Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1680*1050 ortalama ayarlarda test eden yok mu merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

@musAKka

Yüklüyor derken eksik dosyalarımı yüklüyor yoksa komple oyunumu yüklüyor? Neyse denemeden göremeyiz hocam.Pre-Load açsalardı malum yerler ile ulaşmaz oyunun çıkmasını beklerdim zaten 6 saatmi ne kaldı ama n'apalım artık birazdan oyundayım bende Save olayını iyice deniyorum arkadaşlar haber veririm size sonuçları

Sana tavsiyem:

İlk olarak Steam'den oyunu yüklemeye başla. Klasörler vs. belirlenince durdur yüklemeyi ve sendeki dosyaları aynı şekilde steam'in kurduğu yere at. Sonra steam'i tekrar başlattığında ilk önce yükleme durumunu check yap. Steam zaten yüklü olanları görecektir ve mesela %90'dan başlayıp eksikleri tamamlayacaktır.

Teşekkürler yaptım aynen böyle Check yapıyor şimdi fakat yavaş biraz.Bende bu sırada korsan versiyona hafifçe bakayım dedim.Gerçekten güzel görünüyor çok ilerlemek istemedim, ilk başını oynayanlar için

Triss ile yataktayken gardiyanın gelmesi sinirlerimi bozdu, gardiyan çıplak görünce kıskandım

Şu ilk oyundan savegame import konusunda bütün itemleri geçirmiş hemen hemen.İlk oyunun sonlara doğru verdikleri kılıçlar bile var, d'yaveal mi böyle birşeydi.Ancak long sword daha karizmatik duruyor.Silver Sword yerinede Aerondight, Raven's armor da çok şık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 17 Mayıs 2011; 16:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Tek kelimeyle oyun mükemmel. Q6600@3.0 460gtx 4gbRam , Ubersampling kapalı , diğer herşey full açık. 30 Fps nin altına düşmedi, mouse a tepki süper, oyun yağ gibi.

Witcher 1 savelerin yeri : My Documents/The Witcher/save/ ..... Oyuna başlarken soruyor The Witcher 1 save import istermisiniz diye. Vsync le alakalı ufak problemler var gibi ama D3Doverrider la çözüldü. Oyun süprizlerle dolu başlarda bile.

Orijinal alıcaklar 1 sn bile tereddüt etmesinler.
    Siparişimi verdim, haftasonu başlarım TW1 save olaylarını tekrardan gözden geçirip. Saati de 3 ettik ama deydi :)

sistemimiz aynı ama bende bazı yerlerde 25 lere kadar düşüyor.25-35 arası frame alıyorum tabi uber kapalı halde,ayrıca bi kaç seçenek daha mediumda.yalnız şunu da denedim.tüm grafik ayarlarını low a getirdim ne olacak diye 1 frame bile oynamadı.oyuna o kadar detaylı grafik seçenekleri koymuşlar ama low da fps aynı high da da.en azından benim sistemde böyle oldu.şu yeni çıkan beta driver ı kurup deneyeyim bi de bakalım.belki bi farklılık olur.

edit: oyunun envanter sistemi ilkine göre bana daha karışık geldi.ilkinin daha karışık olduğu söyleneblir belki ama ben buna ısınamadım hiç.nasıl potion hazırlayacaz falan pek anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 17 Mayıs 2011; 16:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

9600GT, muhtemelen low'da oynarsın

herkeste senin gibi 1 milyarlık ekran kartı olsa ultra da oynar.....

@hunterdare

bende beğenmedim açıkçası zor olmuş çok darbe alıyorsun

şu alfa versiyonu mesela açıkçası böyle olmasını isterdim.
  • Name Version Release Date
    Verde Driver v275.27 BETA 275.27 May 17, 2011
    Verde Driver v270.61 WHQL 270.61 April 18, 2011
    Verde Driver v270.51 BETA 270.51 March 30, 2011
    Verde Driver v267.76 WHQL 267.76 March 24, 2011
    Verde Driver v267.24 BETA 267.24 March 1, 2011
    Verde Driver v266.58 WHQL 266.58 January 18, 2011
    Verde Notebook Release 265 BETA 266.35 January 4, 2011
    Verde Notebook Release 260 WHQL 260.99 October 25, 2010
    Verde Notebook Release 260 WHQL 260.89 October 18, 2010
    Verde Notebook Release 260 BETA 260.63 September 14, 2010
    Verde Notebook Release 256 WHQL 258.96 July 19, 2010
    Verde Notebook Release 256 BETA 258.69 June 29, 2010

Hangisini indirmemem gerekiyor acaba? sorunlu surum 275.27 olan mı? ben v270.51 i indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 17 Mayıs 2011; 16:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Tek kelimeyle oyun mükemmel. Q6600@3.0 460gtx 4gbRam , Ubersampling kapalı , diğer herşey full açık. 30 Fps nin altına düşmedi, mouse a tepki süper, oyun yağ gibi.

Witcher 1 savelerin yeri : My Documents/The Witcher/save/ ..... Oyuna başlarken soruyor The Witcher 1 save import istermisiniz diye. Vsync le alakalı ufak problemler var gibi ama D3Doverrider la çözüldü. Oyun süprizlerle dolu başlarda bile.

