoiatel sonuyla bitirmiştimde
  • oha çıkmış ya la :)

arkadaşlar 1280*720 çözünürlükte ati 4850, amdx2 6000 ve 4gb ram ile medium ayarlarda oynayabilir miyim bi oynayan cevap versin gadalarınızı alıyım :) orta karar ayarlar istiyorum öyle dayamam her şeyi sona doğru.. yoksa kredi kartının borcunu yatırıp vatan bilgisayar'a doğru yol alacağım bak hadin masraf yaptırmayın beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

oha çıkmış ya la :)

arkadaşlar 1280*720 çözünürlükte ati 4850, amdx2 6000 ve 4gb ram ile medium ayarlarda oynayabilir miyim bi oynayan cevap versin gadalarınızı alıyım :) orta karar ayarlar istiyorum öyle dayamam her şeyi sona doğru.. yoksa kredi kartının borcunu yatırıp vatan bilgisayar'a doğru yol alacağım bak hadin masraf yaptırmayın beni :)

o sistemle ortalama ayarın bir üst seviyesinde rahat bir şekilde oynayabilirsin sanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

her kapı çalındığında kargom geldi diye seviniyorum

O duyguyu çok iyi bilirim, heyecan basar insanın içini. Kargo yolu gözlersiniz, uzaklara dalarsınız. Ama kargo geldiği andaki mutluluk paha piçilemez, hele kargocuyu gönderip kapıyı kapattığın anda.. İçin ferahlar, bağırmak istersin ama bağıramazsın. O kadar çok mutlu olursun ki çişin gelir. Ama tutarsın, çünkü kargo poşetinin açılması gerekir, yavaş yavaş, tatlandıra tatlandıra açarsın. Oyunun kutusunu gördüğün andaki o keyf varya o keyf, işte o keyf adamı zevkten 4 köşe yapar.

Bu kadar iyi tarif edilebilir, tebrik ediyorum seni
  • Laptop'a kurup biraz kurcaladık. Grafikler filan şahane ama 5730 ekran kartı ile her bir şeyi kısarak anca akıcılık yakalayabildik.

Her türlü "hot key" i istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Sign'ları hot key'lere atayabiliyorsunuz, sürekli menü aç ordan seç uğraşmamak güzel. W1'den gelen bir save game yoktu bende, yine klasik steel sword / silver sword ve vasat ekipmanlar ile başlıyoruz. Fakat eminim kısa sürede düzgün alet edevat bulunur. Sadece 2-3 dakika oynadım zaten grafik optimizasyonuna bakayım diye, sistemleri zorlayacağı aşikar ilk izlenim olarak.

Ve fakat bu güzel oyunu rafa kaldırmak zorunda kalıyoruz bir süreliğine. Zira oyunda "invert Y-axis" mouse seçeneği yok. Ömrü hayatımda hiç invert edilmemiş mouse ile oyun oynamamış bir insan olarak uzaya gittim. Config dosyalarını da kurcaladım bir ihtimal bir şeyler bulurum diye ama sanırım yok maalesef. Patch bekleyeceğiz artık, ne yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.