Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

metacritic'te inceleyenlerden biri 10 üzerinden 0 vermiş. bakın bioware'deki ustalarınızın son epic rpg'si dragon age 2'ye felan yazmış sfjaifjlasifjlaisfş :)

anlaşılan ea, bioware ve bioware fanlarında k.ç ağrısı başladı :)

Ben de çok güldüm ona :) Zaten herkes bayağı dalga geçmiş diğer yorumlarda.
  • grafik ayarlarını tuturmaya çalışıyorum şöyle mi böylemi olsa diye en iyi fps için ..yalnız potion olayını sevmedim.
  • Arkadaşlar bu oyunun başında olayları hatırladığımız sırada geçen bir bölüm var, kralın çocuğu ile ilgili araştırma yapıyoruz ve kasabaya inip dolanıyoruz falan. Orada 4-5 tane askeri kestikten sonra yolu kapatıyorlar ya, kapattık sonra ne yapmamız lazım bir türlü çözemedim. Acaba bug falan mı var anlamadım bir türlü geçemedim orayı
  • Nvidia kullanıcılarının beta driver'ı kullanması önerilir.
    Son mevcut driver fazlasıyla sorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Arkadaşlar bu oyunun başında olayları hatırladığımız sırada geçen bir bölüm var, kralın çocuğu ile ilgili araştırma yapıyoruz ve kasabaya inip dolanıyoruz falan. Orada 4-5 tane askeri kestikten sonra yolu kapatıyorlar ya, kapattık sonra ne yapmamız lazım bir türlü çözemedim. Acaba bug falan mı var anlamadım bir türlü geçemedim orayı

Beyler şu saatten sonra spoilerlara dikkat edersek sevinirim.Yoksa bitirene kadar konuya bakmayacağım. Yapıldığı için söylemedim ama her an olabilir gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 17 Mayıs 2011; 15:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

malum siteye dustu hemen cekmeye basladim bile

hocam malum siteyi özelden yollasana bizde çekelim bi tane buldum ama 14 mayısta yüklenmiş siteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Nvidia kullanıcılarının beta driver'ı kullanması önerilir.

hangi sürücüde sorunlu imiş 260.99 var bende
  • Beta driverı kurdum ama bende bir değişiklik yapmadı. ubersampling açınca 17-22 fps arasında sürünüyor. onu kapatınca 45-55 fps oluyor. Diğer bütün ayarlar full. Bu kadar performans düşüşü için gerek yok bence ubersamplinge

Ayrıca oyuna insane zorluk seviyesini eklemişler. açıklamasında da Geralt ölürse oyununuz sonlanır diyor. Save olayı yokmuş. Maçam yemedi bunda oynamaya önce bi hardda bitireyim sonra insane'da fantazi yaparım.
  • Son beta driver bugün çıktı. 277.25 olmasi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Beta driverı kurdum ama bende bir değişiklik yapmadı. ubersampling açınca 17-22 fps arasında sürünüyor. onu kapatınca 45-55 fps oluyor. Diğer bütün ayarlar full. Bu kadar performans düşüşü için gerek yok bence ubersamplinge

Ayrıca oyuna insane zorluk seviyesini eklemişler. açıklamasında da Geralt ölürse oyununuz sonlanır diyor. Save olayı yokmuş. Maçam yemedi bunda oynamaya önce bi hardda bitireyim sonra insane'da fantazi yaparım.

Hocam ubersamplinge i açınca görsellik ne kadar etkileniyorki yarı yarıya fps düşüyor ?
  • ati radeon hd 5500 series var 1.oyunu dün yükledim uyumsuzluk hatası verdi en yüksek ayarda oynuyamıyom güncellemek sorunu giderir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomanti

quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Beta driverı kurdum ama bende bir değişiklik yapmadı. ubersampling açınca 17-22 fps arasında sürünüyor. onu kapatınca 45-55 fps oluyor. Diğer bütün ayarlar full. Bu kadar performans düşüşü için gerek yok bence ubersamplinge

Hocam ubersamplinge i açınca görsellik ne kadar etkileniyorki yarı yarıya fps düşüyor ?

işin ilginç tarafı bir fark göremedim. ama pek fazla karşılaştırma da yapamadım. sanırım af ve aa ayarlarını maksimuma getiriyor. görsellik açısında bi fark yok gibi geldi. ama screen alıp karşılaştırmak lazım.
  • ultra-high karşılaştırması ubersampling te var..
    oyun normal aa olarak mlaa kullandığı için ekranın genelinde bulanıklık yapıyor, ubersamplingte daha net

http://www.pcgameshardware.de/aid,825004/The-Witcher-2-im-Technik-Test-Grafikkarten-und-CPU-Benchmarks-plus-Grafikvergleich/Rollenspiel-Adventure/Test/
  • arkadaşlar grafiği ubersi superi felan geçin de dövüş sistemi ne alemde. rol yapma öğeleri ne alemde bunları bi ilk oyuna göre karşılaştırın.. helecan yaptım olm yazın yahu :) soundtrack nasıl vs yazın gitsin. demo felan olsaymış keşke şimdi orjinal alırım almaya ama benim pc'ye güvenemiyorum bi türlü.. belki cd projekt yakında bi yama felan yayınlar..

edit: ilk oyundaki o geralt'ın buğulu karizmatik sesi yerli yerinde mi bi yazıverin hele:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 17 Mayıs 2011; 15:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Nvidia kullanıcılarının beta driver'ı kullanması önerilir.

hangi sürücüde sorunlu imiş 260.99 var bende

Son güncel sürücü, seninkinde de olması muhtemel.
  • Daha önce verildi mi göremedim ama...

• Geralt of Rivia büstünün kaliteli olmadığını söylüyor birçok kişi.Yinede büst ya odanda durucak güzel olurdu alabilseydik
  • 4 saat sonra oynarım artık beyler bu arada bende 9600 gt 2 gb ram 4 çekirdekli işlemci var nasıl performans alırım?
  • 9600GT, muhtemelen low'da oynarsın
  • Bence dövüş sistemi ilk oyuna göre kötü olmuş.Grup dövüş sistemi şuan için yok ileride açılır mı bilmiyorum ama bi bölümde 6 tane zırhlı aynı anda dalıyor,hiçbirşey yapamıyorsunuz.Birde tepkime süreleri geç gibi geldi bana,ac deki gibi anında savunmaya geçemiyor mesela,birde dövüşürken kenara kaçmak istediğinde 1-2 saniye bekliyor,tabi o sırada 2-3 darbe alıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.