Orijinal alıcaklar 1 sn bile tereddüt etmesinler.
    Siparişimi verdim, haftasonu başlarım TW1 save olaylarını tekrardan gözden geçirip. Saati de 3 ettik ama deydi :)

sistemimiz aynı ama bende bazı yerlerde 25 lere kadar düşüyor.25-35 arası frame alıyorum tabi uber kapalı halde,ayrıca bi kaç seçenek daha mediumda.yalnız şunu da denedim.tüm grafik ayarlarını low a getirdim ne olacak diye 1 frame bile oynamadı.oyuna o kadar detaylı grafik seçenekleri koymuşlar ama low da fps aynı high da da.en azından benim sistemde böyle oldu.şu yeni çıkan beta driver ı kurup deneyeyim bi de bakalım.belki bi farklılık olur.

edit: oyunun envanter sistemi ilkine göre bana daha karışık geldi.ilkinin daha karışık olduğu söyleneblir belki ama ben buna ısınamadım hiç.nasıl potion hazırlayacaz falan pek anlamadım.

Çok fazla ilerlemedim oyunda, en kalabalık sahnede (kale üstünde 25 30kişi olan yer) 24 25 fps leri gördü evet, ama çokta hissettirmedi. Genelde 30-50 arası seyretti. Son driver ı deneyin birde isterseniz , 275.27 beta.

Ayrıca şurayı incelersen iyi olur, grafikleri kısmaktan ziyade arttırmakta fayda var oyunda son beta da (ubersampling hariç)
    guru3D Forums
    Nvidia GeForce Beta 275.27
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=344509&page=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 17 Mayıs 2011; 16:26:19 >
  • @Lucifer Roses

Vay be Alpha'dan bu yana ne kadar değişmiş oyun.Alpha Version resmen ilk oyunun gelişmişi
  • basladim indirmeye bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: JCB

9600GT, muhtemelen low'da oynarsın

herkeste senin gibi 1 milyarlık ekran kartı olsa ultra da oynar.....

Kader

quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico
    Name Version Release Date
    Verde Driver v275.27 BETA 275.27 May 17, 2011
    Verde Driver v270.61 WHQL 270.61 April 18, 2011
    Hangisini indirmemem gerekiyor acaba? sorunlu surum 275.27 olan mı? ben v270.51 i indirdim

Sorunlu olan 70.61, 75.27'nin indirilmesi gerek.
  • Arkadaşlar benim monitörüm widescreen olmadığı halde oyun widescreen olarak çalışıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Dakika ve skor alalım arkadaşlar.
    Bizim oyun anca bu gece iner, yarın akşam ttnet ve gog serverleri kelek etmezse başlarız oyuna.
    Koparmayın bizi o dakikaya kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Arkadaşlar benim monitörüm widescreen olmadığı halde oyun widescreen olarak çalışıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

grafik seçeneklerinin yapıldığı menüde senin ayar widescreen olarak kalmıştır.ordan düzeltebilirsin.
  • ah ulan lise yıllarım...ne kaçarsın ingilizce derslerinden...şimdi bekle1 yıl ki bunun da Türkçe yaması çıkın..
    Risen'e yama çıkacak , sonra daha dragon age2 ye çıkacak..sonra oynanacak bide sıra buna gelecek..Allahtan diablo3 çıkmıyor..
  • Valla sanmıyorum o oyunlara yama çıkacağını ya da oynayacağın bütün oyunlara çıkacağını, o yüzden kestirmeden İngilizce kursuna yazılsan çok süper olur senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

ah ulan lise yıllarım...ne kaçarsın ingilizce derslerinden...şimdi bekle1 yıl ki bunun da Türkçe yaması çıkın..
    Risen'e yama çıkacak , sonra daha dragon age2 ye çıkacak..sonra oynanacak bide sıra buna gelecek..Allahtan diablo3 çıkmıyor..

risen'a tr yama çıkmaz..gökyabgu görünmüyor...dao2 geç çıkar ayrıca bu oyun hakkında olumsuz yorumlar var...bende bu oyunun çevirisini bekliyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Arkadaşlar benim monitörüm widescreen olmadığı halde oyun widescreen olarak çalışıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

grafik seçeneklerinin yapıldığı menüde senin ayar widescreen olarak kalmıştır.ordan düzeltebilirsin.

Hocam oraya baktım fakat widescreen seçeneğini göremedim.Benim gözlerde mi birşey var nedir anlayamadım yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

ah ulan lise yıllarım...ne kaçarsın ingilizce derslerinden...şimdi bekle1 yıl ki bunun da Türkçe yaması çıkın..
    ayrıca fallout new vegas mass effect 2 var..
  • Oyunu açtım sistem panelindeki sistemle,High 1680*1050 çözünürlükde 14-20 fps aldım oyunun başlarında,Sonrada kapattım,Mediuma indirip tekrar açtım fps yine 14-20 arası.Ya oyunun optimizasyonu çok kötü,Acilen bi patch gelmesi lazım yada nvidia yeni bi driver çıkarması lazım.Ekran kartımda çok kötü bi kart değil ki otomatik ayarlarda high olarak algılıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Oyunu açtım sistem panelindeki sistemle,High 1680*1050 çözünürlükde 14-20 fps aldım oyunun başlarında,Sonrada kapattım,Mediuma indirip tekrar açtım fps yine 14-20 arası.Ya oyunun optimizasyonu çok kötü,Acilen bi patch gelmesi lazım yada nvidia yeni bi driver çıkarması lazım.Ekran kartımda çok kötü bi kart değil ki otomatik ayarlarda high olarak algılıyo.

evet benimki de öyle otomatik ayar high oluyor ancak fps çok düşük oluyor ayarları kısıyorum öyle büyük bir düzelme göremiyorum optimizasyon için bişeyler yapılmalı..
  • Bende Ati hd 4890(oc version) var.Ultra high ile high arası ubersampling kapalı 40 fps nin altına düşmedi,kapalı mekanlarda 60 ı buluyor.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.