Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gog'deki soundtracklerin kalitesi nedir beyler ? mp3 olarak geliyor sanırım ama kaç kbps? flac vermiyorlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

intel core 2 duo p7350 2.0 ghz
    4 gb ram
    geforce 9600 m gs 512 dahili bellek rami kullanarak 1775 mb oluyor
    windows 7 de orta ayarda bu laptopta oynayabilirmiyim arkadaşlar acaba?

Akıcı bir şekilde biraz zor, ama denemeden kesin birşey söylemek imkansız.

800*600 gibi düş. çözünürlükte performansa etkisi ne kadar olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 17 Mayıs 2011; 13:45:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

gog'deki soundtracklerin kalitesi nedir beyler ? mp3 olarak geliyor sanırım ama kaç kbps? flac vermiyorlar mı

MFA , shopto bilgi versene az :) TR de akşam sipariş verdim fiyat pek dikkat etmemiştim 140küsüre gelmiş...
    Alttaki linkte 64tl ye geliyor fiyat.

Buradan mı aldın? Kargo ne seçtin? Kaç günde gelir? Saol :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 17 Mayıs 2011; 13:47:15 >
  • quote:

gog'deki soundtracklerin kalitesi nedir beyler ? mp3 olarak geliyor sanırım ama kaç kbps? flac vermiyorlar mı

İndi şimdi 320 kbps flac vermiyorlar malesef
  • Steam EU server'ları henüz Witcher 2'yi yayınlamaya geçmedi kısıtlı US server'ları yayınlıyor, Seattle gibi.Hızda düşük ya Amerika'dan çekince.150 kb ile anca geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

MFA , shopto bilgi versene az :) TR de akşam sipariş verdim fiyat pek dikkat etmemiştim 140küsüre gelmiş...

Buradan mı aldın? Kargo ne seçtin? Kaç günde gelir? Saol :p

disorder'ım bu işte noob'um biraz ilk defa aldım shopto'dan geçen hafta preorder yapmıştım, en ucuz kargoyu seçmiştim.. dün yola çıkmış, yarına gelmesini bekliyorum ama ptt'ye kaldıysa cumaya kadar anca gelir sanırsam :/
    (£27,70 tutar)

@Mens Rea eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 17 Mayıs 2011; 13:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

intel core 2 duo p7350 2.0 ghz
    4 gb ram
    geforce 9600 m gs 512 dahili bellek rami kullanarak 1775 mb oluyor
    windows 7 de orta ayarda bu laptopta oynayabilirmiyim arkadaşlar acaba?

Maalesef orta ayarlarda akici oyun oynayabileceğin tahmin etmiyorum. i7 740 + 4GB RAM + 5730 ile "Auto-detect Best Settings" dediğimde orta ayarlara getiriyor otomatik olarak. Çok akıcı gelmedi bana ilk izlenim olarak, karambol bir dövüşe girsek zorlanır gibi geliyor. Advanced seceçeneklerden Bloom'dur Blur Effect'dir filan kapatırsak ne olur tabi bakmak lazım.

blur vbloom efekti benim için çok önemli değil. Detaylar açık olsun yeter. Birde hangi çözünürlükte aldınız bu değerleri. çöz. kısarak performansta bir artış elde edebilirim. 800*600 kafi beim için
  • oyun içindeki text size nasıl ayarlanabilir çok küçük simgeler olsun yazılar olsun. okuyacam diye ekranın içine giriyorum .
  • quote:

blur vbloom efekti benim için çok önemli değil. Detaylar açık olsun yeter. Birde hangi çözünürlükte aldınız bu değerleri. çöz. kısarak performansta bir artış elde edebilirim. 800*600 kafi beim için

Doğrusu oyunu sadece 3-4 dakika oynadım, o da 1366 x 768 çözünürlükte. Herhangi bir savaşa girmedim, ileri geri koşturup kıcı salladım havaya. Biraz sıkıntılı gibi göründü FPS ama yanılıyor da olabilirim, şimdiden canınızı sıkmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Steam EU server'ları henüz Witcher 2'yi yayınlamaya geçmedi kısıtlı US server'ları yayınlıyor, Seattle gibi.Hızda düşük ya Amerika'dan çekince.150 kb ile anca geliyor

Ben de niye indirmiyor diyorum. Pff.
  • Hocalar şu forumlardan aldığınız save dosyalarını import edip hangi ekipmanlar ile geldiğini deneyen var mı? Gwalhir ya da Aerondight gibi silahlar aktarılıyorsa biz de yansıyalım bir Triss / Neutral save'ine.
  • Sonunda Oyuna dalmayı başardım. kurulum biraz uzun sürdü. Bütün ayarları sona çektim, (uber sampling hariç) sorunsuzca oynatıyor. Grafikler harika. ilk 5-10 dk lık izlenim ise süper. Biraz grafik ayarlarını kurcaladıktan sonra resmen dalış yaparım oyuna

Bu arada oyun arayüzünden login olabiliyoruz ama sitesinden login kısmı hala kapalı. Ne zaman açılacağı konusunda bilgisi olan varmı?
  • Steam'den alanlar, eğer daha downloadu başlatamadıysa US-Seattle le alsın DL lokasyonunu. Amerika serveri olmasına rağmen ortalama 800-850 ile indiriyorum şuanda (ETA 4- 4.5 saat -.-), en azından EU serverları açılana kadar DL nin bir kısmını bitirmiş olursunuz.
  • quote:

quote:

Doğrusu oyunu sadece 3-4 dakika oynadım, o da 1366 x 768 çözünürlükte. Herhangi bir savaşa girmedim, ileri geri koşturup kıcı salladım havaya. Biraz sıkıntılı gibi göründü FPS ama yanılıyor da olabilirim, şimdiden canınızı sıkmak istemem.

Keşke konsollarada aynı zamanda çıksaydı şimdi pc ile ugrasmazdım. Fakat oyunu çok merak ediyorum. laptopta deneyeceğim şansımı
  • quote:

Hocalar şu forumlardan aldığınız save dosyalarını import edip hangi ekipmanlar ile geldiğini deneyen var mı? Gwalhir ya da Aerondight gibi silahlar aktarılıyorsa biz de yansıyalım bir Triss / Neutral save'ine.

Gwalhir , Aeron ve Armor olarak Raven's armor vardı save de. artı 245 260k para :p Akşamdan SS ler duruyorsa koyarım buraya.

edit: SS silmişim, uninstall edince oyunu.

http://www.megaupload.com/?d=EKDCZW6Q

Major Choices:
    Prologue: Saved the laboratory.
    Chapter 1: Saved Abigail.
    Chapter 2: Successfully completed the Coleman investigation, sided with the Order in the swamp.
    Chapter 3: Romanced Triss and decided to give Alvin to her, saved Thaler, cured Vincent, helped the Order in the bank robbery.
    Chapter 4: Came to a peaceful resolution between the Vodyanoi and the Lakeside Village, spared Berengar, acquired the Aerondight, went the neutral path at the end of the chapter.
    Chapter 5: Cured Adda, completed Raven's armour.
    Epilogue: Didn't allow the King of the Wild Hunt to take Jacques, thus fighting and defeating him.

I also completed every quest (including all the trophy and board ones, even the fist fighting one and the dentist one), always going for the most peaceful resolution and acquired all the sex cards you can get going the neutral path.

The save is right after getting the Witcher secrets off of Jacques body, which is the closest thing you can get to a final save as the only thing left to do is talk to Dandelion, which then ends the game.

MFA saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 17 Mayıs 2011; 14:27:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Sonunda Oyuna dalmayı başardım. kurulum biraz uzun sürdü. Bütün ayarları sona çektim, (uber sampling hariç) sorunsuzca oynatıyor. Grafikler harika. ilk 5-10 dk lık izlenim ise süper. Biraz grafik ayarlarını kurcaladıktan sonra resmen dalış yaparım oyuna

Bu arada oyun arayüzünden login olabiliyoruz ama sitesinden login kısmı hala kapalı. Ne zaman açılacağı konusunda bilgisi olan varmı?

@kumdaoyna, bu ubersampling ayarları oyuniçi menüden mi geliyor yoksa geçen mesajlarda yazan tool ile mi aktif ediliyor, bilgi verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

@musAKka

Yüklüyor derken eksik dosyalarımı yüklüyor yoksa komple oyunumu yüklüyor? Neyse denemeden göremeyiz hocam.Pre-Load açsalardı malum yerler ile ulaşmaz oyunun çıkmasını beklerdim zaten 6 saatmi ne kaldı ama n'apalım artık birazdan oyundayım bende Save olayını iyice deniyorum arkadaşlar haber veririm size sonuçları

Sana tavsiyem:

İlk olarak Steam'den oyunu yüklemeye başla. Klasörler vs. belirlenince durdur yüklemeyi ve sendeki dosyaları aynı şekilde steam'in kurduğu yere at. Sonra steam'i tekrar başlattığında ilk önce yükleme durumunu check yap. Steam zaten yüklü olanları görecektir ve mesela %90'dan başlayıp eksikleri tamamlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Sonunda Oyuna dalmayı başardım. kurulum biraz uzun sürdü. Bütün ayarları sona çektim, (uber sampling hariç) sorunsuzca oynatıyor. Grafikler harika. ilk 5-10 dk lık izlenim ise süper. Biraz grafik ayarlarını kurcaladıktan sonra resmen dalış yaparım oyuna

@kumdaoyna, bu ubersampling ayarları oyuniçi menüden mi geliyor yoksa geçen mesajlarda yazan tool ile mi aktif ediliyor, bilgi verebilir misin?

tool ile aktif ediliyor. game launcher ekranında video and language kısmına tıklayınca direk tool açılıyor. Bende bazı ayarları kısıp uber sampling arasındaki farklılıkları inceleyeceğim.

Ayrıca nvidia kartınız varsa 275.27 beta driverını yüklemenizi tavsiye ederim. Baya performans farkı oluyormuş. şimdi beta driverı indirip test edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Gwalhir , Aeron ve Armor olarak Raven's armor vardı save de. artı 245 260k para :p Akşamdan SS ler duruyorsa koyarım buraya.

Amanın, daha önce ettiğimiz "gerek yok save import etmeye" laflarını yutarak araştırmalara başlıyoruz. Gerçi hala daha iyi silahlar bulacağımıza inanıyorum oyun süresince ama oyunun başlarda kanırmanın heveslisi de değiliz.
  • metacritic'te inceleyenlerden biri 10 üzerinden 0 vermiş. bakın bioware'deki ustalarınızın son epic rpg'si dragon age 2'ye felan yazmış sfjaifjlasifjlaisfş :)

anlaşılan ea, bioware ve bioware fanlarında k.ç ağrısı başladı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 17 Mayıs 2011; 14:45:22 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.